השפעת סוג מוזיקה בבחירת ההגברה

YOSSI24

חבר משקיען
מעורבות
476
נקודות
83
נראה לך שאני חייב הסברים פה למישהו?!! הקובי הזה מסתלבט פה על האנשים ,שומע אצלו קולנוע ביתי ואני צריך לפנות לו את זמני היקר!?
לא אצלי.

אכן אביזרים אקוסטים משפעים מאוד לטובה, הקטעים נשמעים נקי ברור המון
אויר יפה מאוד, נראה כמה יושרה
יש לאלה שכוס הידע שלהם מלאה ואין להם מה ללמוד יותר, יודעו ששומעים
נהדר ויתנו לייק.

YOSSI24

חבר משקיען
מעורבות
476
נקודות
83
@yarino
רצ"ב קישור מתוך האתר המציג בתוכו סרטונים עם המערכת המדוברת, גוגל מאנדקס גם את האתר הזה

http://www.dtown.co.il/forum/threads/מגבר-אינטגרייטד-של-nat-זכה-לתואר-מגבר-השנה-הטוב-ביותר-ל-2018.51886/

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,930
נקודות
113
ראה כמה יושרה
יש לאלה שכוס הידע שלהם מלאה ואין להם מה ללמוד יותר, יודעו ששומעים
נהדר ויתנו לייק.
מה יש לך לקשקש על יושרה?? :(

אתה, שכל הידע שלך באודיו מסתכם בלדקלם שוב ושוב "טיפול אקוסטי טוב, רום קורקשן רע", כמו הכבשים ב"חוות החיות", אבל בלי ששמעת רום קורקשן, וקורא לרן שקרן בקשר לציוד שלא שמעת -- אתה מברבר על יושרה?? :נגד::נגד::נגד:

תתבייש!!

RanMoyal

חבר משקיען
מעורבות
1,146
נקודות
113
נראה לך שאני חייב הסברים פה למישהו?!! הקובי הזה מסתלבט פה על האנשים ,שומע אצלו קולנוע ביתי ואני צריך לפנות לו את זמני היקר!?
לא אצלי.

תשמע משה, אני בז לאנשים כמוך שמנסים לצחקק ולגחך על תחום מופלא כמו קולנוע (מישהו ראה את איציק??).

יתכן ובז זו לא המילה הנכונה אלא יותר חמלה.

ומדוע מחלה?

חמלה מהטעם הפשוט, ש ב-100% מהמקרים של אותם אנשים שמצחקקים על קולנוע, אנחנו ניווכח שהם מקשיבים לאיזו מערכת מגוחכת, שהיא מופלאה בעיני עצמם, או במקרה הכי אופטימי, הם מקשיבים לאיזו מערכת Mid level קטנטונת וחמודה, המסוגלת לנוע בין מוזיקת מעליות לדיאנה קרול, לפני שהיא קורסת לתוך עצמה.

בו בזמן שבעליה יושב בחושך ואומר לעצמו וואוו כמה אוויר, וואו.

אנחנו בעניין אחר משה.

ברגע שתתקל לראשונה בחייך במערכות סאונד וורסטיליות ומתוחכמות, אתה תבין שמערכת הסאונד אדישה לחלוטין, אם היא מנגנת מוזיקה חמודה כזאת, מסוג שהפנסיונרים מקשיבים לה בזמן שתיית התה בקפולסקי, או משהו פומפוזי, מאתגר, דינמי ומחייב.

אדישה לחלוטין משה.

במערכות הקולנוע הרציניות והמושקעות, שיש מאחוריהן הרבה מחשבה ולא סתם אוסף עצום של רמקולים שנועדו לבום בום, אתה תגלה הרבה בשר משה ולא אבקת קוסמות, או כישופים.

והבשר הזה משה, בא לידי ביטוי בפרוססורים עם טכנולוגיה, שבקלות יכולה להיות מוטמעת בחללית הבאה למאדים, יהיו שם טיפולים אקוסטיים מקצועיים ומדודים, יהיו שם הגברות רציניות והכי חשוב משה, רמקולים, זוכר מאיפה יוצא הסאונד?

רמקולים שידעו בקלילות להתמודד עם כל מה שיזרקו להם.

מערכות הקולנוע הללו משה, יגרמו לך לבכות כשתקשיב למוזיקה המרגשת של פרנסיס לה ב-"סיפור אהבה",

הם יגרמו לך הנאה ויעלו על פניך חיוך כשתקשיב למוזיקה המופלאה של הנרי מנסיני ב-"ארוחת בוקר בטיפאני"

והם ידביקו אותך לכסא כשתקשיב למוזיקה האייקונית של ג'ון וויליאמס במלתעות.

אלו הן מערכות סאונד משה ואין להן בעיה לנגן כל מה שרק תרצה, אפילו באור.

רן

YOSSI24

חבר משקיען
מעורבות
476
נקודות
83
מה יש לך לקשקש על יושרה?? :(

אתה, שכל הידע שלך באודיו מסתכם בלדקלם שוב ושוב "טיפול אקוסטי טוב, רום קורקשן רע", כמו הכבשים ב"חוות החיות", אבל בלי ששמעת רום קורקשן, וקורא לרן שקרן בקשר לציוד שלא שמעת -- אתה מברבר על יושרה?? :נגד::נגד::נגד:

תתבייש!!

אתה גרוע משקרן תופס מילה בלי הקשר
ואונס אתה בברוטליות, אתה לא ראוי
להיות כאן, ולערבל לעוות כל תוכן שבא
לך לעוות, מצטער עם אנשים כמוך אני
נמנע מהם תמיד.

נערך לאחרונה ב:

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,930
נקודות
113
אתה גרוע משקרן תופס מילה בלי הקשר
ואונס אתה בברוטליות, אתה לא ראוי
להיות כאן, ולערבל לעוות כל תוכן שבא
לך לעוות, מצטער עם אנשים כמוך אני
נמנה מהם תמיד.
יפה שהגבת -- הנה אתה מוכיח שאתה משקר שוב -- אמרת שאתה לא קורא אותי!!

אין כאן שום עיוות ושום הוצאה מהקשר ושום תירוץ אחר. אין לך אינטגריטי בגרוש ואתה מנסה לעשות מבחני אינטגריטי מגוחכים לאחרים.

אתה בושה לפורום הזה.

ואם אתה רוצה להימנע (לא נימנה) ממה שאני כותב, יש לך את האופציה ללחוץ על האווטר שלי ואז על "התעלם ממשתמש זה".

claudia5

אוהב את התחום
מעורבות
43
נקודות
28
סנטר עוזר להילחם בעיות אקוסטיקה

Dan-Cinemart

עוסק בתחום
מעורבות
1,151
נקודות
113
גם חייב להוסיף שאת הזלזול במערכות רב ערוציות והאנשים שעומדים מאחוריהן- מתקשה להבין.
אשמח להסבר

moshe625

חבר משקיען
מעורבות
345
נקודות
83
תשמע משה, אני בז לאנשים כמוך שמנסים לצחקק ולגחך על תחום מופלא כמו קולנוע (מישהו ראה את איציק??).

יתכן ובז זו לא המילה הנכונה אלא יותר חמלה.

ומדוע מחלה?

חמלה מהטעם הפשוט, ש ב-100% מהמקרים של אותם אנשים שמצחקקים על קולנוע, אנחנו ניווכח שהם מקשיבים לאיזו מערכת מגוחכת, שהיא מופלאה בעיני עצמם, או במקרה הכי אופטימי, הם מקשיבים לאיזו מערכת Mid level קטנטונת וחמודה, המסוגלת לנוע בין מוזיקת מעליות לדיאנה קרול, לפני שהיא קורסת לתוך עצמה.

בו בזמן שבעליה יושב בחושך ואומר לעצמו וואוו כמה אוויר, וואו.

אנחנו בעניין אחר משה.

ברגע שתתקל לראשונה בחייך במערכות סאונד וורסטיליות ומתוחכמות, אתה תבין שמערכת הסאונד אדישה לחלוטין, אם היא מנגנת מוזיקה חמודה כזאת, מסוג שהפנסיונרים מקשיבים לה בזמן שתיית התה בקפולסקי, או משהו פומפוזי, מאתגר, דינמי ומחייב.

אדישה לחלוטין משה.

במערכות הקולנוע הרציניות והמושקעות, שיש מאחוריהן הרבה מחשבה ולא סתם אוסף עצום של רמקולים שנועדו לבום בום, אתה תגלה הרבה בשר משה ולא אבקת קוסמות, או כישופים.

והבשר הזה משה, בא לידי ביטוי בפרוססורים עם טכנולוגיה, שבקלות יכולה להיות מוטמעת בחללית הבאה למאדים, יהיו שם טיפולים אקוסטיים מקצועיים ומדודים, יהיו שם הגברות רציניות והכי חשוב משה, רמקולים, זוכר מאיפה יוצא הסאונד?

רמקולים שידעו בקלילות להתמודד עם כל מה שיזרקו להם.

מערכות הקולנוע הללו משה, יגרמו לך לבכות כשתקשיב למוזיקה המרגשת של פרנסיס לה ב-"סיפור אהבה",

הם יגרמו לך הנאה ויעלו על פניך חיוך כשתקשיב למוזיקה המופלאה של הנרי מנסיני ב-"ארוחת בוקר בטיפאני"

והם ידביקו אותך לכסא כשתקשיב למוזיקה האייקונית של ג'ון וויליאמס במלתעות.

אלו הן מערכות סאונד משה ואין להן בעיה לנגן כל מה שרק תרצה, אפילו באור.

רן

מעדיף מערכת של פנסיונרים על קולנוע ביתי שמזיל דמעות.

yarino

אוהב את התחום
מעורבות
103
נקודות
43
גם חייב להוסיף שאת הזלזול במערכות רב ערוציות והאנשים שעומדים מאחוריהן- מתקשה להבין.
אשמח להסבר
ממי בדיוק אתה מצפה להסבר? מאחד שמוכר ציוד לחג המולד ותקוע עוד בשנות ה 80?...תשאל אותו על צמר גפן אולי תקבל ממנו תשובה :)

moshe625

חבר משקיען
מעורבות
345
נקודות
83
ממי בדיוק אתה מצפה להסבר? מאחד שמוכר ציוד לחג המולד ותקוע עוד בשנות ה 80?...תשאל אותו על צמר גפן אולי תקבל ממנו תשובה :)
חשבתי שנרגעת חמודי. אין לי בעיה להמשיך לרדת עליך ועל חבריך הנחמדים חובבי הקולנוע ביתי למינהם.
אני לא יודע מאיפה הקרצת את נושא הצמר גפן שממש לא התחום שלי אבל אם זה עושה לך טוב אז חופשי תהנה.

למה

חבר משקיען
מעורבות
826
נקודות
113
בן אדם בסך הכל רצה לדעת מה אנחנו חושבים על השפעת סוגיי המוסיקה על בחירת ההגברה ולאן הגענו ???? :בכי:

Dan-Cinemart

עוסק בתחום
מעורבות
1,151
נקודות
113
יש מצב לנהל פה דיון מכובד או לא ?
קובי-שחרר שניה את הצמר גפן
משה - אתה באמת חושב שקולנוע ביתי הוא נחות (אין לי מושג מה זה אומר ואיך זה יתכן אבל אני מנסה לנסח את זה) או שפשוט אתה אומר את זה ממקום של מזלזלים בי אז אזלזל חזרה.

תתבגרו כבר

yarino

אוהב את התחום
מעורבות
103
נקודות
43
קדימה.
תמשיך לרדת רק תהייה ענייני בבקשה.
תסביר לנו למה מערכות הקולנוע ההיי אנד הללו פחות טובות ממערכת מוזיקת המעליות שלך?
ואל תכחיש את הצמר גפן חחחח והקישוטי עץ האשוח שלך תעמוד מאחורי הקמיעות האלה.

moshe625

חבר משקיען
מעורבות
345
נקודות
83
עדיין לא הסברת איזה ציוד הייאנד יש לך חמוד שלי.
ממתי רסיבר של Nad זה היי אנד!?
חחחחחח
בפורום הכחול אתה יכול לספר את השקרים שלך על היי אנד .

yarino

אוהב את התחום
מעורבות
103
נקודות
43
תקשיב מוישה.

לא שאני חייב לך משהו, אבל אחרי שראיתי את הסרטון חושך מצרים האלה והבנתי את ההגדרה שלך להיי אנד
אז אנחנו חיים קצת בעולם הגדרות שונה
יש לי מונו בלוקים קלאס איי של פאס לאבס עם פרוססור של טרינוב שהחליף פרוססור של לינגדורף.
ובתאכלס משה הסאונד יוצא מווילסונים סאשה 2
ויש סאונד גם באור. לא חייבים חושך.

כולם עדיין מחכים להסברים מה עושים הפעמוני עץ אשוח שאתה מנסה לדחוף כאן לאנשים ולמה צריך צמר גפן בתוך אינטרקונקטים?

Balance

אוהב את התחום
מעורבות
79
נקודות
28
חשבתי שנרגעת חמודי. אין לי בעיה להמשיך לרדת עליך ועל חבריך הנחמדים חובבי הקולנוע ביתי למינהם.
אני לא יודע מאיפה הקרצת את נושא הצמר גפן שממש לא התחום שלי אבל אם זה עושה לך טוב אז חופשי תהנה.

לא יודע מה זה אומר "קולנוע"...
מה שכן, יש פה אטימות למה שמנסים להסביר. כדאי לבדוק, ואז, או אז, אם זה ייפתר, שטף של מידע יכנס ויובן.

מערכת אמורה לנגן הכל, מוזיקה מסוג של היושב לאור נרות, או קטע סופר דינאמי. ברגע שזה יובן, כבר לא יהיה משנה איך קוראים לזה.
ואם המערכת לא מסוגלת לנגן משהו מסוים בספקטרום הרחב הזה, כולו, יש לה מגבלה. זה די פשוט.

moshe625

חבר משקיען
מעורבות
345
נקודות
83
יש מצב לנהל פה דיון מכובד או לא ?
קובי-שחרר שניה את הצמר גפן
משה - אתה באמת חושב שקולנוע ביתי הוא נחות (אין לי מושג מה זה אומר ואיך זה יתכן אבל אני מנסה לנסח את זה) או שפשוט אתה אומר את זה ממקום של מזלזלים בי אז אזלזל חזרה.

תתבגרו כבר

כנראה ששני החברה עם הקולנוע ביתי מאד פגועים והתגובות שלהם יצאו מכל שליטה. מה שמצחיק שהם יורדים על כולם וכשעונים להם אז סוף העולם.

yarino

אוהב את התחום
מעורבות
103
נקודות
43
עדיין לא הסברת איזה ציוד הייאנד יש לך חמוד שלי.
ממתי רסיבר של Nad זה היי אנד!?
חחחחחח
בפורום הכחול אתה יכול לספר את השקרים שלך על היי אנד .
וזו פעם אחרונה שאתה קורא לי שקרן.
טיפוס עלוב ומסכן.

moshe625

חבר משקיען
מעורבות
345
נקודות
83
תקשיב מוישה.

לא שאני חייב לך משהו, אבל אחרי שראיתי את הסרטון חושך מצרים האלה והבנתי את ההגדרה שלך להיי אנד
אז אנחנו חיים קצת בעולם הגדרות שונה
יש לי מונו בלוקים קלאס איי של פאס לאבס עם פרוססור של טרינוב שהחליף פרוססור של לינגדורף.
ובתאכלס משה הסאונד יוצא מווילסונים סאשה 2
ויש סאונד גם באור. לא חייבים חושך.

כולם עדיין מחכים להסברים מה עושים הפעמוני עץ אשוח שאתה מנסה לדחוף כאן לאנשים ולמה צריך צמר גפן בתוך אינטרקונקטים?
אני עדיין אומר לך שהתבלבלת עם הצמר גפן עם מישהו אחר. חחחח

לגבי הפעמונים תשאל את נמר או זבדה
הם יענו לך מה זה עושה.
בעצם אני מצפה מנמר לשבור שתיקה ולהסביר לך מה זה עושה.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור