אודה למי שמוכן לתמצת עבורי את המונולוגים הארוכים.
אריה
מותר לך לחשוב הכל, ואפילו לכתוב הכל.עמיר, הרי כל מה שאתה כותב באלפי מילים זה: אני חושב נכון, אתה חושב לא נכון. קו המחשבה הזה שלך הוא מרכיב בולט בכל התשובות שלך. הרי הסברת את התפיסה שלך 100 פעם, התווכחת עם חלק מהחברים פה, למה אתה צריך לחזור על עצמך פעם אחר פעם אחר פעם אחר פעם אחר פעם אחר פעם אחר פעם אחר פעם. ממה אתה פוחד? שאם אני כותב שטויות אז אחרים זקוקים בדיוק לאינטלגנציה שלך כדי להבין? ת ש ת ח ר ר. מותר לך לחשוב שבריק אין למגבר מביא למהפך באיכות הצליל. מותר לי לחשוב שלא. זהו. מאוד פשוט.
התגובה הארוכה שלי היא בת 206 מילים (לפי Word Count של תוכנת Word)עמיר, בלי לקרוא את המגילה הארוכה שלך, אתה צודק.
אריה
המונולוג הארוך שלי נטו הוא 166 מילים (268 אם לכלול את הציטוטים מדברי אריה)אודה למי שמוכן לתמצת עבורי את המונולוגים הארוכים.
אריה
זו הפנייה לקטע של יותר משעתיים שמשעמם אותי אחרי 20 שניות, כתגובה לדברי
אני מעריך שאתה מתכוון לשם הקטע, משהו עם relaxing, אולי השראה מדברי אריה "ת ש ת ח ר ר",@ZEEV78 -- בהינתן הרשימה, כולל תוספות ספציפיות שאולי יש לך ולאחרים לתרום לה, האם נראה לך שייש לך case לפסילה קטיגורית של קנייה עיוורת, גם כשהסיכונים מובנים וידועים, ומישהו בכל זאת רוצה פריט מסויים למרות שאין לו אפשרות לשמוע אותו קודם?
זו הפנייה לקטע של יותר משעתיים שמשעמם אותי אחרי 20 שניות, כתגובה לדברי
אני מעריך שאתה מתכוון לשם הקטע, משהו עם relaxing, אולי השראה מדברי אריה "ת ש ת ח ר ר",
ואתה מעדיף שאני אשחרר על פני זה שתודה שאין לך case. הבנתי אותך.
עמיר
אין אופו 105 למכירה.וליאוש של דוויד שמנסה להבין מה לקנות ללא הצלחה
אוקיי, טעיתי בפרשנות הקטע ואני מודה בזה מיידיתזו סתם מוזיקת אווירה שמתאימה לשרשור וליאוש של דוויד שמנסה להבין מה לקנות ללא הצלחה בגלל חוליגנים כמונו. חשבתי לשים מוזיקה מזרחית אבל זה לא ממש הטעם שלי.
לא הבנתה, ראה את תגובתי למעלה. אין לי שום case ואם היה הוא היה ברוח טובה.
@ZEEV78 -- בהינתן הרשימה, כולל תוספות ספציפיות שאולי יש לך ולאחרים לתרום לה, האם נראה לך שייש לך case לפסילה קטיגורית של קנייה עיוורת, גם כשהסיכונים מובנים וידועים, ומישהו בכל זאת רוצה פריט מסויים למרות שאין לו אפשרות לשמוע אותו קודם?
אין אופו 105 למכירה.
לא יהיה אופו 105 למכירה.
כן יהיה אופו 205 למכירה.
באמצע 2017.
תודה.
אוקיי, טעיתי בפרשנות הקטע ואני מודה בזה מיידית
ממש לא פעם ראשונה/יחידה. כל פעם שאני רואה שטעיתי, וזה קורה, אני מודה מיידית.הגיע גואל לציון, הוא מודה בטעות.
אולי, רק שהשינויים הבסיסיים בלבד, לא כולל הנגן עצמו שאין להשיג כרגע במחיר המקורי אלא רק במחירים מנופחים, ולא כולל משלוחים אל החברה וחזרה, ומיסים וכו', עולים $2495.
נראה לי שאתה הופך את הסדר -- קודם צריך להסיק שרוצים לקנות -- להסתכן ולקנות -- על עיוור!! -- כשהמחיר בפועל הוא יותר מ-$5,000 -- ורק אחר כך אפשר לשמוע...צריך לשמוע ואז להסיק מסקנות, מודרייט הם לדעתי אחת החברות שמציעות סאונד ברמה גבוהה במחיר נמוך יחסית.
נו, עוד אחר עם חוש הומור גרועעמיר, אני בטוח שאם תשלח מייל למודרייט המנכ"ל ישמח לענות לך במהרה היכן ניתן לשמוע את הדגם המשודרג ברחבי העולם, תטוס, תשמע ותחזור אלינו עם פידבק.