pruym
חבר משקיען
- מעורבות
- 1,888
- נקודות
- 113
אז זהו! ממש לא עשית את זה, תמיד אתה חוזר על אותם משפטים שדיגיטל עדיף על אנלוג ועוד כמה כאלה… נו,,, ו,,,, איפה העומק? איפה ההסבר הטכני? מתי ענית לשאלות טכניות ששאלו אותך בעיניין? אף פעם!אתה מבין כמה אתה סותר את עצמך?
אני תמיד הבעתי את דעתי ואחרי שהבעתי את דעתי שלא התאימה לחלק מהאנשים כאן קראו לי תולעת ובעל היגיון עקום ושאר מילים יפות
צורה חברית ? הצחקתני
"כשדעתי שונה מדעתך אני מסביר אותה ומשתדל להביא הסבר למה אני חושב אחרת ממך"
זה בדיוק מה שעשיתי , וזה היחס שקיבלתי רק כי דעתי שונה
למה הביקורת שלך היא כלפיי ולא אלה שמדברים יפה ?
ואז אתה מתחיל עם הפוסטים של הפגוע שדיברו אליו לא יפה.
הרי על מה אתה שונא את עמיר? הוא הרי לאורך כל הדרך טוען ומסביר למה היכולת של הדיגיטל עדיפה טכנית על אנלוג, מסביר בצורה מעמיקה ייתרונות וגם חסרונות, מביא סימוכין לכל טיעון לגבי הדרך שבה מייצרים תקליט וכמה ירידות איכות יש בדרך, מסביר בדיוק איפה הייתרונות של דיגיטל. מביא סימוכין מאנשי המקצוע שמייצרים את המדיות שבהן גם אתה וגם אני משתמשים.
ומה אתה מביא לדיון? יש לי דעה והיא לא פחות טובה מדעתו של כל אחד אחר…. נו? עם זה אפשר להגיע לעומק של דברים? עם זה יש בכלל דיון? ואז כששואלים אותך על מה אתה מסתמך אתה לא מביא כלום חדש שמישהו פה לא יודע…
עכשיו רק לצורך הפורמליות…. במידה ולא תחדש כלום גם הפעם אז מיצינו ומבטיח לא לפנו אליך יותר בלי שתביא וויב חדש ודברים מהותיים שיכולים לקדם את הדיון.