אהרון66554
אוהב את התחום
- מעורבות
- 90
- נקודות
- 28
זה נכון עובדתית ולא ניתן לויכוח שאתה שומע שרשרת וחדר.הלוואי וזה היה כזה פשוט . אתה לא באמת שומע את הרמקול - אתה אומר לעצמך שאתה שומע את הרמקול וזה שבא לחפש דאק או מדבר -שומע את הדאק או המגבר.
בפועל שניהם שומעים אינטגרציה של מערכת וחדר.
ואם אתה לא מבין טכנית איך זה עובד וה לחפש ואת כל ההשפעה של כל רכיב על המכלול - הרכישה היא לא חכמה ובהרבה מקרים מאכזבת כאשר אתה מכניס את המוצר לביתך ומשלב אותו בחדר ובשרשרת שלך.
אתה יודע האם החדר והשרשרת בשבילך .לא מעבר לזה.
אבל, אתה לא יכול להביא אליך הבית שרשרת שלמה, ובטח שלא את החדר.
מהנסיון שלי, כשלא אהבתי רמקול, לא אהבתי אותו באף חלל , וגם עם סטאפים אחרים, שבוודאי נשמעו שונה, לכאן ולכאן.
כאשר אהבתי רמקול, אהבתי אותו בכמה חללים שונים וגם על סטאפים שונים, שוב, יותר או פחות, אבל אהבתי.
ברור לי שיש פספוסים, אבל הם יותר קורים לצד השלילה, ז"א בהחלט יכול להיות שמישהו לא יודע להעמיד סטאפ, כך שדפק את התוצאה הכללית שמביאה אותך לחשוב שהרמקול לא משהו, אז בהחלט רמקולים יכולים להתפספס. (יותר קורה אגב בגלל התאמת מגבר לא נכון בעליל).
אבל במקרה ההפוך יש יותר הצלחה, ז"א אם יש תוצאה ממש ממש טובה, אני יודע שאני יכול "להגיע לשם" או אפילו לעבור אותה עם התאמות שלי של מגבר כבילה ממיר וכו, ז"א , שלדעתי הרמקול נותן את המשקל הגדול ביותר בתוצאה (ששוב, בהחלט יכולה להידפק ולהביא למסקנות שגויה) , כל העניין דורש נסיון וחיפוש, וכאשר אני שומע משהו שהוא לדעתי פנומנלי בכמה חדרים שונים ושרשראות שונות, הדבר מביא אותי למסקנה שזה רמקול שאני אוהב והוא פוטנציאל רכישה עבורי.
אגב, לגבי הגברות, ממירים כבילה אביזרים כאלה ואחרים... הרבה יותר קשה לעבוד במתכונת הזו, מבחינתי זה תופס רק לרמקול.
מה גם שרמקול אתה לא יכול לקחת הביתה על ימין ועל שמאל לנסות , ולא כל אחד יתן לך, מגברים ממירים וכבילה, החוק שלי לפחות, שאם לא ניסיתי על הסט שלי, פשוט לא קונה.
נערך לאחרונה ב: