אהרון66554
אוהב את התחום
- מעורבות
- 90
- נקודות
- 28
נו באמת...חד משמעית כן
נו באמת...חד משמעית כן
ברור שהפוקאל !!בוא נבדוק
פוקל aria 926
Aurum cantus v80f
אם אתה רוצה לדעת, זה מאד פשוט: תיצור קשר עם בארבי ותשאל אותם אילו דגמים של מגברים ורמקולים יש להם, ואז תשלח את פירוט הדגמים לאמיר מ-ASR והוא יכתוב לך בדיוק איזה סוג של סאונד יש להם. בעיקר אם הם כבר נמדדו אצלו, אבל יש מצב שהוא ידע גם אם לא.הייתי לפני כחודש בהופעה של שלום חנוך בבארבי
האם הסאונד שם היה אנליטי או חם?
מועדון הבארבי?אם אתה רוצה לדעת, זה מאד פשוט: תיצור קשר עם בארבי ותשאל אותם אילו דגמים של מגברים ורמקולים יש להם, ואז תשלח את פירוט הדגמים לאמיר מ-ASR והוא יכתוב לך בדיוק איזה סוג של סאונד יש להם. בעיקר אם הם כבר נמדדו אצלו, אבל יש מצב שהוא ידע גם אם לא.
ברור.מועדון הבארבי?
כנראה שאתה לא מקשר בין הדברים -- אלה מדידות ספינורמה, שהוזכרו כבר.
ומעבר לזה שהן לא יותר מדויקות ממדידות בחדר אנאקואי, זה לא מנבא עד כמה טוב הרמקול יישמע, זה טוב בעיקר לזיהוי בעיות, כולל בעיות בפיזור, ולרמקול שמקבל תוצאה טובה במדד שמתקבל לפי כל מיני חישובים על תוצאות המדידות יש סיכוי להישמע טוב במידה דומה בהרבה חדרים עם אקוסטיקה טובה.
אבל למרות שמדובר בהרבה מדידות, כולן הן מאותו הסוג -- מדידות FR ב-steady state.
זה לא מודד אפילו איך הרמקול מטפל בטרזיינטים, איך הוא מתמודד עם הספקים גבוהים, וכד', כך שהתמונה שזה נותן היא חלקית.
איך 90 אחוז ? חחחח
אני אסביר שוב : החלפת קבל - חירבנה את הסאונד .לא תקין מבחינת חברה- שממש טובה גם במדידות .
רמקולים - תוכל למצוא ספינורמה דומה מאוד ברמקולים של 1900 דולר לכאלו שעולים 20,000 - אולי אפילו טובה יותר למחיר 1900 דולר - הסאונד שונה לגמרי (לא תמיד. אני מדבר על מקרים ספציפיים שאני מכיר).
החלפת קבל קואקס- מדידה זהה .הפרש אדיר בסאונד ברמה של מקולקל מול תקין.
מדידות בדיגטל - גם אני בקשר עם מהנדסים - הם לא יודעים למדוד הכל .יש דברים שהם חייבים לשבת לשמוע אין סוף זמן.
אל תנסה לקמט לאחוזים - זה לא עובד ככה .
כל זה לא מבטל מדידות - רק אומר שבישום האופטימאלי שלהם - אתה צריך להגיד מה הסטנדרט שאתה שואף אליו אבללל לכל אורך הדרך ובטח לפני שחרור מוצר - רוב הזמן ילך לשמיעה .
זה רמקול זבל (הפוקאל) מחומרים זבל טפט שנראה כמו פורניר ורגלית מפלסטיק של פח אשפה והחוצפה הלא תאמן של מחיר שעובר בארץ את ה 10K לא לקנות ושהיבואן יתבע אותי.בוא נבדוק
פוקל aria 926
Aurum cantus v80f
לא אוהב אריה - קח אוטופיה...זה רמקול זבל (הפוקאל) מחומרים זבל טפט שנראה כמו פורניר ורגלית מפלסטיק של פח אשפה והחוצפה הלא תאמן של מחיר שעובר בארץ את ה 10K לא לקנות ושהיבואן יתבע אותי.
בבקשה אלוהים תארגן הדגמה\השוואה לסגן שלך בפורום בין קבלים עם ערכים זהים לחלוטין שישמע איזה הבדלים יש, נביא אלנה סראפיין רוביקון בלקגייט ומאנדורף ותביא גם פסיכולוג שיחבק אותו לאחר מכן כשהוא יושב בפינה מתנדנד עם אגודל בפה.איך 90 אחוז ? חחחח
אני אסביר שוב : החלפת קבל - חירבנה את הסאונד .לא תקין מבחינת חברה- שממש טובה גם במדידות .
ישר לאוטופיה לא כדאי אקסטזי קודם?לא אוהב אריה - קח אוטופיה..
השאלה שנשאלת לני ,מהו FR שטוח ?ב FR מודדים את הרמקול בתגובה לכל תדר בנפרד .
מניחים שהרמקול הוא מערכת לינארית בתכלס המערכת היא לא אידאלית.
תגובת המערכת לשני תדרים שנכנסים בו זמנית שונה מסכום התגובות לכל תדר בנפרד.
H(f1+f2) ~ H(f2) + H(f1)
לסיכום FR שטוח זה לא מספיק.
יש עוד הרבה פרמטרים שמשפיעים.
אפשר פשוט להחליף כבל דיגטלי ולשמוע את ההבדלים - דקה וחצי . עצם זה שיש הבדלים- זה כבר אומר הכל.בבקשה אלוהים תארגן הדגמה\השוואה לסגן שלך בפורום בין קבלים עם ערכים זהים לחלוטין שישמע איזה הבדלים יש, נביא אלנה סראפיין רוביקון בלקגייט ומאנדורף ותביא גם פסיכולוג שיחבק אותו לאחר מכן כשהוא יושב בפינה מתנדנד עם אגודל בפה.
כול אחד והדרך שלו…ישר לאוטופיה לא כדאי אקסטזי קודם?
בחייאת (כולם, לא רק GDS):ותביא גם פסיכולוג שיחבק אותו לאחר מכן כשהוא יושב בפינה מתנדנד עם אגודל בפה.
מכשיר שמודד אלפי מדידות שונות את הרמקול בצורה יותר מדויקת מרמקול בחדר "אנאקואי" אין דבר יותר מדויק מזה
לאאתה מאזין בחדר כזה?
אולי הגברה טרנזיסטורית ומדיה דיגיטלית מורידות מהחום והטיבעיות של ההקלטה ?אבל אני מדבר על הוספת חום בצורה אקטיבית על ידי מנורות / ויניל וכו'
אני לא חושב שזה המצב .אולי הגברה טרנזיסטורית ומדיה דיגיטלית מורידות מהחום והטיבעיות של ההקלטה ?