שניצל
חבר משקיען
- מעורבות
- 1,769
- נקודות
- 113
יש , הבעיה שאנחנו לא נשואים להן!אולי קצת מפתיע, אבל כמו שאין בעולם מישהו שיהאב אותנו כמו שאנחנו צריכים, זה גם נכון לגבי המערכות שלנו.
חחחח
יש , הבעיה שאנחנו לא נשואים להן!אולי קצת מפתיע, אבל כמו שאין בעולם מישהו שיהאב אותנו כמו שאנחנו צריכים, זה גם נכון לגבי המערכות שלנו.
חחחח
אתה מדבר בעיקר על טונליות , זה לא בדיוק הגודל !האיזון הוא הדבר החשוב באמת ,כמובן כל אחד רואה את האיזון בין פרוט לצליל מלא ניקרא לזה בצורה שונה.
באופן אישי אני מעדיף שכאשר נישמע סקסופון או חצוצרה לשימוע אותם יותר מהמיד ולא מהטוויטר.
פריטה של גיטרה תעבור בין כל התדרים ולא תודגש באזורים הגבוהים.
להרגיש מערכת תופים לרוחב הצליל ולא לגבוה הצליל.
כך אני מגדיר צליל גדול.
יש , הבעיה שאנחנו לא נשואים להן!
לא בהכרח. זה לא העיקרון. כבר שמעתי צליל גדול מרמקולים קטנים בחדר קטן, ואם אני זוכר נכון, גם צליל קטן במפתיע מרמקולים גדולים בחדר גדול.צליל גדול יש לרמקול גדול, מגבר גדול, חדר גדול, power hendling גדול לרמקול, זה העיקרון, בקרו את שניצל לחסוך ספקות.
לא בהכרח. זה לא העיקרון. כבר שמעתי צליל גדול מרמקולים קטנים בחדר קטן, ואם אני זוכר נכון, גם צליל קטן במפתיע מרמקולים גדולים בחדר גדול.
אני שולל את ההכללה שחייבים רמקול גדול וחדר גדול כדי לקבל צליל גדול.זה מקרה פרטי וזו היתרשמותך, זה לא מעיד על הכלל, בטח אתה לא שולל את דעתי, לא ניתן להכניס עודף אנרגיה בחדר קטן,אולי עם טיפול אקוסטי מוקפד.
אני שולל את ההכללה שחייבים רמקול גדול וחדר גדול כדי לקבל צליל גדול.
ולא הייה שם טיפול אקוסטי מוקפד או אחר.
מספיק מקרה אחד כדי להפריך הכללה שכזו.
ומי אמר שצליל גדול זה "עודף אנרגיה"?
הו !!! זה חדש ,חלילה לעניות דעתך הדלה!( והדלילה ), תגיד המוטו שלך בחיים זה להיות אנטי ? האם אתה סבור שהשמש אינה זורחת במזרח , אלא ממקום אחר רחמנה לצלן , האם תרמת מימך משהו לטובת הציבור מעבר לביקורת שנונה ועוקצנית,אני שולל את ההכללה שחייבים רמקול גדול וחדר גדול כדי לקבל צליל גדול.
ולא הייה שם טיפול אקוסטי מוקפד או אחר.
מספיק מקרה אחד כדי להפריך הכללה שכזו.
ומי אמר שצליל גדול זה "עודף אנרגיה"?
הו !!! זה חדש ,חלילה לעניות דעתך הדלה!( והדלילה ), תגיד המוטו שלך בחיים זה להיות אנטי ? האם אתה סבור שהשמש אינה זורחת במזרח , אלא ממקום אחר רחמנה לצלן , האם תרמת מימך משהו לטובת הציבור מעבר לביקורת שנונה ועוקצנית,
למד מנסיונך באם יש לך דבר כזה מעבר לדלת אמותיך , בוא תנסה מעט להיות חיובי רבאק , הייתכן שאנטגוניזם במסווה חסר כיסוי של ידענות הוא המוטו ודרך החיים - בקיצור ! "מה אתה לעשות בשביל מדינה?" מעבר לשליחת חיצים רעילים פה ושם ?
אם לא הבחנת במה שעשיתי, אסביר שוב.
דרך אגב, זה שאמרתי שלא חייבים חדר ורמקולים גדולים בשביל צליל גדול אינו מהווה יציאה כנגדך ו/או נגד המערכת שלך ו/או נגד זה שאפשר לקבל צליל גדול בתנאים האלה ו/או שכך קל יותר לקבל צליל גדול.
ודרך אגב 2, זה שאפשר לקבל צליל גדול גם בחדר קטן ורמקולים קטנים זה חיובי, לא שלילי
גם במערכת שלי יש בס בריא מאוד וסאונד גדול ( לא הimaxשל אלדר אבל...) ויש לי פרוט ודיוק היסטריים !!לא מסכים בעליל. מערכת מפורטת מאוד לא חייבת להיות רזה. אצלי יש רמת פרטים פסיכית ובס + מיד בס מאוזנת ובריאה.
לקחתי אסיוול , לא מתיחס יותר לעולם לאיש הזה , סליחה!למה "לחנך" ולכתוב לגופו של אדם ?
אפשר וצריך לכתוב על העניין עצמו.
אנא אל תדרדרו את השרשור למחוזות אישיים.
ההפסד יהיה של כולנו.
מומלץ לצאת למרפסת עם כוס קפה מרגיע...
ארז
אתה אומר הסגר מקטין את הערך של הפיוזים ? very very fast blawאין כמו סגר .
כתבתי פוסט שמראה איך @AK1 מג'נגל בדעותיו בשרשור על ה-MQA אבל פוסט זה נמחק כנראה ע"י הנהלת האתר.......כנראה רק לו מותר להשמיץ אותי עם כ 10 פוסטים בחודש האחרון שבהם הוא קורא לי "שרלטן".......שיהיה.עזוב רוברט , צודק ארז של חני , בוא נחדל לדבר לגופו של אדם , רק שאני לעיתים מצליח לקרוא בין השורות למרות כתיבה מעודנת ולכאורה מנומסת , אבל החלטתי לגמור עם זה , לא חושב שכדאי להמשיך עם זה ,א- מפני שנותש כרגיל ב- יכול לגלוש למקורותינו העתיקים בנערותנו שתמיד צצה למרות השכלה אקדמית וחינוך "אנגלי"
כתבתי פוסט שמראה איך @AK1 מג'נגל בדעותיו בשרשור על ה-MQA אבל פוסט זה נמחק כנראה ע"י הנהלת האתר.......כנראה רק לו מותר להשמיץ אותי