תתחדש, אחלה סקירה.
האם תוכל לפרט קצת על ההבדלים בין מערכות ה RC שבדקת lyngdorf vs DIRAC vsTrinnov ?
התשובה לשאלה שלך יכולה למלא בקלות עמודים שלמים של מלל צפוף ואני לא משוכנע שזה מעניין הרבה מהקוראים כאן וזה גם לא נושא השרשור, אבל בכל זאת, לשאלתך בקצרה:
צריך לעשות אבחנה בין (1)
יכולות המערכות, שכל אחת מהן מתבססת על אלגוריתמים שונים, חשיבה שונה ותיאוריות שונות לתקוף בעיות אקוסטיות בחלל, לבין (2)
גמישות המערכות.
אם נתרכז בתחילה בחלק השני, קריא
גמישות המערכת, אזי אין שום מערכת שדומה בכלל, לגמישות שמעניקה המערכת של Trinnov.
היכולת שלך לבצע מדידות בלתי תלויות ולהזין אותם למערכת, היכולת שלך On The Fly לבצע חיתוכים שונים לכל רמקול בנפרד, ללא תלות בבן הזוג שלו, היכולת שלך לבחור עקומות מטרה לכל רמקול בנפרד, היכולת שלך למפות מחדש את הרמקולים בחלל הוירטואלי בזכות המיקרופון הייחודי והאלגוריתם המיוחד של החברה, היכולת שלך לקבוע אילו רמקולים יעבדו וכיצד כל רמקול ימופה בכל פס קול, היכולת שלך לקבוע באיזה מיקום ספציפי בספה תשקיע המערכת את כל, או מירב כח העיבוד שלה, היכולת שלך לבצע שינויים לפני ביצוע המדידה, במהלך המדידה ולאחריה, הופכים את ה-Trinnov למנצחת בפער עצום מהמתחרות.
במסגרת גמישות זו, כמות האינפורמציה שהמשתמש נחשף אליה, הן ברמת הגרפים והן ברמת המלל, היא לאין שיעור גבוהה יותר מכל מערכת אחרת.
במישור זה, Trinnov מובילה על כל המתחרות בפער עצום.
בהקשר זה, אומנם המערכת של Dirac לא קרובה בכלל לגמישות של Trinnov, אבל יש לה יתרון על Lyngdorf, שהיא מערכת לא גמישה בעליל וכל רצון של המשתמש לבצע שינוי כלשהו (לדוגמא חיתוך שונה) מצריך מדידה מאוד מאוד ארוכה מחדש.
בלינגדורף גם קיימת בעיה של קונסיסטנטיות בכל הקשור לתוצאות הסופיות לאחר ביצוע כיולים שונים. .
בכל הקשור לפרמטר השני והוא
איכות התוצאה הסופית/יכולות המערכת , אזי נתון זה מושפע כמובן גם מגמישות המערכת, וכמובן תלוי באיכות האלגוריתמים ובישום שלהם אצל כל חברה וחברה. בנוסף , יש כמובן עניין של טעם אישי, אשר בוודאי מקבל כאן תפקיד משמעותי ולא, היו רק מערכות של טרינוב בעולם...
כאשר אני השוויתי את 3 המערכות הללו באותו מועד, באותו חלל, במשך שבועות ארוכים, אפשר היה בקלות לשמוע (לפחות באוזניי ובאוזניהם של אנשים רבים ששמעו את המבחן הזה) את היתרון המשמעותי שיש לטרינוב על 2 החברות האחרות, הן בסטריאו והן בקולנוע ביתי. זה לא היה קרוב.
עם זאת, אני יכול לומר שבעיני, לינגדורף, מבחינת התוצאה הסופית ולאחר שמגיעים לכיול מוצלח, תשמע משמעותית טוב יותר מ Dirac.
ואם יש לך שאלות נוספות שקשורות לנושא, אתה מוזמן לפנות אליי בפרטי.
רן