זה אכן יהיה מזעזע אם יענו לשאלה סבירה של אדםמקווה שלא יתפתו לשחק לידיו.
זה אכן יהיה מזעזע אם יענו לשאלה סבירה של אדםמקווה שלא יתפתו לשחק לידיו.
וואו באמת ?הכבל בחיבור המונובלוק לא חובר כראוי וגרם למצב של Out Of Phase.
אם זה אותו המאסטר לויניל אין סיכוי בכלל נגד דיגיטל טובעד שיצא סאונד בדיגיטל עברו שנים . עד אז וגם עד היום יש עוד תקליטים ומומחים יותר מאיתנו אומרים שתקליט יותר טוב בשמע מהדיסק אבל מה לעשות שזה נכון . דיסק יותר סינתטי יותר חד תקליט יותר אם נפח
לא התלהבתי מהסרט האמת
בקשר עם הערתך לגבי שריפה של מגברים, נראה לי שאתה טועה או מתבלבל עם הפרסונות, אז יש לך הזדמנות למחוק את מה שכתבת מיידית היות ומעולם, מעולם (טפו טפו חח) לא שרפתי מגבר...
אז או שתמחק, או שיכריחו אותך למחוק. הבחירה שלך.
מקווה שתבחר נכונה.
רן
מומחים מטעם מי?עד שיצא סאונד בדיגיטל עברו שנים . עד אז וגם עד היום יש עוד תקליטים ומומחים יותר מאיתנו אומרים שתקליט יותר טוב בשמע מהדיסק אבל מה לעשות שזה נכון . דיסק יותר סינתטי יותר חד תקליט יותר אם נפח
מטעם עצמםמומחים מטעם מי?
בחירה לא מתאימה. הטרול שלנו לא מפחיד ולא ענק, אלא סתם יתוש, יתוש זכר, לא יתושה שעוקצת.
צריך רמה בסיסית של מומחיות כדי להבחין בין "מומחה" במרכאות כפולות לבין מומחה אמיתי, שבכלל מעניין לשמוע את הזווית שלו, אבל בענייני טעם, מומחים שונים חושבים אחרת עד ההיפך המוחלט ממומחים אחרים.עד שיצא סאונד בדיגיטל עברו שנים . עד אז וגם עד היום יש עוד תקליטים ומומחים יותר מאיתנו אומרים שתקליט יותר טוב בשמע מהדיסק
לא לא לא, אתה מבלבל בין איך שהדברים נשמעים לך אישית, ולעוד כמוך, לבין נשמעים באופן אובייקטיבי לכאורה, שזה לא קיים.אבל מה לעשות שזה נכון . דיסק יותר סינתטי יותר חד תקליט יותר אם נפח
האגוצנטריות שלך מתבטאת לא רק באיך שאתה חושב שאחרים חושבים, אלא גם בזה שאתה לא מצליח לדמיין מצב שבו מישהו ישמע ו/או יחשוב אחרת ממך, ואי אפשר לבלבל אותך עם עובדות. הרי אפילו בפורום הזה, למול עיניך, יש לא מעט כאלה שאוהבים רק ויניל ומשמיצים דיגיטל באופן עקבי, למרות שלפחות חלקם שמע דיגיטל hi-res. כלומר לא רק שלוויניל יש סיכוי, מבחינתם לדיגיטל אין סיכוי.אם זה אותו המאסטר לויניל אין סיכוי בכלל נגד דיגיטל טוב
מה הלוגיקה מאחורי בן אדם שמבקר כל מיני מערכות וחוזר עם כל מיני מסקנות ממינכן, כאשר הוא בכלל לא יודע להבחין בסאונד שהוא In Phase או Out Of Phase
בין העובדה שהזמרת שרה באמצע הבמה לעובדה שהיא שרה בתקרה, מצד ימין.
זה כמו מבקר מסעדות שאיבד את חוש הטעם.
אודיופיל בנדמה לי.
רן
השתמשתי בשני מינוחים.....
עם זאת, למרות שאני זוכר שישי אחר הצהריים בו התקשרת לבקש ממני מברג כוכב (שלחת צילום של ראש הבורג) כדי להדק בורג בחיבור מסוים ערכתי את תגובתי לטובת חיסכון באנרגיה מיותרת.
זה לא שטות זה עובדהבחירה לא מתאימה. הטרול שלנו לא מפחיד ולא ענק, אלא סתם יתוש, יתוש זכר, לא יתושה שעוקצת.
צריך רמה בסיסית של מומחיות כדי להבחין בין "מומחה" במרכאות כפולות לבין מומחה אמיתי, שבכלל מעניין לשמוע את הזווית שלו, אבל בענייני טעם, מומחים שונים חושבים אחרת עד ההיפך המוחלט ממומחים אחרים.
לא לא לא, אתה מבלבל בין איך שהדברים נשמעים לך אישית, ולעוד כמוך, לבין נשמעים באופן אובייקטיבי לכאורה, שזה לא קיים.
אבל אחרים-- הרבה אחרים -- שומעים וחושבים אחרת ממך. כנראה שהרבה יותר שמאתה מדמיין.
האגוצנטריות שלך מתבטאת לא רק באיך שאתה חושב שאחרים חושבים, אלא גם בזה שאתה לא מצליח לדמיין מצב שבו מישהו ישמע ו/או יחשוב אחרת ממך, ואי אפשר לבלבל אותך עם עובדות. הרי אפילו בפורום הזה, למול עיניך, יש לא מעט כאלה שאוהבים רק ויניל ומשמיצים דיגיטל באופן עקבי, למרות שלפחות חלקם שמע דיגיטל hi-res. כלומר לא רק שלוויניל יש סיכוי, מבחינתם לדיגיטל אין סיכוי.
אבל אתה שוב ושוב ושוב ושוב חוזר על אותה שטות מנותקת מהמציאות שלוויניל אין סיכוי מול דיגיטל טוב.
אהה אז עכשיו כבר לא שרפתי מגברים...
מזל, חשבתי שכבר הפכתי להיות סנילי.....
ולגבי כבלים שרצים לי מתחת לרצפה, גם שם, חבל לקשקש, כי ה Aluminata וה- Shunyata לא רצים שם חחח... אני נהנה להסתכל עליהם, אז למה להחביא אותם...?!
מתחת לרצפה דווקא רץ כבל רמקול בעובי של צינור השקייה בריא , בדמות Transparent Reference, שאילץ אודיופיל חמוד אחד לבלות בדירה יום שלם ביחד עם פועלים כדיי להשחיל אותו, אז למה להעליב אותו...?
מציע לעצור, נראה לי שהקוראים כבר יכולים להסיק את מסקנותיהם...
רן
אני מניח שנדמה לך שאם אתה לוקח את דברי, מפנה אותם אלי, ומוסיף "הפוסל במומו פוסל" זה באמת משכנע מישהו, או קובע איזושהי שטות שגויה, מכנה אותה אקסיומה, ומניח שזה פוטר אותך מלנמק את טיעוניך המופרכים.זה לא שטות זה עובדה
זה אקסיומה זה לא ניתן להפרכה בכלל ואני אפילו לא טורח להסביר לך למה כי חבל על האנרגיה שלי
דבר שני לא הבנתי להם מותר לא לאהוב דיגיטל ולהשמיץ אותו כדבריך ? ולי אסור לטעון שדיגיטל עליון על ויניל אפילו מבלי להשמיץ את הפורמט ?
לא יודע איך לבשר לך אבל לא אתה ולא עוד 1000 כמוך יגידו לי מה לגיטימי לי ומה לא .
"לא רק באיך שאתה חושב שאחרים חושבים, אלא גם בזה שאתה לא מצליח לדמיין מצב שבו מישהו ישמע ו/או יחשוב אחרת ממך, ואי אפשר לבלבל אותך עם עובדות"
הפוסל במומו פוסל
בדיוק ההפךבכוונה כתבתי מבינים יותר מאיתנו אבל .....התכוונתי אני .לא צריך מומחים בשביל להבין שתקליט נשמע פי 100יותר צמוד למקור מאשר הדיסק . תסובבו את זה איך שאתם רוצים .
נשמע לך יותר קרוב למשהו:בכוונה כתבתי מבינים יותר מאיתנו אבל .....התכוונתי אני .לא צריך מומחים בשביל להבין שתקליט נשמע פי 100יותר צמוד למקור מאשר הדיסק . תסובבו את זה איך שאתם רוצים .
נפלא! יש לנו פה ויכוח בין שני "אבסולוטיסטים", כשכל אחד בטוח שהאמת המוחלטת בכיס שלו, ומה שהוא מעדיף הוא גם האמת המוחלטת עבור שאר היקום הנראה והנשמע, מפריחים אקסיומות לאוויר הפורום, ומתעלמים מהמציאות שנגללת בפניהם אפילו בשרשור הזה עצמו, שבו יש באופן ברור לגמרי לכל מי שטורח להסתכל -- בתקווה שהוא מסוגל להבין עברית פשוטה -- שקיימים כאלה שמעדיפים ויניל וכאלה שמעדיפים דיגיטל, למרות שלטענת שני הצדדים אין אף אחד שמעדיף אחרת מהם.בדיוק ההפך
תשאל טכנאי הקלטות
שהיו עם האמן באולפן בזמן ההקלטה
והם יגידו לך שיש 0 הבדל בין בדיגיטל למה שהם שמעו באולפן.
לבין ויניל
שמוסיף סאונד משלו, תקרא לזה עיוותים, דיסטורשן, תקרא לזה מה שתרצה
אבל יש לזה סאונד משל עצמו
האם הסאונד הזה נעים? לחלק מהאנשים כן זה נשמע יותר אנלוגי , אורגני , חם וואטאבר
אבל הקשר בין אנלוג ללהיות צמוד לקור מקרי בהחלט