יש,לי הערכה עצמית גבוהה האמת, אז זכותו של כל אחד להנות או לא להנות, ללא קשר אליי.
בוא אני אספר לך סיפור שיחזק את הסיפורים שלך. בדקתי אצל ה"גורו" שלי רמקול מוגבר בן 30 שנה שעבר אצלו שדרוג. שמענו איתו בחדר שבו יש מערכת רצינית מאוד שאתה גם שמעת. . שנינו היינו בהלם, ובקטע מסויים הגורו שלי לחש לי " אם אני לא הייתי יודע איך הקטע נשמע , או צריך להישמע, באמת, הייתי בטוח שככה כמו שזה במוגבר, זה צריך להישמע". כלומר, יש לנו אפשרות להנות משמעותית מסטאפים שונים ולהישבע שהם הם הדבר האמיתי. ואפשר גם לבלבל אותנו בקלות בשמיעה אגבית או מזדמנת ואו בקטעים מאוד ספציפיים.
בוא אני אגלה לך עוד משהו, שמעתי, לא מספיק אולי, אבל שמעתי מערכות נחשבות, ללא קשר לRC , ובחיי שאף אחת מהם לא העניקה לי את הצליל שאני אוהב ושמשוחזר מרכיבי הלאותר שלי והמגברים הרזים ואטית שלי.
היית אצלי לשעתיים, בעיקר דיסקסנו על הסאב חלקנו דיעות קצת שונות על צורת הביטוי של הסאב במערכת. מעבר לסאב לא הספקנו לדקסקס על שאר הספקטרום. הגוון סאונד שלי לא כל כך דיבר אליך.ככה נדמה לי. ויותר מזה גם אצל ה" גורו' שלי חננאל, נהנית אבל לא רצת להחליף מערכת ולשנות כיוון. לא מבושה, פשוט לא דיבר אליך מספיק. זה לגיטימי.
הייתי אצלך לשעתיים שלוש נעימות. המערכת שלך מרשימה מאוד,ללא ספק. מי שחושב על כיול ורום קורייקשן , אני חושב שאצלך אפשר לקבל טעימה טובה מהדבר האמיתי. בעיקר הצלחת לעמוד על הכלל הכי חשוב, להתאים גודל רמקול לחלל האזנה. בהרבה מובנים ביצועי המערכת שלך עולים על שלי. אם בגלל גודל החדר, ואם בגלל הרום קורייקשן. אבל יש דברים שאני אוהב בסאונד שלא מצאתי, והם הקריטיים עבורי. יש איזה תחושת אינטימיות, נוכחות ומיידיות שלא מצאתי באף סטאפ אחר עם או בלי קורייקשן. מנורות או טרנזיסטורי, סטרימר פטיפון או דיסק. סוג של הרמוניות עדינות וניואנסים שמרכיבים לי חווית האזנה סופר מערבת.
היו אצלי כמה ששמעו, אני לא כל כך רץ ושש להשמיע, למרות שיותר פתוח בשנתיים שלוש האחרונות. חלק חייכו בנימוס והלכו. חלק התמוגגו ותפסו את הראש בהתפעלות, וגם הם לא יצאו מהסלון הצנוע שלי ורכשו רמקול הורן לאותר ומגבר 2.5 ואט עם סאב. לא. אף אחד. גם אף אחד לא התייעץ איתי לאחר מכן ואו שאל לדעתי. כל מי שאהב מנסה, אני מניח, לשחזר חלק מהדברים שאהב אצלי בשיטה שלו. מבינתי זה נסתר, ואולי כאן יש,אלמנט של גאווה. כי אני מעתיקן כרוני. כל הסטאפ שלי בבסיסו מועתק ממי שאני מחזיק ממנו כרפרנס. לא ראיתי לנכון לצאת לדרך נפרדת כי אין לי אגו כשזה מגיע להבנה מקצועית- מי שאני מזהה שיש לו דרך סלולה ובטוחה, כמו כל מזל שור כנראה, אני צועד בה.
הייה בטוח שאם הייתי מוצא את מה שאני אוהב בדרך הריבונית, הרום רורייקשנית, הדינמית, האומניפולארית, האלקטרוסטאטית ואו אופן באפלית הייתי חיש מהר צועד בדרך הזאת.
יש לי אגו כמו לכולם, אבל אגו רק בדברים שאני מרגיש שאני מבין אותם לעומק- בבנייה וטכנולוגיה של רכיבי אודיו אני לא מבין לעומק, אפילו לא בבריכה של הפעוטות. תפיסת סאונד מגובשת אני כן חושב שפיתחתי ב 30 שנה האחרונות. אז שף מוסיקלי אני לא, אבל מבקר מסעדות,למה לא?
אז נסכם שמי שמעוניין להבין כמה רחוק אפשר להגיע באמצעות הרום קורייקשן יצטרך להיאבק על חנייה ליד ביתך ולשמוע אצלך, ומי שמעוניין להבין מה אפשר לקבל מאלמנט אחד,ללא טיפול אקוסטי וב2.5 ואט ייאבק על חנייה ליד הבית שלי. חנה וסע
.
וב"ה שאלו יהיו הדיונים והויכוחים שלנו בתקופה כזאת מאתגרת.