מה קורה שמושיבים את אלדר ונמר למבחן עיוור של כבלי רמקולים...

RanMoyal

חבר משקיען
מעורבות
1,146
נקודות
113
@RanMoyal , תודה רבה על הפוסט המפורט והמשכיל
מניח שדברים כאלה מתרחשים בדלתיים סגורות ואתה נתת לנו אפשרות להצצה מיוחדת
ד"א יותר מהכבלים (שגם מאוד מרשימים אבל קלים יותר לשינוע) עוד יותר התרשמתי מההגברה שבדקת אצלך בבית... ממש ליגת האלופות :eek:
כל הכבוד לך ולמאפשרים את זה...

בנוסף לכל הנקודות שהועלו על ידי אחרים יש לי עוד כמה תובנות:
- הרבה מאוד פעמים אנחנו קונים כבלים בלי לבדוק באופו יסודי כי לא ניתן לבדוק כפי שעשה כותב הפוסט
(לא לכל האנשים יש גישה למספר שבועות ואפילו לא לכמה ימים, לכבלים או ציוד אחר)
- הרבה מאוד פעמים אודיופילים קונים "דיל" (בגלל המחיר) על כבל יקר או נחשב או שתמיד רצינו ומקווים לטוב במקרה המוצלח או שחוזר ללוחות במקרה פחות טוב.

תודה רבה שוב על ההשקעה והשיתוף

בשמחה.

אני בהחלט יכול להבין את הקושי בהשאלת ציוד ובוודאי השאלת הציוד, באופן בו הרכיבים הנבחנים, נמצאים באותו חלל ובאותו מועד בו זמנית. אכן לא פשוט.

מצד שני, אין באמת דרך אחרת כדיי לקבל החלטה מושכלת ולא, מנסיוני, אפשר לבצע כאן טעויות לא פשוטות בעקבות רכישות עיוורות למינהן, במיוחד בכל מה שקשור לאודיו, בניגוד גמור לוידאו, שם קל יותר לבצע רכישה עיוורת.

בגלל זה התעיקשתי לבחון מספר גדול של פרוססורים אחד מול השני, במשך שבועות ארוכים. אי אפשר לקבל החלטה מושכלת ונכונה באופן אחר.

צריכה להשאל השאלה, מי בעצם זה שלוקח את הסיכון.
אבסורדי בעיניי שהלקוח לוקח את הסיכון ומבצע רכישה של עשרות אלפי דולרים, מבלי שניתנה לו האפשרות לשמוע את זה בביתו, באקוסטיקה הרלוונטית, עם הציוד הרלוונטי שלו, בניגוד להקשבה בחנות, או בחלל אחר, שהם לא מעלים ולא מורידים בכל הקשור לתוצאה הסופית אצלו ומהווים חוויה נחמדה ותו לא.

לטעמי, היבואן הוא זה שצריך לקחת את הסיכון, ככל שהוא מאמין במוצרים שהוא מייבא ולייתן לצרכן את האפשרות להקשיב להם ולא למכור אותם בצירוף הבטחות שיווקיות, שיהיה בסדר וזה קיבל פרס כזה או אחר...

ישנם יבואני שמקבלים הגיון זה וישנם יבואנים שלא מקבלים הגיון זה ומשאירים את ההחלטה בידי הצרכן.
כמובן שזה קל להגיד ואני בהחלט מודע לבעיות הכלכליות שיש בהצעתי זו.

ברכישה עיוורת מבחינתי יש סיכון אדיר, לפעמים היא מושכלת יותר, כמו רכישה של ה- DAW, היות וזהו הרמקול הרביעי החדש שאני קונה של החברה, בעשרים השנים האחרונות, לעומת רכישה פחות מושכלת, כמו ההגברה של ה- ד'אגוסטינו, שהתברר לי מהר מאוד, שזה לא באמת בשבילי ונאלצתי לעבור מסע של בדיקות, במהלכו בחנתי לא מעט מוצרים מולו...

caveat emptor

רן

YOSSI24

חבר משקיען
מעורבות
476
נקודות
83
כפרה, לא מי טו. אני לא שם. זה פשוט דוחה. מילא הנהלה. חצי דוחה. אבל "עוד לא קמה האשה?" בכיאת. עזוב, עברנו. לירן ילד טוב סהכ. הוא לא התכוון למה שחשבתי שהתכוון.

מתן, אושר אמיתי זה לחלוק אותו עם האישה, אבל, החולשה שלהן היא החוזק שלהן. חחח

roberts

מושעה
מעורבות
647
נקודות
113
דיאטה או לא דיאטה...

מה תגובתך למבחן?

רוי, קרא את שנמר כתב :

בהחלט דוכאו ביד רמה. אני האחראי הישיר לכך, ואני שמח שזה כל כך בולט.

ועכשיו אעשה סדר בעניין. אם מישהו שואל האם יש הבדלים בין כבלים, אין לי בעיה עם דיון. כשמישהו מדווח על ההתרשמות שלו מהכבלים ומתאר את השינוי, לא אסכים שיתפתח דיון הנוגע בהאם יש או אין הבדלים. וזה בדיוק מה שקרה כאן. מי שמתאר הבדלים שומע אותם, והמחיר הוא, ששלשום עברתי מבחן כזה בעצמי. ההעדפות שלי היו עקביות.

לפי נמר מאחר שתוארה חוויה אני מנוע מלהגיב.

בנוסף, אם אגיד את דעתי האמיתית והלא מצונזרת, בלי "להתהלך על ביצים" אושעה מהפורום "Take-4" .........אתה חושב שמגיע לך (ולעוד מספר חברים כאן) את הנחת הזו ? ;)

נערך לאחרונה ב:

arye.gur

חבר משקיען
מעורבות
882
נקודות
113
רוי, קרא את שנמר כתב :

בנוסף, אם אגיד את דעתי האמיתית והלא מצונזרת, בלי "להתהלך על ביצים" אושעה מהפורום "Take-4" .........אתה חושב שמגיע לך (ולעוד מספר חברים כאן) הנחת הזה ? ;)
ספרת כמה פעמים אתה מגיב אפילו כשאתה חושב שאתה מנוע מלהגיב?
לא חייבים להגיב פעמים רבות כל כך כשזה לא לעניין, אפשר להתאפק.
אם אתה נשאל למשל מה תגובתך ואין לך תגובה עניינית, אתה יכול לא לענות ותאמין לי שכולנו נבין שאין לך תגובה, אתה לא צריך לתרץ מדוע אינך מגיב.
על כל תגובה שלך מתקבלת התראה וזה די מתיש להיכנס פעם אחר פעם ולקרוא את מה שאתה כותב כשזה לא לעניין.
רק אומר את דעתי.

אריה

roberts

מושעה
מעורבות
647
נקודות
113
@arye.gur , הנה אני מגיב גם לך, וכבר מתנצל על תגובתי שלא הייתי צריך להגיב ;)...... כשחבר פורום כמו @RoyZx6r שואל אותי שאלה לא מתריסה אז אני עונה לו - נימוס אלמנטרי ווטסון.

ואגב, למה אתה לא חוסם את אפשרות הצפיה בפוסטים שלי ?

נערך לאחרונה ב:

ni-ro

חבר משקיען
מעורבות
698
נקודות
113
חבל , שרשור כל כך יפה, הנושא כל כך מעניין וכתוב בכל כך חן... חבל שיהרס
הייתי שמח במקום, שרן יפרט על מסע בחירת ההגברה (אותי מעניין הרבה יותר מכל דיוני הסרק השוביניסטים, או שוב האם כבלים משפיעים על הסאונד או לא).
רן מה אומר?
ויותר תמונות בבקשה מהפלא הזה.

RoyZx6r

חבר משקיען
מעורבות
412
נקודות
63
רוי, קרא את שנמר כתב :

בנוסף, אם אגיד את דעתי האמיתית והלא מצונזרת, בלי "להתהלך על ביצים" אושעה מהפורום "Take-4" .........אתה חושב שמגיע לך (ולעוד מספר חברים כאן) את הנחת הזו ? ;)
רוברט,
ההודעה שלי כמובן לא באה לעורר ויכוח כלשהוא.

נערך כאן מבחן מאוד מסקרן שכולל מבחן עיוור עם תוצאות כמעט חד משמעיות.

אני עוקב אחר שיגעון האודיו מהימים של תפוז בתחילת שנות האלפיים ולא זכור לי מבחן כזה, עם תוצאות כאלו.

עניין אותי תכל'ס מה תגובתך למבחן, בלי צורך לנגח או להתווכח.

liranbh

חבר משקיען
מעורבות
903
נקודות
113
הייתי שמח במקום, שרן יפרט על מסע בחירת ההגברה (אותי מעניין הרבה יותר מכל דיוני הסרק השוביניסטים, או שוב האם כבלים משפיעים על הסאונד או לא).
רן מה אומר?
איזה שוביניזם
מספיק כבר עם הפוליטקלי קורקט - מתחיל להרגיש לי שאני בפורום של עיתון הארץ
לידיעתך - שוביניזם זה אמונה שנשים אינן שוות זכויות, כלומר למשל הן לא יכולות להיות טייסות או להצביע בבחירות
אין קשר בין שוביניזם להעדפה
מה לעשות שרוב (הבנת - רוב , לא כל) הנשים יעדיפו להשקיע את כספם בתיקים ונעליים ולא ברמקולים ומגבר
מה זה קשור לשוביניזם???
תשאל בעצמך את הנשים סביבך
אשתי למשל כל הזמן שואלת למה צריך כל כך הרבה ״בוקסות״ על המזנון? למה לא מספיק אחת ורמקולים
אז בגלל שהיא שואלת את זה אני פחות מעריך אותה?

כתבתי כאן תגובה בבדיחותא , התנצלתי עליה, רד מזה כבר!!!!

roberts

מושעה
מעורבות
647
נקודות
113
רוברט,
ההודעה שלי כמובן לא באה לעורר ויכוח כלשהוא.

נערך כאן מבחן מאוד מסקרן שכולל מבחן עיוור עם תוצאות כמעט חד משמעיות.

אני עוקב אחר שיגעון האודיו מהימים של תפוז בתחילת שנות האלפיים ולא זכור לי מבחן כזה, עם תוצאות כאלו.

עניין אותי תכל'ס מה תגובתך למבחן, בלי צורך לנגח או להתווכח.

לא יהיה...... כי אני "אתהלך על ביצים" בתשובות שלי....... אלא אם כן נמר יתן לי לכתוב את דעתי בלי צנזורה ואז להערכתי יהיה כאן "פיצוץ ולא נעים לכולם".

בקיצור.....תעזוב......תן לפוסט להתנהל בנעימים.

נערך לאחרונה ב:

RanMoyal

חבר משקיען
מעורבות
1,146
נקודות
113
רן מה אומר?

הסיפור של המגברים, החל למעשה עם סיום שלב בחירת הפרוססורים, אשר במהלכו הבית הפך להיות סוג של מעבדה ונבחנו פרוססורים שמכילים Dirac, ופרוססורים המכילים פתרונות של Lyngdorf וכמובן Trinnov.

לאחר פסק זמן של מספר חודשים רבים, בהם הייתי חייב מנוחה מהתהליך הארוך, החלטתי לבחון הגברה דו ערוצית, אל מול ההגברה שהייתה לי בשעתו של Lyngodorf ,שהיא הגברה מסוג Class D, אשר זכתה לשבחים מכאן ועד לאמריקה.

חייב להודות, שיצא לי להשוות לא מעט מגברים, אל מול ההגברה הצנועה של Lyngdorf , חלקם היו כל כך כבדים, שהיו צריכים שני אנשים כדיי לסחוב אותם במעלה המדרגות, אך ההבדלים היו זניחים ביחס להשקעה ובכלל.

מגבר אחד בעצם, גרם לי לשנות את דעתי מקצה לקצה, בכל הקשור לאפקט הכללי שלו על המערכת ובכלל זה, על הסאונד שקיוויתי להשיג וזה היה ה- Nagra Classic.

אחרי דקות ספורות הבנתי, שזה בעצם משהו שונה לחלוטין ממה שהכרתי וחוויתי עד לשלב זה וזה לאו דווקא היה המגבר הכי יקר שבחנתי באותה תקופה.

לצערי, מגבר אחד בתצורה של סטריאו, היה חלש מדיי לצרכים שלי ולפיקים שאני לעיתים צורך בקולנוע ולמען האמת, לא עלה בדעתי, באותה עת, לקנות שני מונו בלוקים.

זו הייתה טעות.
ולכן, חיפשתי משהו שיתן לי את האיכויות ששמעתי, אבל עם יותר כח.

(חשוב לציין, שלימים התברר, שלהגברה של Nagra אין בעיה של כח כמו שחשבתי, אלא קיימת בכלל בעיית תוכנה, הנובעת מהיסטריה שוויצרית, אשר מכניסה את המגבר ל- Protection, בשלב הרבה הרבה יותר מוקדם, מאשר כל יצרן אחר היה מעלה על דעתו.

מאז, עניין זה כבר תוקן על ידי החברה באמצעות עידכון כרטיס ותוכנה...)

וכך החל לו מסע, קצת מתיש, בו הקשבתי לשלל חברות, חלקן אולטרה יקרות, אבל אף אחת מהן לא באמת נתנה לי את הקסם הזה של Nagra.

לאחר הרבה קריאה ולא מעט שיחות עם אנשים, החלטתי לרכוש את המגבר של D'agostino ה- S250, מתוך חשיבה שזה יתן לי את מה שחיפשתי.

לצערי, לא הייתה הזדמנות להקשיב לו בביתי, על האלקטרוניקה שלי, כל זאת לפני ביצוע הרכישה.

למרות המשקל, איכות הבנייה, האור הירוק המלטף ושלל הביקורות החד משמעיות שמדובר, אולי, במגבר הסטריאו הטוב בעולם, אני לא חשבתי כך ולכן ניצבתי בפני 2 אופציות:

1. להמשיך ולהגן בחירוף נפש על הרכישה שביצעתי..או.
2. להודות בטעות, ולמצוא משהו שיתאים לי יותר.

הבנתי, שעל מנת להמנע מביצוע מהלך שיוביל אותי למקום פחות טוב מהמקום (המכובד) שאני נמצא בו עם ה- ד'אגוסטינו, החלטתי שלא תבוצע שום רכישה "על עיוור" ויבחנו רק מגברים שישהו באותו חלל ויבחנו ראש בראש מולו ועד אז אני אמשיך להנות (אולי לא כמו שקיוויתי..) עם הד'אגוסטינו.

וכך היה.

במסגרת הבדיקות המקיפות, הובא גם במיוחד עבורי, ה- Nagra HD ובנוסף, הובאו שני מונו בלוקים של Nagra Classic וכך, במשך שבועות ארוכים, נבחנו המגברים הללו (ואחרים) אחד מול השני, כאשר במהלכם מבוצעות החלפות מהירות יותר ומהירות פחות ובכלל זה, הקשבה במשך שעות ארוכות למגבר מסוים.

כפי שאלדר ונמר ביקרו בביתי בזמן שבחנתי כבלים, היו גם רבים אחרים, שביקרו בביתי, בזמן שנבחנו המגברים, היות ואני תמיד בעד לשמוע עוד חוות דעת, או לפעמים להסביר לשומע מה הוא בעצם מקשיב לו...

בסופו של יום, המטרה הייתה להתחדש ב- Nagra HD שבהחלט נראו הכי מרשים, התאימו מאוד ללווק של החלל והגיעו במיוחד לכבוד יום הולדת ה- 50 שלי, אבל בפועל, בחרתי לרכוש את המוצר שנשמע לי טוב יותר מכולם ואלו היו דווקא שני מגברי ה- Nagra Classic בתצורה של מונו, אשר נשמעו לאין שיעור טוב יותר ממגבר בודד של Nagra Classic ולמעשה נשמעו טוב יותר, מכל מגבר אחר ששמעתי במהלך אותם חודשים. יש בהם קסם שקשה להסביר במילים, אפילו לא בשלל מילים אודיופיוליות מפוצצות, צריך לשמוע.

האם התוצאה הייתה יכולה להיות שונה בחלל אחר, עם אלקטרוניקה אחרת ועם טעם אחר? בוודאי שכן וצריך תמיד תמיד לזכור את זה.

Screenshot_20200504-144717_Gallery.jpg
Screenshot_20200504-144550_Gallery.jpg
רן

תמונות מצורפות

• Screenshot_20200504-144717_Gallery.jpg
    Screenshot_20200504-144717_Gallery.jpg
    KB 99.1 · צפיות: 383
  • Screenshot_20200504-144550_Gallery.jpg
    Screenshot_20200504-144550_Gallery.jpg
    KB 56.1 · צפיות: 390

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,264
נקודות
113
רוי, קרא את שנמר כתב :

קלעת בול...

yossie4

אוהב את התחום
מעורבות
179
נקודות
43
רן

יפה מאוד, שאפו על הסבלנות, הדרך, והרצון לשתף ולחלוק את החוויה עם שאר חברי הפורום.
היה מרתק לקרוא את הפוסט (על אף, התוספות והתגובות הלא קשורות, המעכירות לעיתים את הפוסט המקורי).

חבל רק שלא לכולנו יש את הזמן, משאבים ואמצעים לבחון כל רכיב בצורה כל כך מטודית כפי שבוצע על ידך. אני מכיר מעט מאוד אודיופילים וחובבים בתחום שבצעו מחקר מקדים כפי שבוצע על ידך. כל הכבוד.

לי זה רק חידד, שאין אמת/מוצר אבסולוטי, מה שטוב במערכת אחת ובתנאים חדר, לא בהכרח יהיו טובים/"אופטימלים" במערכת שניה.

כמו כן, הטעם האישי והסובייקטיבי, הוא הרלוונטי (אזהר ואומר גם ניסיון). וכפי ששניצל והן נמר בחרו בכבלים אחרים, אין זה מעיד כלל על היותו של כבל טוב יותר מהשני, והבחירה שלהם נעשתה בין השאר גם על סמך העדפותיהם האישיות.

בכל מקרה, תודה שוב על הפוסט הנהדר.

אשמח לדעת בקצרה מאחר ואני מתעניין במשככים לרמקולים שרכשת (האיזו אקוסטיק), מה התרשמותך, ומה הם הוסיפו/תרמו לסאונד.

המשך שבוע מקסים עם הרבה מוסיקה..

ni-ro

חבר משקיען
מעורבות
698
נקודות
113
תודה רן על ההסבר המפורט, ניכר שעשית שיעורי בית רציניים ובכלל הבדיקה (לפחות אצלי) היא חלק עעקרי מהחוויה.
לגבי ה protection בנגרה, חיוותי זאת גם בתערוכה בכפר המכביה, אז זה מסביר את העניין (נקווה שאכן תוקן).
מעבר לכך, נראה שיש לך מערכת חלום.
בהצלחה

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,078
נקודות
113
רן, ההשקעה, הסבלנות וההתמדה שלך מעוררי השתאות.
תודה רבה שחלקת עימנו את המסע והחוויה שלך הן בתחום ההגברה והן בתחום הכבילה....מרתק!

soler

אוהב את התחום
מעורבות
128
נקודות
43
לפותח השרשור רן,

סתם לקנות דברים יקרים וגדולים בכדי לבנות מערכת "יוקרתית" זה בזבוז כסף, לדעתי בא ללטף לך את האגו.

לגבי הרמקולים :
אני בטוח שבקניית רמקול איכותי כדוגמת MOREL SIGNATURE תקבל 99% פלוס ממה שיש לך אם לא תוצאה זהה,
לקנות רמקול בעשרות אלפי דולרים זה סתם גחמתי, ניסית להשוות ? כנראה שלא..

לגבי הטרינוב/פרוססור שרכשת :
לא בטוח שרסיבר איכותי כמו DENON 4500 ודומיו לא ייתן לך תוצאה דומה בהרבה פחות "קופסאות נוצצות", בהרבה פחות כסף - מכשיר שכולל הכל ! פרה, הגברה, מערכת כיול עילאית , דאק, וכל החיבורים האפשריים.
בקיצור נראה לי עוד התנהגות לא מושכלת בשביל ללטף את האגו..

לגבי ההגברות שלך :
ראה התייחסותי לפרוססור.
בנוסף, כל מי שמבין משהו כבר יודע שאין הבדלים בין הגברות שונות ! אם היית משווה עוצמות היית מגלה את זה לבד.
שוב, לקנות איזו הגברה (שלא לדבר על 2 הגברות) מחברה לא ידועה בשם ניאגרה סתם כי היא קופסא יפה נראה לי מעשה לא שפוי, אני בונה לך מודול זהה ב-200$ שלא תשים לב להבדל. אם לא בא לך משהו בבניה עצמית אז תמיד אפשר לקנות משהו איכותי מחברה מבוססת כמו DENON - חברה מוכרת וידועה בניגוד לחברות המוזרות שבדקת (שאף אחד לא שמע עליהן).
גם כאן אני מניח שהיבואן כנראה עבד עליך ואתה כנראה לא יודע להבחין בכך, חבל..

לגבי הכבלים/משככים ועוד שטויות שכנראה דחפו לך יבואנים בעלי אינטרס :
מכבל FLAT שעולה גג 20 ש"ח למטר תקבל אותה תוצאה ! אתה יכול לקרוא על זה במלא פורומים.
עוד מעט תגיד לי שגם חשמל משנה את הסאונד - יש לי חדשות בשבילך : בחשמל אין כלי מוזיקה !!

כנראה שכל אלו שביקרו אצלך הם גם בעלי אינטרס שיווקי וקשורים ליבואנים שמנצלים אנשים תמימים כמוך. עצוב..

בקיצור, תתחדש יא איש !

RanMoyal

חבר משקיען
מעורבות
1,146
נקודות
113
אתה צודק Soler. תודה רבה איש :)

רן

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,619
נקודות
113
לפותח השרשור רן,

סתם לקנות דברים יקרים וגדולים בכדי לבנות מערכת "יוקרתית" זה בזבוז כסף, לדעתי בא ללטף לך את האגו.
בקיצור, תתחדש יא איש !

חזק. :)
רן, מה פיספסנו פה? בדיחות פרטיות ע"ג פורום? שתף אותנו. יצר המציצנות גובר.

אני קורא את כל השרשור המעלף הזה, ושאלה אחת מנקרת במוחי כל הזמן. בעצם שתיים:

1. רן, באיזה קו רוחב של הארץ אתה גר?
2. רן, מתי הלו"ז שלך פנוי לביקור? :)

RanMoyal

חבר משקיען
מעורבות
1,146
נקודות
113
אין כאן בדיחות פרטיות מתנוש, אני מאוד נזהר מאנשים שמעצם הכתיבה שלהם, יש חשש לא מבוטל לבעיות נפשיות, אז מעדיף להגיב כמו שהגבתי.
תמיד צריך להרגיע אותם, ללטף אותם ולהסביר להם שהם צודקים.

לא מוכן שמחר יגידו שהוא קפץ בגללי, או משהו בסגנון.

ואתה מוזמן לפנות אליי בפרטי.

רן.

RanMoyal

חבר משקיען
מעורבות
1,146
נקודות
113
לפותח השרשור רן,

לגבי הרמקולים :
אני בטוח שבקניית רמקול איכותי כדוגמת MOREL SIGNATURE תקבל 99% פלוס ממה שיש לך אם לא תוצאה זהה,
לקנות רמקול בעשרות אלפי דולרים זה סתם גחמתי, ניסית להשוות ? כנראה שלא..

לגבי הטרינוב/פרוססור שרכשת :
לא בטוח שרסיבר איכותי כמו DENON 4500 ודומיו לא ייתן לך תוצאה דומה בהרבה פחות "קופסאות נוצצות", בהרבה פחות כסף - מכשיר שכולל הכל ! פרה, הגברה, מערכת כיול עילאית , דאק, וכל החיבורים האפשריים.
בקיצור נראה לי עוד התנהגות לא מושכלת בשביל ללטף את האגו..

לגבי ההגברות שלך :
ראה התייחסותי לפרוססור.
בנוסף, כל מי שמבין משהו כבר יודע שאין הבדלים בין הגברות שונות ! אם היית משווה עוצמות היית מגלה את זה לבד.
שוב, לקנות איזו הגברה (שלא לדבר על 2 הגברות) מחברה לא ידועה בשם ניאגרה סתם כי היא קופסא יפה נראה לי מעשה לא שפוי, אני בונה לך מודול זהה ב-200$ שלא תשים לב להבדל. אם לא בא לך משהו בבניה עצמית אז תמיד אפשר לקנות משהו איכותי מחברה מבוססת כמו DENON - חברה מוכרת וידועה בניגוד לחברות המוזרות שבדקת (שאף אחד לא שמע עליהן).
גם כאן אני מניח שהיבואן כנראה עבד עליך ואתה כנראה לא יודע להבחין בכך, חבל..

לגבי הכבלים/משככים ועוד שטויות שכנראה דחפו לך יבואנים בעלי אינטרס :
מכבל FLAT שעולה גג 20 ש"ח למטר תקבל אותה תוצאה ! אתה יכול לקרוא על זה במלא פורומים.
עוד מעט תגיד לי שגם חשמל משנה את הסאונד - יש לי חדשות בשבילך : בחשמל אין כלי מוזיקה !!

כנראה שכל אלו שביקרו אצלך הם גם בעלי אינטרס שיווקי וקשורים ליבואנים שמנצלים אנשים תמימים כמוך. עצוב..

בקיצור, תתחדש יא איש !

מפגר...לא ידעתי שזה אתה...חשבתי שזה עוד חולה נפש שמושפע קשות מהסגר.

..נתראה בקרוב יניב.

רן

arye.gur

חבר משקיען
מעורבות
882
נקודות
113
מה קורה פה? רוברט שכר דובר?

:)

אריה

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור