אני מבין שקשה לךזה לא נאה להתחמק משאלה פשוטה.
דבר שני הציוד שלי, החדר וסרטונים גלויים לכל בפורום כך שאין לי מה להסתיר מה שאתה כן בוחר לעשות.
דבר שלישי אין לי מושג על איזה ליצן אתה מדבר.
לא קשה אני בטוח שעם קצת סבלנות אתה תמצאאני מבין שקשה לך
זה לא נראה לי הוגן לשלוח מישהו לחפש דברים כאלה. אתה יודע איפה לחפש, מישהו אחר צריך לעבור על ההודעות שלך מי יודע כמה זמן אחורה.לא קשה אני בטוח שעם קצת סבלנות אתה תמצא
לא מבין מה החשש שלך לספר על הקוסמות שלך ואז כולם ילמדו.
איפה אתה מניח את הפעמונים ממה הפעמונים עשויים האם אפשר להשתמש בהם עכשיו גם לחג המולד?
והבנתי שבמסגרת הקוסמות אתה משתמש בצמר גפן
זה נכון?
צמר גפן מהסופרפארם?
זה לא נראה לי הוגן לשלוח מישהו לחפש דברים כאלה. אתה יודע איפה לחפש, מישהו אחר צריך לעבור על ההודעות שלך מי יודע כמה זמן אחורה.
היועצים שלך לא משהו
קודם כל לא ענית לגבי הצמר גפן אני שומע מאנשים שאתה מנסה לדחוף להם צמר גפן לאינטרקונקטים ומספר להם שזה עושה ניסים ונפלאות
מה הבעיה להרחיב על הדבר הזה?
וואלה אתה צודק המונו בלוקים פאס לאבס והווילסונים סאשה 2 שלי זה ציוד אלטע זאכן.
שלח פירוט של הציוד שלך שנצחק קצת.
הצחקת אותי עם ה"להתבכיין"עמיר אולי תפסיק להתבכיין
הצחקת אותי עם ה"להתבכיין"
ונראה אותך מסביר בצורה הגיונית למה לדעתך הלא-בכיינית מישהו צריך לטרוח לחפש משהו לגביך שאתה אמור להיות מסוגל לשלוף מיידית ללא מאמץ.
זאת כמובן אם בכלל כתבת את מה שאמרת שכתבת.
אם לא, באמת יהיה לך קשה למצוא
אם תמשיך להתחמק מלספק לינק/ים למה שאמרת שכתבת, המסקנה ההגיונית אכן תהיה שלא כתבת.
לא שאיכפת לי לכאן או לכאן. תעשה מה שאתה רוצה. לי אין שום צורך באינפורמציה הזו.
תודה@yarino
רצ"ב קישור מתוך האתר המציג בתוכו סרטונים עם המערכת המדוברת, גוגל מאנדקס גם את האתר הזה
http://www.dtown.co.il/forum/threads/מגבר-אינטגרייטד-של-nat-זכה-לתואר-מגבר-השנה-הטוב-ביותר-ל-2018.51886/
בוא תסביר קצת איך אני מסתלבט על אנשים כך שכולם יבינו.נראה לך שאני חייב הסברים פה למישהו?!! הקובי הזה מסתלבט פה על האנשים ,שומע אצלו קולנוע ביתי ואני צריך לפנות לו את זמני היקר!?
לא אצלי.