שדרוג סאונד

רויטל

אוהב את התחום
מעורבות
28
נקודות
18
בנוסף ההיתי מציע לה להעמיד את הרמקולים ללא שם הטייה כשהחזית שלהם פונה ישר לקיר ממול. העמדה כזו משפרת במה, משפרת חדות ונותנת נפח תלת מימדי (כפי שאפשר להסיק מדיונים רבים באינטרנט). אצלי העמדה כזו שיפרה את הסאונד באופן משמעותי .
כך עשיתי לאחר מכן הרמקולים עומדים בזווית ישרה מול הקיר
אם את רוצה להיות הרפתקנית, הייתי זורק שני דיפיוזרים בין הרמקולים, על הקיר הלבן מאחוריהם. יש סיכוי שזה יפזר לך קצת את הבמה לצדדים ויתן תחושת עומק מוחשית יותר. עלות ההימור: גג 600 שקל אם את קונה חדש. או לחכות ליד שניה.

אני חושבת שכך אעשה אני אכן לא באולפן אבל מתן נותן אפשרויות מטיבות נוספות ולא בעלות מטורפת בהחלט שווה ניסיון

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,264
נקודות
113
אני מציע לך בחום לשמוע כמה מערכות היי אנד אצל כמה מהחברים כאן. זה יאפשר לך להבין לאן ניתן להגיע ולנסות לקבל אצלך עוד כמה יכולות דומות.

המערכת שלך מצוינת, הרכיבים מעולים אבל משחק נוסף במיקומים, אפילו ס״מ אחד לכאן או לכאן, הטייה קלה של הציר האנכי יכולים מאוד להשפיע.

אולי אחד מהחברים כאן יכולים אפילו לבוא ולנסות לסחוט עוד קצת מהמערכת שלך. מהיכן את בארץ?

רויטל

אוהב את התחום
מעורבות
28
נקודות
18
נוצר קשר פרטי מעניין ומרתק מהפן הלימודי עבורי ,
מאמינה שיהיה impact מהקשר

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,620
נקודות
113
בעיה. פריפריה אמיתית, אין אודיופילים ברדיוס של 50 ק"מ...........
נמר, אנחנו לא יודעים מה ההיסטוריה של רויטל. עושה לי רושם שעברה קצת קילומטראז' אודיופילי, מסוג מסויים לפחות. ההמלצה שלך נכונה תמיד, השאלה כמה היענות תהיה בזמן קורונה, ומה תוכל להפיק מזה בסופו של דבר. אחרי הכל, דירה שכורה, מקום לא ענק לשחק איתו.

עוד לא ענינו על השאלה: מה יותר חשוב? האזנה קריטית או האזנה כשמסתובבים בבית. לפי השאלה שפתחה את השירשור הזה, אני מניח שרצית לשפר את השני.

shushu

חבר משקיען
מעורבות
851
נקודות
113
דברי איתי, אנחנו כנראה שכנים... אשלח לך הטלפון לפרטי

yarino

אוהב את התחום
מעורבות
103
נקודות
43
עוד לא ענינו על השאלה: מה יותר חשוב? האזנה קריטית או האזנה כשמסתובבים בבית. לפי השאלה שפתחה את השירשור הזה, אני מניח שרצית לשפר את השני.
כשאתה משפר את הראשון אז מן הסתם גם השני ישתפר :)

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,264
נקודות
113

אז את לא רחוקה גאוגרפית מרוב החובבים כאן. הנה, כבר אחד ממש קרוב אלייך. יש את אלי כרמי (כתבינו) שגם הוא מגבעתיים. את מוזמנת כמובן לשמוע גם אצלי. אני מציע לך להיכנס לעמוד ״מערכות החברים״ ולהתרשם ממערכות שונות של חברי הפורום בסרטוני הוידאו. תקשיבי למערכות שלהם. זה פותח את הראש.

בכלל, כמו עם כל גולש חדש שרוצה לשפר את המערכת שלו עוד קצת, ההמלצה שלי לשמוע אצל חברי הפורום חוזרת על עצמה מפני שהיא לעניות דעתי הכלי החשוב ביותר.

נערך לאחרונה ב:

למה

חבר משקיען
מעורבות
826
נקודות
113
בגבעתיים יש לך את מאסטרו אודיו,שבטוח יוכל לאזור לך עם שדרוג הכבילה והמקור. על הדרך תוכלי להתרשם ממרכולתו של עופר שחורי הבעלים,-איש נחמד וידען גדול בתחום.http://www.maestroaudio.co.il/index.asp

רויטל

אוהב את התחום
מעורבות
28
נקודות
18
מה שהיה חשוב לי הוא מה שהתחלתי בו חסר לי ר. אחוריים אבל לאחר הדיון "מכל מלמדיי השכלתי" ושינוי העמדה השתפרות נהדרת וגם שיפר את האזנת הרקע
מעבר לזה קניתי כבלי באלאנס היום שגם הוסיפו שיפור מסויים
וגם היה yammha chromecast + elac במטבח אבל היו הרבה בעיות שחובר גם למערכת בסלון

רויטל

אוהב את התחום
מעורבות
28
נקודות
18
את מוזמנת כמובן לשמוע גם אצלי.
אני חוששת לאבד את שפיות דעתי בשלב הזה
מודה על ההזמנה אני שמחה להיות בפורום יש פה אנשים.... סוף
אני אעשה זאת לאט לאט

yarino

אוהב את התחום
מעורבות
103
נקודות
43
חולק עליך קמעה כאן. תלוי *מאד* באקוסטיקה, בסוג הרמקול, ובביקורתיות האוזניים.
בהסתמך על הנתונים שלה.
בכל אופן, ברוב המקרים מכוונים לאופציה א.

ilam

אוהב את התחום
מעורבות
125
נקודות
43
אולי שווה לפתוח שירשור חדש על איך להציב נכון רמקולים...יש אסכולות שונות בנושא ולא בטוח שלמרות הציוד המעולה שלרבים יש בבית, הם מיצו את המיטב ממנו

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,264
נקודות
113

ככל שמתקדמים ביכולות של המערכת, כך השפיות/אי שפיות הופכים ללא רלוונטים. מה שנישאר זה רק המוסיקה שמרחפת בחלל.

רובם המוחלט. חוץ ממתנוש, הוא הכי פוץ כאן. אבל לצערי כולם אוהבים אותו - כולל אני (שוב, לצערי הרב).

אני אעשה זאת לאט לאט

אמנם החיפזון מהשטן. אבל שלא תתבלבלי לרגע. השאננות שייכת לאחד גרוע ממנו בהרבה. אל תעשי את זה לאט לאט, תעשי את זה בקצב נכון.

רויטל

אוהב את התחום
מעורבות
28
נקודות
18
מה שנישאר זה רק המוסיקה שמרחפת בחלל.
מה שהיה ויישאר לנצח זו המוסיקה המרחפת, בשבילי זה כמו להיות בגן עדן פרטי
והמערכות עצמן הן אמצעי מוחלט להשגת המטרה הזו מאיזה סכום ועד סכום גבוה פי

moshem74

חבר משקיען
מעורבות
516
נקודות
113
אני אעשה זאת לאט לאט

בהצלחה ו רק בריאות.

נערך לאחרונה ב:

liranbh

חבר משקיען
מעורבות
903
נקודות
113
אולי שווה לפתוח שירשור חדש על איך להציב נכון רמקולים...יש אסכולות שונות בנושא ולא בטוח שלמרות הציוד המעולה שלרבים יש בבית, הם מיצו את המיטב ממנו
צודק, זה אחד הדברים הכי קריטיים
יאללה שמישהו ירים את הכפפה

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,620
נקודות
113
צודק, זה אחד הדברים הכי קריטיים
יאללה שמישהו ירים את הכפפה
הכי קריטיים אבל זה די חרטא לייצר מזה מאמר, בינינו.
כל ה"כללי אצבע" האלה שווים בדיוק לאצבע, כשמדברים עליהם בהקשר כללי. הם מקבלים משמעות רק כשעובדים על סט-אפ ספציפי, ושם הכל יכול להתהפך. אז כל המומחים מטעם עצמם בפורום, להעמדה נכונה של רמקולים, לא באמת יכולים להביא מי-יודע-מה הרבה ערך, כשהם נותנים המלצות גנריות.

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
הכי קריטיים אבל זה די חרטא לייצר מזה מאמר, בינינו.
כל ה"כללי אצבע" האלה שווים בדיוק לאצבע, כשמדברים עליהם בהקשר כללי. הם מקבלים משמעות רק כשעובדים על סט-אפ ספציפי, ושם הכל יכול להתהפך. אז כל המומחים מטעם עצמם בפורום, להעמדה נכונה של רמקולים, לא באמת יכולים להביא מי-יודע-מה הרבה ערך, כשהם נותנים המלצות גנריות.
יש מדריכים מאוד סדורים של חברות רמקולים המסבירים מה גורם למה ואיך לבדוק מה משפיע.\

כמה זה יעיל בפורום - לא יודע, כיוון שאצל רובנו מקום הרמקולים הוא נתון.
מצד שני - כמה סנטימטרים הבדל במיקום או בהטייה עושים בהרבה מקרים שינוי עצום, שלא מתקבל מכבל או מקור.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור