עמיר,
יש לי אוסף יחסית גדול של תקליטים וקטן יותר - כמה מאות של דיסקים. זאת אומרת שגם לי יש אוסף גדול ועדיין אני חושב אחרת ממך. הבנתי כבר שמאוד קשה לך עם מי שחושב אחרת ממך.
לגבי מה מנגן טוב יותר, קבעתי וזו קביעה נכונה גם אם תנסה לטעון עד סוף הדורות שאני לא יודע לחשוב, שזו התרשמות אישית. כל מה שאמרתי, שמי שמתכוון לרכוש כדאי שיבדוק בעצמו ולא יסמוך על המלצות של אחרים.
אני מבין שמאוד קשה לך עם רעיון שמבטל את דעתך, אבל עדיין אני ממליץ לכל אחד בסיטואציה הזו לבדוק בעצמו - וזה עם כל ההערכה שיש לי לידע ולניסיון שלך.
שאלה: האם ערכת פעם השוואה בין נגן תקליטורים של ניים לבין אופו? אם כן, לאיזה נגן?
כנראה שלא שמת לב שאתה ממש עושה עניין מזה שאתה חושב אחרת מאחרים, בכל נושא שעולה, כלומר יש לך issue עם זה שחושבים אחרת ממך -- הפוסל, במומו פוסל...
דבר שני, לפחות בפוסט האחרון, לא ייצגתי את דעתי האישית. נימקתי למה נראה לי שאחרים חושבים אחרת ממך, והצבעתי על טעויות חשיבה שלך ספציפיות שם.
אין לי שום התנגדות לכך שכל אחד יבדוק בעצמו, להיפך, כך שזה לא מבטל אף דיעה שלי, אז אין צורך להמציא לי קשיים במקום שאין. דיברת על זה שאתה לא יודע לענות לשאלה הספציפית, ואליה התייחסתי.
לא השוויתי בין נגני ניים לאופו, ודומני שגם אתה לא.
רק שאני לא מוצא סיבה מיוחדת להתעסק/להתעניין דווקא בציוד של ניים מכל הדגים בים.
המקרים היחידים ששמעתי ציוד שלהם זה בתערוכות, וממש לא עשה לי חשק להמשיך.
זה ממש לא אומר שהם לא טובים, או שהם כן טובים, לא אומר
כלום מעבר לזה שהכיוון לא מושך
אותי להשקיע בו.
אם כבר, זה שייש שפוטים רעשניים שלהם קצת דוחה
אותי מהכיוון.
אם לפותח השירשור בא להתעסק בזה, שיעשה זאת. ממש אין לי התנגדות.
רק שיידע שהממליץ עליהם
לגמרי נעול עליהם, הרבה יותר משאני נעול על אופו.
לפחות אני מוכן להמליץ על פיוניר, ולהתייחס עניינית לכל אופצייה אחרת שתוצע במחירים דומים, רק שלא הוצעו כאלה.
עמיר