היי למרות שהרעיון שלך נחמד וניתן לביצוע
אני חשבתי על משהו אחר
לוקחים את ה פטיפון הכי יקר בעולם
עם ויניל אודיופילי הכי יקר שיש , כבד מבחינת גרמים וכו.
לוקחים קובץ Hi res
שניהם של אותו מאסטר של אותו אלבום כמובן
מנגנים את שניהם בלי קשר לרעשים ולקליקים ולפופים
ואנשים יבחרו
כמובן שהרעשים בויניל יהיו סימן כלשהו אבל זה לא אומר בהכרח שיבחרו בו בגלל זה
אם אדם כנה עם עצמו הוא יתעלם מזה ויתייחס נטו לסאונד
איך הגבוהים , בס , רוחב במה , הפרדת כלים , טונליות וכו
כאמור, מנותק מהמציאות, ומתעקש שהסרט שלו הוא הנכון. מקרה אבוד
אני יש לי דרך שאני משתמש בה להורדת לחץ בלי כדורים
קודם כל אני צנוע , אני לא חושב שהידע שלי או ההבנה שלי או החשיבה שלי היא עליונה לשל אנשים אחרים , כי זה פשוט לחיות בסרט
אחרי זה אני לא חושב שהדעה שלי היא תורה מסיני או מהרי האולימפוס של האודיו
עכשיו אתה מתיימר להבין גם ברפואה...
וכפי שכתבתי לך כבר 73,119,661,42 פעם, לי אין את המחשבות שאתה מייחס לי.
אתה ממציא אותן ומייחס אותן לי.
ואם חושבים על זה לרגע, כל המחשבות שלך מרוכזות בך, במה שאתה מרגיש שאני עשיתי לך. הכל מהעולם שלך. אגוצנטריות נטו.
אבל העולם לא מסתובב סביבך, וגם המחשבות שלי לא.
נ.ב., הבנתי את ה-bug שלך: אתה חושב שכשאני אמור לך שאמרת שטות, אתה חושב שאני אוטומטית מצרף לזה את המחשבה שאני דובר דברי חוכמה ולכן עדיף עליך. אולי זה כך אצלך (ואולי אצל אחרים), אבל לא אצלי. כשאני אמור לך שאמרת שטות, אני חושב רק על זה שנאמרה שטות, ושאתה זה שאמרת אותה. אני לא מכניס את עצמי לעניין. מבחינתי אני סתם צופה בתופעה מבחוץ ומתייחס אליה ככזו, בלי לראות בעצמי צד לעניין, ובלי ליחס משהו מזה אלי.
אחרי זה אני לא מתנשא על אנשים או מדבר עליהם בצורה חסרת כבוד גם אם חושבים אחרת ממני
אחרי זה אני מפנים שאני רק בן אדם כמו כולם ולא אל אודיופילי
ואחרי זה אני מסיים עם כוס מים קרים כי זה מרגיע אותי
טיפ חינם לכל מי שרוצה להוריד את הלחץ דם בחיים האלה
לא שזה הולך לשנות משהו, אבל אספר לך איך התגלה אצלי לחץ הדם הגבוה:
היה היה פעם,לפני הרבה שנים, לפני שבכלל שמעתי על פורומים, והייתי בבית, בלי שהיה לי אפילו מישהו להתנשא עליו, ובלי שבזבזתי אנרגיה להסביר לאנשים את אותו הדבר מיליון פעם, סתם היה לי קצת חום, והלכתי לרופא. הוא מדד לי את לחץ הדם, פעמיים, ושאל אם אני מתרגש. אמרתי לו שלא -- הרגשתי נינוח לחלוטין, אבל הוא מדד שוב, ואמר שלחץ הדם שלי 190/90, אם אתה מבין מה זה אומר.
כל יום, כמה פעמים ביום, גם אחרי שאני לא בפורום לתקופה ארוכה, גם כשאני לא מתווכח עם אף אחד, סתם יושב וקורא, או שומע מוזיקה עם או בלי פרטיטורה, ולא רעב או צמא, ולא חושב על החדשות, ושנים לפני שהיו חדשות כאלה, בלי שום גורם חיצוני שאני מודע לו, ובלי שום גורם פנימי שאני מודע לו,
כל יום יש זמנים שבהם לחץ הדם שלי עולה. אחרי שאני נוטל תרופות, הוא יכול לרדת, לפעמים למשך שעות ארוכות, והוא יכול גם להישאר עקשן למשך שעות למרות התרופות.
כל יום במשך עשרות שנים, כמה פעמים ביום. גם ברוב המקרים כשאני מתעורר בלילה להתרוקן, אם אני טורח למדוד, זה גבוה.
זה שאתה מוכר כוס מים קרים למי שיש להם מצב רפואי שאין לך מושג לגביו זה בדיוק כמו העצות והדעות שלך באודיו,
שרלטנות מוחלטת.