אני חושב שאתה מבין אותי היטבהיא שלך ושל עוד אנשים שחושבים כמוך -- הרוב, אני כאמור בעמדת מיעוט -- שההגדרה של אודיופיל קשורה רק לנאמנות גבוהה.
אבל יש כאלה שמגדירים אודיופילי כמוני. לדוגמה במילון Cambridge:
a person who is very interested in and enthusiastic about equipment for playing recorded sound, and its quality:
ויש גם כאלה עם יותר הומור משנינו בנושא:
- Someone who usually looks at young audio equipment. And rapes it through various input and often output sockets.
- Audiophiles usually argue to the death as to which setup is best
- A person who enjoys their audio equipment more than the actual music
- One who listens to the stereo rather than the music.
- Audiophile is a word that is commonly used in some underground communities to mean a person who passionately enjoys music, generally to the extent in that it causes euphoria and/or arousal, whether spiritual or sexual. Many audiophiles generally favor music with deep bass.
- Someone who has sexual relations with speakers and / or headphones.
יש עוד מזה...
רשמתי בודק חוקר וקונה בדל אמצעים. ציודופיל זה וורסיה פרוצדורלית של אודיופיל.האדם שלך הוא ציודיופיל
ההגדרה לאודיופיל כוללת עוד כמה דברים חוץ מרכישת ציוד.
זו לא פעם ראשונה, או עשירית, ש-ChatGPT, Gemini והמקביל המיקרוסופטי, Copilot, נותנים תשובות לא נכונות בעליל, או לא עקביות, או סותרות וכיו"ב, כולל סתירות פנימיות. אלה מקורות מצויינים לאינפורמציה ראשונית, אבל משם צריך לבדוק שהתשובות אכן נכונות, והן הרבה פעמים לא.מעניין, שאלנו שאלות דומות וקיבלנו תשובות שונות. אנסה שוב לבדוק. תודה.
תודה!בבדיקה נוספת שעשית אתה אכן צודק
ברור, וגם היה לי ברור לכל האורך שההגדרה שלך נפוצה בהרבה יותר, כפי שכתבתי כבר בהתחלה:אני חושב שאתה מבין אותי היטב
מבחינתי, אודיופיל זה כל מי שאוהב סאונד טוב (לטעמו) ממערכת אודיו. הוא לא צריך לעמוד באף קריטריון נוסף
...
בזה אני בטוח שאני בעמדת מיעוט
בשום שלב לא טענתי שאין דבר כזה. כתבתי שאינפורמציית גובה אינה נכללת בהקלטות, אלא אם מקליטים אותה במיוחד בנוסף, ושלי אישית זה לא משנה.בבדיקה נוספת שעשית אתה אכן צודק אם כי אצלי במערכת כן קיימת הדמייה של הגובה.
מלבד חקר ורכישת ציוד אודיופיליה כוללת:רשמתי בודק חוקר וקונה בדל אמצעים. ציודופיל זה וורסיה פרוצדורלית של אודיופיל.
לא נכללת בהלטה.בשום שלב לא טענתי שאין דבר כזה. כתבתי שאינפורמציית גובה אינה נכללת בהקלטות, אלא אם מקליטים אותה במיוחד בנוסף, ושלי אישית זה לא משנה.
נכון יהיה לומר: היות ואין ערוץ עבור גובה בסטריאו, אשליית הגובה שאנחנו שומעים בעת ניגון מוזיקה היא תוצר השילוב של עקרונות פסיכו-אקוסטיים, טכניקות הקלטה, סביבת השמעה ועיבוד לאחר יוצר אשליה של גובה במה סאונד. המוח מפרש מגוון רמזים שמיעתיים ליצירת תמונת סאונד תלת-ממדית, כולל גובה.בשום שלב לא טענתי שאין דבר כזה. כתבתי שאינפורמציית גובה אינה נכללת בהקלטות, אלא אם מקליטים אותה במיוחד בנוסף, ושלי אישית זה לא משנה.
שוב לא הבנת:אני אומר משהו וחובה עליך להפריך את מה שאני אומר לך ולהוכיח שאני טועה
אחרת אתה זה שטועה
אני חייב לאמץ את הגישה הזאת לחיים
לא.אני אומר משהו וחובה עליך להפריך את מה שאני אומר לך ולהוכיח שאני טועה
אחרת אתה זה שטועה
אני חייב לאמץ את הגישה הזאת לחיים
אני לא יודע מה נכון לומר -- אמרתי שאין לי הסבר -- ונראה לי שגם אתה לא באמת יודע. אתה מזכיר כל מיני דברים שחלקם יכולים להיות נכונים ויכולים שלא להיות נכונים. אני מעדיף להכיר בזה שאני לא יודע על פני לגבב הסברים של מה שאני לא יודע.נכון יהיה לומר: היות ואין ערוץ עבור גובה בסטריאו, אשליית הגובה שאנחנו שומעים בעת ניגון מוזיקה היא תוצר השילוב של עקרונות פסיכו-אקוסטיים, טכניקות הקלטה, סביבת השמעה ועיבוד לאחר יוצר אשליה של גובה במה סאונד. המוח מפרש מגוון רמזים שמיעתיים ליצירת תמונת סאונד תלת-ממדית, כולל גובה.
נראה לי שאפשר להסביר את זה בחפיפת התדרים בקרוסאובר יחד עם הפרשי פאזות. אבל זו רק השערה. התחושה שלי שהתרומה לתלת מימד יכולה לעזור. שווה לחקור את הנושא.אני לא יודע מה נכון לומר -- אמרתי שאין לי הסבר -- ונראה לי שגם אתה לא באמת יודע. אתה מזכיר כל מיני דברים שחלקם יכולים להיות נכונים ויכולים שלא להיות נכונים. אני מעדיף להכיר בזה שאני לא יודע על פני לגבב הסברים של מה שאני לא יודע.
זה לא היה מכוון אליך בכלללא.
אם אני אומר משהו ומנמק את מה שאני אומר ואתה טוען שאני טועה , אז אתה צריך להסביר איך ולמה הנימוקים שלי אינם נכונים.
ובלי קשר , יצאת קטן ולא רציני כשמצד אחד אתה יזמת את עניין גילוי רכיבי מערכת והשתפנת בעצמך.
לדעתי אתה נהנה מתשומת לב ולכן זורק מידי פעם אמירות שמטרתן, במקרה הטוב , לייצר טראפיק.
כל אחד מוזמן להסיק את מסקנתו לגבי איך להגיב לך , אם בכלל…
אולי לא הבנתי נכון את דבריך, אבל לא ברור לי איך חפיפת תדרים -- כנראה בתחום צר -- גורמת לכל הפרזנטציה הוירטואלית השלמה -- שיש בה הרבה תדרים -- לשנות גובה, ועוד בצורה רציפה, לא לקפוץ למעלה כשמופיעים התדרים הנ"ל ולחזור למטה כשהם נפסקים.נראה לי שאפשר להסביר את זה בחפיפת התדרים בקרוסאובר יחד עם הפרשי פאזות. אבל זו רק השערה. התחושה שלי שהתרומה לתלת מימד יכולה לעזור. שווה לחקור את הנושא.
אני לא כל כך עם סעיף 3 בנפרד, אני שמרן כשזה מגיע לטיפול אקוסטי אקטיבי בסיגנאל. מה לעשות ככה אני.מלבד חקר ורכישת ציוד אודיופיליה כוללת:
1. שימוש בהקלטות ברמה גבוה
2. טיפול אקוסטי של חלל האזנה
3. ביצוע מדידות וכיול
4. תרבות וקהילה סביב התחביב