ANA[DIA]LOG -- קשקשן צמרת

• פותח הנושא AK1
  • פורסם בתאריך

Audiofile

אוהב את התחום
מעורבות
60
נקודות
28
קשה לי להבין איך אפשר להתיחס ברצינות למה שכתבת, באופן כוללני עם מסקנות כלליות שלך על הפורמטים

חוצמזה, כל הפלספת הארוכה שכתבת מדברת בלשון אובייקטיבית-לכאורה ונחרצת לחלוטין על איך ש"הפטיפון נשמע" יחסית לדיגיטל, בלי לקחת בחשבון שכך הדברים נשמעים לך, ולא לאחרים. אחרים שומעים ומרגישים אחרת, ואני לא רואה שום סיבה שהיא בעולם להעדיף את דעתך על זו של מישהו אחר כלשהו.

לדעתי יש מקום לכל הטעמים, ולכל הצורות שבהן אנשים שומעים, איש איש והעדפתו, אבל לתאר את מה שמישהו אחד שומע כאילו "כך זה נשמע ול אחרת", כאילו מדובר בעובדות אובייקטיביות, זה מוגזם לחלוטין.

אפשר לעצור, הטקסטים מונחים באתר, שכל אחד ישפוט לעצמו באופן סטטי כזה או אחר.
ומה דעתך על הנחרצות שלAK1?
מסקרן לשמוע :לב:

shay7629

אוהב את התחום
מעורבות
119
נקודות
43

arb

אוהב את התחום
מעורבות
131
נקודות
43
חוצמזה, כל הפלספת הארוכה שכתבת מדברת בלשון אובייקטיבית-לכאורה ונחרצת לחלוטין על איך ש"הפטיפון נשמע" יחסית לדיגיטל,
לא רק הפתיח שלך היא עדות למה שאתה מתעקש להוכיח. שוב לא מבין מאיפה אתה מביא את זה שדעתי מגלמת נחרצות. להתעלם מהעובדה הפשוטה שקיים פער אוביקטיבי בין הפלט הדיגיטלי לזה שמייצר הפטיפון, כל שכן שהיא איננה מתקבלת על ידך בהשלמה, הבנתי כבר מזמן. אם זאת לפחות תגלה עיקביות. גם אם מבחינתך מדובר בסופו של יום רק בענייני נוחות, שאני רחוק מלזלזל בהם.
בלי לקחת בחשבון שכך הדברים נשמעים לך, ולא לאחרים. אחרים שומעים ומרגישים אחרת, ואני לא רואה שום סיבה שהיא בעולם להעדיף את דעתך על זו של מישהו אחר כלשהו.
אף אחד לא התכוון שתעדיף את דעתי או כל אחד אחר, זה לא היה מספיק ברור? לא מבין מאיפה אתה מביא גם את זה.

אתה מציין מצד אחד שמדובר בתחביב ולא בחיים ומוות, מנגד אתה ממשיך להתעקש להציג את דברי כאילו הם מינימום דנים לזכות או חובה את תחושותיהם של העוסקים בתחביב, בנוגע למדיה השונים.

האם מדובר באיך שנשמע לי ברגע נתון, על מערכת נתונה, וכל שכן בתנאים שמשתנים ממערכת למערכת, בוודאי. מה לעשות שלדידך זו סתירה, אולי בכלל ניגוד עיניינם והשד יודע מה עוד.

למרות שזה נכון לכל בדיקה שהיא בתחום, גם שלך ידידי ( ובעדינות זו סתירה בריבוע), או גם לדוגמה לכאלה שעוסקים בהצגת השוואה, או סקירת מוצרים כלשהם במגזינים כמו אבסולוטסאונד, סטריופייל או מונו וסטריאו, שמן הסתם רחוקים שנות אור מלגלם מה אחרים חשים או מעדיפים.

שוב shushu הסר דאגה מליבך, מסיונריות אודיופילית בניגוד למה שמתרחש כאן לא פעם היא ממני והלאה, ובפעם המי יודע גם לאור העובדה שאני מציין מפורשות
כמובן שאין כאן שום נסיון מגמתי לקבוע איזו מדיה איכותית יותר או לחילופין עדיפה או מרגשת יותר.

שכל אחד לשיטתו יקבע עד כמה הפערים הללו מתקיימים, או שלא, ובמידה שכן עד כמה הם זניחים או מהותיים עבורו.

נערך לאחרונה ב:

RB68

חבר משקיען
מעורבות
587
נקודות
93
הבנת הנקרא זה לחלשים!

ארז_וחני

חבר משקיען
מעורבות
987
נקודות
113
אתה נהנה מזה אהה...:rolleyes:

המפתיע שזה עובר חלק לחברים פה, כאילו הכל As Usual.

דווקא מצוין שלא זוכה להתיחסות.

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,928
נקודות
113
ומה דעתך על הנחרצות שלAK1?
מסקרן לשמוע :לב:
כושר ההבחנה הירוד שלך לא מאפשר לך לשים לב שאני "נחרץ" רק בעניינים טכניים, ובענייני העדפות אישיות ומה נשמע למישהו עדיף אני נחרץ רק בזה שכל טעם והעדפה קבילים בעיני, גם אם הם אינם בקונצנזוס של hi-fi=טוב וכל כיוון אחר=רע, וגם אם הם לגמרי הפוכים משלי.

חזרתי על זה 19,187,661.58 פעמים, בלי להגזים, אבל את מגבלות ההבנה שלך זה לא מצליח לעבור.

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,078
נקודות
113
עמיר,

קודם כל תרגיש טוב.

שנית, באמת חבל על הבריאות.

אני כבר רגיל לתבנית הרגילה של ההתנצחויות איתך, הצד השני מרגיש מושפל, מציגים את הטיעונים שלו כמטופשים
ואז, בלית ברירה הוא פונה לאישי...

אתה צריך להבין שבשלב הזה אתה פשוט צריך לקחת צעד לאחור, כי הצד השני איבד את זה

ובכלל, אתה מנהל כאן ויכוחים עם אנשים שכותבים כאן המון מלל מקושקש, אבל בפועל לא יודעים בכלל איך לחבר את כבל הרמקולים שלהם, בזמן שהם מקשיבים Out Of Phase במשך חודשים רבים..

כאשר כתוצאה מכך אין שום במה, אין שום פוקוס, אין שום אימיג'ינג..
הקיצר, סאונד שבור לגמרי.

וכל זאת בזמן שהם מתמוגגים מהסאונד חחח..

לא יודעים להקשיב בכלל, רק לכתוב בפורומים מלא מלל מקושקש.

עד שאתה מאלץ אותם לזחול מתחת לרמקול ולהחליף את הכבל,
הכל כדיי להחזיר את הקול של הזמרת מהתקרה בצד ימין למרכז הבמה.

אודיופילים בנדמה לי..

עזוב אותך, רק בריאות.

רן

האמת, לא ציפיתי לתגובה אחרת, רן.

תודה לך שלפני ארבע שנים הערת את תשומת ליבי לכך שהכבל בחיבור המונובלוק לא חובר כראוי וגרם למצב של Out Of Phase. תודה, רן :אצבע מורמת

עם זאת, עדיין לא הבנתי מה הקשר בין הדברים שהעלית לבין הנושא הנדון, במיוחד כאשר מדובר באירוע מלפני שנים ואינו רלוונטי להיום.

נערך לאחרונה ב:

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,078
נקודות
113
לא מוסר ולא מתקרבן בנושא.

תודה! (ורד)

כן, רשמת, אבל לא הוספת בזה שום אינפורמציה, בטח לא כזו שסותרת את התחושה הסובייקטיבית.

למדתי ממך שאפשר להגיד משהו, ואם הוא לא מתקבל, אפילו אם הוא מוסבר בצורה ברורה ומנומק היטב, אפשר להתעלם מההסברים והנימוקים ולחזור שוב להתחלה, בלופ אינסופי. אתה אפילו לא נימקת ולא הסברת, אז אנחנו שוב בנקודת ההתחלה. אתה מחפש את רן מתחת לאדמה, והניסיונות שלך לסתור את דבריו חלשים ולאו דווקא הגיוניים.

אני לא הולך להסביר הכל מהתחלה שוב, אבל ההסבר נמצא כאן.

בקיצור -- אני יודע שזה מאתגר עבורך, משתתף בצערך -- האפשרות היחידה שאתה מכיר זה עם מונחים מוגדרים מראש שנמצאים בשימוש פומבי נרחב, ומוגדרים במילונים או במקורות מוסמכים. אתה בעליל לא מכיר את האפשרות שכל אחד יכול להמציא מונח, ולהגדיר לו את המשמעות שהוא רוצה, וכל מי שנתקל בהגדרה הזו יכול להשתמש במונח בקרב כל האחרים שמכירים אותה. זה סלנג אישי בעל תחולה מוגדרת, שכאן היא חברי הפורום. אנשים מחוץ לפורום וחברים חדשים לא יבינו במה מדובר, אבל חברי הפורום יכולים למצוא או לשאול מה ההגדרה, ומאז הם יכולים להשתמש בה בשיחה עם חברי הפורום ולהבין אותם, כמו שקורה עם כל מונח אחר.

אבל לצורך השוואה, משתמשים באותה מערכת באותה אקוסטיקה, שהם מכנה משותף, רק המקורות שונים.

הוא לא טוען שכל ההבדלים אובייקטיביים, ושבהחלט יש סובייקטיביים.

אין קשר סיבתי בין הדברים.

יש קשר של אנלוגיה. יש כאן השוואה בין שני מקורות שונים, שיש להם יתרונות וחסרונות, שחלקם אובייקטיביים, אבל אי אפשר לחזות מראש מי מביניהם יישמע יותר טוב. מצב דומה (לא חייב להיות זהה) יש בנושא דיגיטל/אנלוג.

בשמיעה זה לפעמים כך ולפעמים כך. טכנולוגית אין תחרות.

לא בדקתי למה אתה מתייחס, אבל תתחיל אתה. יש כאן עשרות דפים שבהם אתה מסרב או נכשל בלעשות זאת.

לא, היא כוללת אי הבנות שלך של הנאמר.
תראה, מה שמצער עבורי הוא שאתה משתמש במושג מנפץ שאין לו בסיס, לא מצליח לספק הוכחות או מקורות לטענותיך, ומתעצבן כשנחשפים לכך.

ולגבי שאר הדברים, אם אינך מסוגל להבין היכן הלוגיקה בתגובה של רן נכשלה, אולי כדאי שתשתמש בבוט Chat AI. אולי כך תבין. לדעתי, פרסביאקוזיס לא אמור להפריע לבני גילך להבין לוגיקה.

RanMoyal

חבר משקיען
מעורבות
1,146
נקודות
113

תודה לך שלפני ארבע שנים הערת את תשומת ליבי לכך שהכבל בחיבור המונובלוק לא חובר כראוי וגרם למצב של Out Of Phase. תודה, רן :אצבע מורמת

עם זאת, עדיין לא הבנתי מה הקשר בין הדברים שהעלית לבין הנושא הנדון, במיוחד כאשר מדובר באירוע מלפני שנים ואינו רלוונטי להיום.

ואם כבר אנו מתעמקים בהיסטוריה, תרצה לשתף אותנו במספר המגברים שקיצרת או שרפת (כולל מגברים שאינם שלך) בגלל העובדה שהכבלים שלך (אם אפשר לקרוא לחוט חשמל שעבר מתחת לרצפה כבל רמקול) חוברו לרמקולים באמצעות מהדק חשמל רופף וברבע שקל?
גיא

אתה כולך תסכול ומרירות, שזה עניין אחד ועדיף לא לפרט למה אתה מתוסכל ומריר, כדיי לשמור על כבודך.

ואכן הסברתי לך שאתה שומע שבור לגמרי ואין לך שום פוקוס ושום במה ושום אימיג'ינג ושום באס.

התעקשת שאני טועה והסברת לי שהיו אצלך עשרות אנשים אחרים ורק אני חושב ככה
וזה בכלל נוגע לעובדה שהסלון פתוח למטבח שפתוח לרחוב שבכלל מדובר בבניין אי זוגי או כל מיני קישקושים אחרים. חחח

חזרתי אליך לאחר מספר חודשים לשמוע שעניין ה Out Of Phase לא השתנה ועדיין הסאונד שבור לגמרי ..

או אז כבר הכרחתי אותך (עם כל הכבוד לעשרות האנשים שהיו אצלך) לזחול מתחת לרמקול ולהחליף בין השחור לאדום על מנת שתיווכח בכלל איך בכלל צריך להקשיב, מה זה במה, מה זה אימיג'ינג ומה זה סאונד ..

רק חבל שהקשבת ככה והתעקשת להקשיב ככה במשך חודשים ארוכים.

שמחתי לעזור.

בקשר עם הערתך לגבי שריפה של מגברים, נראה לי שאתה טועה או מתבלבל עם הפרסונות, אז יש לך הזדמנות למחוק את מה שכתבת מיידית היות ומעולם, מעולם (טפו טפו חח) לא שרפתי מגבר...

אז או שתמחק, או שיכריחו אותך למחוק. הבחירה שלך.

מקווה שתבחר נכונה.

רן

RanMoyal

חבר משקיען
מעורבות
1,146
נקודות
113
תראה, מה שמצער עבורי הוא שאתה משתמש במושג מנפץ שאין לו בסיס, לא מצליח לספק הוכחות או מקורות לטענותיך, ומתעצבן כשנחשפים לכך.

ולגבי שאר הדברים, אם אינך מסוגל להבין היכן הלוגיקה בתגובה של רן נכשלה, אולי כדאי שתשתמש בבוט Chat AI. אולי כך תבין. לדעתי, פרסביאקוזיס לא אמור להפריע לבני גילך להבין לוגיקה.
מה הלוגיקה מאחורי בן אדם שמבקר כל מיני מערכות וחוזר עם כל מיני מסקנות ממינכן, כאשר הוא בכלל לא יודע להבחין בסאונד שהוא In Phase או Out Of Phase
בין העובדה שהזמרת שרה באמצע הבמה לעובדה שהיא שרה בתקרה, מצד ימין.

זה כמו מבקר מסעדות שאיבד את חוש הטעם.

אודיופיל בנדמה לי.

רן

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,928
נקודות
113

הצחקת אותי, *אתה* מדבר על להבין לוגיקה??? :)

נראה שהתגובות לאי ההבנות ולמתקפות הקודמות שלך הכניסו אותך לפינה, ואתה יורה בכל התותחים שאתה מצליח לגייס איכשהו, ויורה הכי נמוך שאפשר. התייחסות לגיל זה כבר אמצעי יאוש של ממש.

אני משתמש לא מעט ב-ChatGPT ומקביליו Gemini ו-Copilot להגהות ולנושאים אחרים ולא פעם ולא פעמים ולא חמישים פעם הם טעו בהבנת הכתוב ושיבשו אותו לחלוטין, שלא לדבר על מסקנות עקומות והבאת נתונים שגויים ולא עקביים, ששונים מפעם לפעם או משתנים בתגובה לתמיהה על הקודמים. לא מדובר במוצרים בשלים. רק לאחרונה נעשתה פריצת הדרך העצומה בתחום. ברוב המקומות שאני מביא מדברי AI כזה, אני דואג לציין שזה לא אמין, גם אם זה תומך בדברי.

בקיצור, אם אתה מסתמך על AI כאילו הוא עדיף על הבנה אנושית, אתה בבעייה.

ולסים, לא נותר אלא לצטט את פרידריך שילר:
"Against stupidity the gods themselves contend in vain"

אין מה לעשות.

ליאור

חבר משקיען
מעורבות
409
נקודות
63
אמרתי לו לסכם את הדיון באיור והוא עשה עבודה לא רעה.., למעט זה שהכניס תקליט בצד הדיגיטלי ;)
Screenshot from 2024-06-02 13-10-28.png

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,769
נקודות
113

ואם כבר אנו מתעמקים בהיסטוריה, תרצה לשתף אותנו במספר המגברים שקיצרת או שרפת (כולל מגברים שאינם שלך) בגלל העובדה שהכבלים שלך (אם אפשר לקרוא לחוט חשמל שעבר מתחת לרצפה כבל רמקול) חוברו לרמקולים באמצעות מהדק חשמל רופף וברבע שקל?
לא היו דברים כאלו מעולם

Audiofile

אוהב את התחום
מעורבות
60
נקודות
28
שאלה שכל מטרתה לחרחר ריב ומדון
הכותב הנחרץ ביותר בפורום הוא דווקא אתה
למה
סה"כ שאלה תמימה
אם הוא כתב לגבי נחרצות של חבר בפורום מסקרן לשמוע לגבי הנחרצות של חבר אחר
אין כאן שומדבר פסול
לא תמצא גם אם תחפש בכוח

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור