AK1
חבר משקיען
- מעורבות
- 2,947
- נקודות
- 113
עצה מצויינת -- לכל המקרים שבהם אפשר להשתמש באזניים לצורך בחירה.קניתי בחודש שעבר מגזין שלהם שמסכם את כל ההמלצות שלהם בכל קטגוריות מחיר, אני אנסה להיות תמים ולכתוב שבמקרה אחרי כל עמוד עם המלצות ושבחים מקיר לקיר בכל הקטגוריות יש פרסומת. לא נולדנו אתמול נכון? עצה חינם לכל מי שמעוניין, סמוך על האוזניים יותר מאשר כתבות ונתונים טכניים.
הבעייה האמיתית מתחילה כשאין לך גישה לציוד שאתה מתעניין בו.
אז יש לך כל מיני אפשרויות, כמו למשל:
- להטיל מטבע
- לחפש כל מיני ביקורות של סתם משתמשים ברשת, שלרוב אין לך מושג לגבי יכולותיהם/נסיונם בהאזנה והתאמת טעמם לשלך, שאולי אינם מוטים ע"י שוחד (ואולי כן, אם הם מפרסמים הרבה ביקורות?), אבל הם מוטים כי הם קנו את הציוד והם בעדו, או שהציוד של מכר שלהם והם מקנאים אז הם נגדו, או שהם קראו פרסומות והשתכנעו, או שהם מושפעים ויזואלית ו/או מהמחיר, וכו' וכו'
- להתייעץ עם חברים, שלאו דווקא שמעו/השוו את הציוד, ו/או יכולים להיות מוטים מסיבות דומות, כולל לנסות לשכנע אותך לא לקנות ציוד שהם עלולים לקנא בו (גם כאן צריכים להיזהר לא להיות תמימים! -- זה מה שקרה לי עם מישהו שחשבתי שהוא חבר שלי -- רק שלמזלי זה הייה שקוף: הוא הציע לי לקנות רכיבים מאותה סידרה כמו שייש לו, רק ברמה אחת יותר נמוכה )
- לקרוא ביקורות של מגזינים/אתרים "רציניים", מתוך הבנה וידיעה שייש הטיות, ולכל היותר אפשר לקרוא בין השורות
- לקרוא פירסומות בעצמך, עם סיכוי מסויים ליפול בפח
- לנסוע לחו"ל כדי לשמוע (יכול לעלות יותר מהציוד)
אז נגיד שאתה לא תמים. מה תעשה?
עמיר
נערך לאחרונה ב: