שדרוג סאונד

leni

אוהב את התחום
מעורבות
130
נקודות
43
היה mf m6 dac בלבד שגרם לניתוקים בסאונד רק אחרי יעוץ עם כל פיוז הוחלטgmoon evolution600
לא ציינת מה המקור.האם הוא ברמה של שאר הרכיבים.
luxman 06 cd dac
moon evolution 600 cd dac
nuvista cd dac
אלו מספר דוגמאות כנראה שיש עוד אך זאת הרמה הנחוצה.בכל מקרה ברמות הנל לא הייתי מעיז לקנות ללא הדגמה אצלך בבית.יבואן שלא מוכן לתנאי הזה נפנפי אותו.

ארז_וחני

חבר משקיען
מעורבות
987
נקודות
113
שום מקור לא יפתור את האקוסטיקה וההצבה הבעייתית של הרמקולים ביחס לנקודת האזנה.

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,620
נקודות
113
שום מקור לא יפתור את האקוסטיקה וההצבה הבעייתית של הרמקולים ביחס לנקודת האזנה.
טוב, זה כולה להזיז את הרמקול השמאלי קצת קדימה.
מכל הווג'עראס שיש פה, עוד לא הבנתי מה הבעיה. אי אפשר להסיק כלום על איך זה נשמע מתמונות של החלל.
אני בכלל לא בטוח ש"יש כאן בעיה אקוסטית". אני בכלל לא יודע איזה "בעיה" יש. אני חושב שרק רויטל יכולה לענות על זה.

רויטל

אוהב את התחום
מעורבות
28
נקודות
18
הלוגיקה שלך אינה שגויה
והשיפור שאני מנסה להשיג הוא כזה:
כשאני לא יושבת בדיוק ב sweet spot
מרגישה שחסר לי עומק וקצת חדות

רויטל

אוהב את התחום
מעורבות
28
נקודות
18
אם אפשר לשלוח סרטוט של הסלון זה אולי יעזור. יש קיר מאחורי הכורסא הלבנה? אפשר להזיז לשם את המערכת?
כרגע היא ממוקמת בצורה מאוד בעייתית (בלשון המעטה). להוסיף רמקולים ממש לא יעזור, בנוסף לא הבנתי איפה תמקמי עוד זוג שכזה... גם ככה אין שם מקום... אולי שווה להזיז את כל העסק לחדר אחר?
אם אין לך פתרון מיקום נורמלי, מציע לא לקנות או למכור ציוד עד שתעברי דירה. כרגע הציוד שלך מתפקד ב 10% ממה שהוא מסוגל.
במינימום תקדמי את הרמקול השמאלי לאותו הקו של חברו הימני
זה המצב כרגע ,אשתדל לעשות הצבה אחרת וליהנות ממה שיש זה הבית הנוכחי

ארז_וחני

חבר משקיען
מעורבות
987
נקודות
113
טוב, זה כולה להזיז את הרמקול השמאלי קצת קדימה.

לא רק זה כי הרמקול הימני נמצא בכלל בצד ומולו יש קיר. יש בהצבה הקיימת בעיה של זווית הטיה שונה של כל רמקול.

ארז_וחני

חבר משקיען
מעורבות
987
נקודות
113
הלוגיקה שלך אינה שגויה

אם את יושבת ב sweet spot ואין לך בעיה של עומק וחדות אז מצבך מצוין....אם כי זה לא ברור לי לאור ההצבה הנוכחית הבעייתית.
אם תעשי את הניסיון שהצעתי לך ייתכן שתגלי עד כמה את מפספסת היום במצב הנוכחי.

Eylo

אוהב את התחום
מעורבות
81
נקודות
28
חוסר הבמה נגרם בגלל החוסר איזון במרחק כמו שכבר נאמר .
אופציה נוספת על ההצעות זה להעביר את המערכת לפינה היכן שהרמקול הימני היום . את הרמקול הימני להעביר לאותו מישור של השמאלי .
ככה הם בקו אחד וגם אין שום אלמנט בין הרמקולים - זה גם משפר משמעותית את חוויות הבמה

leni

אוהב את התחום
מעורבות
130
נקודות
43
גם עם קיימת בעיית אקוסטיקה וזו השערה בלבד חוסר האיזון בגלל רמת המקור זו עובדה!!! שום תיקוני אקוסטיקה לא יואילו כל עוד המערכת אינה מאוזנת ומושלמת.

רויטל

אוהב את התחום
מעורבות
28
נקודות
18
אופציה נוספת על ההצעות זה להעביר את המערכת לפינה היכן שהרמקול הימני היום . את הרמקול הימני להעביר לאותו מישור של השמאלי .
ככה הם בקו אחד וגם אין שום אלמנט בין הרמקולים - זה גם משפר משמעותית את חוויות הבמה
זה אפשרי לבדיקה מיידית! כל השאר קצת פחות (בת יחידה לאבא סיעודי עם מטפלת שמגיע קבוע פעמיים בשבוע ויותר) אי אפשר להזיז פעמיים בשבוע לפחות, לי זה קשה

ארז_וחני

חבר משקיען
מעורבות
987
נקודות
113
גם עם קיימת בעיית אקוסטיקה וזו השערה בלבד חוסר האיזון בגלל רמת המקור זו עובדה!!! שום תיקוני אקוסטיקה לא יואילו כל עוד המערכת אינה מאוזנת ומושלמת.

מניסיוני שום מערכת מאוזנת ומושלמת לא תשמע סביר (בוודאי שלא מעולה...) אם יש בעיה יסודית של אקוסטיקה.
כנראה ששנינו חווינו ניסיון מאוד שונה זה מזה...

ארז_וחני

חבר משקיען
מעורבות
987
נקודות
113

אבל אז המרחק בין הרמקולים מתקצר משמעותית ביחס למרחק לנקודת האזנה...
ובכל זאת שווה בדיקה.

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
הלוגיקה שלך אינה שגויה
זה קורה כמעט תמיד גם במערכות שהציבו את הרמקולים בצורה נכונה

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
ואתה חושב שמקור טוב יפתור את הבעיה האקטסטית?
מקור בטל בשישים בחשיבותו לעומת אקוסטיקה

leni

אוהב את התחום
מעורבות
130
נקודות
43
מה הקשר,בעם קיימת בעיה אקוסטית יש לפתור אותה יש סט של אמצעים לגלות מהי (אם קיימת)כנל לגבי פתרון לבעייה.ועדיין גם אם פתרת את בעיית האקוסטיקה עדיין אתה עם מערכת שלא בנויה בצורה מאוזנת עם מקור נחות יחסית שריך להזיז מגבר ורמקולים בכמעט 20000 פאונד.גם עם אקוסטיקה מושלמת אי אפשר להפיק את המיטב מסט שבנוי כך.

shema56

אוהב את התחום
מעורבות
10
נקודות
18
ללמוד שחיה בהתכתבות -טובעים השניים מן האחד

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,620
נקודות
113
וואי וואי איזו נחרצות מכולם פה, ג'יזס קרייסט.

רויטל, אם הבעיה שלך הוא חוסר מיקוד כשאת יוצאת מהסוויט ספוט אז מצבך אכן נפלא. מה שאני יכול להבטיח לך (אם כי בנחרצות נמוכה מזו של המצדדים באקוסטיקה או מקור) הוא שזוג נוסף של רמקולים יוודא שתשמעי מעפן באותה מידה בכל הבית ;). שאגב, לפעמים זה גם בסדר.

לדעתי המצב הוא לא מסובך:
1. אם יש לך תקציב מכובד ומגניב כמו שה"לוגיקה" לעיל מכתיבה, השתמשי בו לשידרוג המקור והכבלים. תקבלי מערכת פשוט טובה יותר, הבנויה על גבי הרמקולים והמגבר הטובים שכבר יש לך.
2. אקוסטיקה - את יושבת יחסית קרוב לרמקולים. אני מניח שהחדר - למעט גלים עומדים בבאס - לא בהכרח מאד מתערב בסאונד (אם תגידי לנו מה מרחק הישיבה מהקירות הצדדיים והאחוריים זה יעזור). לכן, ובהינתן בכך שזאת דירה שכורה, לא הייתי דווקא משקיע שם.

אבל יש פה עוד ענין שלא נותנים עליו את הדעת:
מה היחס אצלך בין האזנה "קריטית" (ישיבה מול המערכת והאזנה למוסיקה) לבין הסתובבות בבית, כשהמוסיקה מנגנת?
אם את כל הזמן מתרוצצת, והמערכת משמעת למוסיקה של יותר "רקע" ופחות לחוויה בלעדית ממוקדת, אז הפיתרון יכול להיות שונה.

רויטל

אוהב את התחום
מעורבות
28
נקודות
18
אבל יש פה עוד ענין שלא נותנים עליו את הדעת:
מה היחס אצלך בין האזנה "קריטית" (ישיבה מול המערכת והאזנה למוסיקה) לבין הסתובבות בבית, כשהמוסיקה מנגנת?
אם את כל הזמן מתרוצצת, והמערכת משמעת למוסיקה של יותר "רקע" ופחות לחוויה בלעדית ממוקדת, אז הפיתרון יכול להיות שונה.
אני חושבת שפגעת בול
בכל יום שעה וחצי מול, שאר הזמן הסתובבות והאזנת רקע
1. אם יש לך תקציב מכובד ומגניב כמו שה"לוגיקה" לעיל מכתיבה, השתמשי בו לשידרוג המקור והכבלים. תקבלי מערכת פשוט טובה יותר, הבנויה על גבי הרמקולים והמגבר הטובים שכבר יש לך.
השבח יש תקציב
אין הרבה מה לתקן אקוסטיקה המערכת נמצאת מול הספה הגדולה(הסוויט ספוט שלי באמצע) ומאחור תריסים ושמשות זכוכית לכל האורך כך שאין לאן לסובב אותה יותר מידי ,ובחדר שינה/עבודה/ילדים לא רלוונטי

tzachi

חבר משקיען
מעורבות
386
נקודות
83
לנסיוני הדל רויטל
לא תוכלי להשיג לצערי שום תוצאה ראויה כשמרחק הרמקולים מהקיר האחורי ולנקודת הישיבה לא זהה ולפי התמונה הימני רחוק לפחות ב20 סמ מהשני.
ורמקול אחד ממוקם בפינה והשני לפני פתח גדול.
צרכה להבין הרמקול מנגן עם הקירות והחדר !!!
והמיקום הקיים לא יאפשר לך להפיק תוצאה סבירה.
לדעתי זה כבר נאמר וחיבים להיות הוגנים ולומר אמת.
חבל על הכסף אלה עם את מתכוננת לרכוש RQ רציני שאולי אולי יעזור .
משהו הציעה שתעלי שירטוט של החלל אולי ימצא פיטרון

רויטל

אוהב את התחום
מעורבות
28
נקודות
18
דבר נוסף מעל90 צפונה בווליום אין לי את החוסר הזה. מתחיל ב 80 דרומה כאשר השלבים של התריס פתוחים

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור