מה קורה שמושיבים את אלדר ונמר למבחן עיוור של כבלי רמקולים...

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,619
נקודות
113
וואי וואי. לא ידעתי שקמפיין ״מי טו״ הגיע גם לאודיו.

מתנוש - מה אתה משחק אותה עכשיו? :D
כפרה, לא מי טו. אני לא שם. זה פשוט דוחה. מילא הנהלה. חצי דוחה. אבל "עוד לא קמה האשה?" בכיאת. עזוב, עברנו. לירן ילד טוב סהכ. הוא לא התכוון למה שחשבתי שהתכוון.

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,619
נקודות
113
מצטער כפרון, מהשירותים לא נשמע טוב ל"קלישאתיות" של העניין....... מהמרפסת הקטנה, "הייתה עם הראש בתוף מכונת הכביסה"........

מתנוש, תהיה יצירתי ותן לי עוד כאלה......
לא נשמע טוב אבל עדין שומעים הבדלים.

נערך לאחרונה ב:

Tamir Ivan

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
203
נקודות
43
רן,
לאחר ההשקעה המרובה ברום קורקשיין, מגבר וכבלים, האם אתה מתחיל לחוש שהרמקולים קטנים על המערכת בכל הקשור לסטריאו וקו"ב?
אני שואל מכיוון שלאחר כל האופטימיזציות הראויות להערכה שביצעת, עושה לי רושם שאתה מתחיל לגרד את הגבול העליון בביצועי הרמקולים שלך..
התמונה ששיתפת עושה רושם שיש לך חלל גדול יחסית לסלון קלאסי.
האם לא מדגדג לך לשדרג לדגם בכיר יותר של וילסון, שיעיף אותך לשמיים עם הציוד הנוכחי?

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,601
נקודות
113
כנראה היא רצתה לקנות לעצמה תיק או עוד מגפיים
עוד לא נולדה האשה שתבחין בין רמקול הי אנד לרמקול Bluetooth :)
נשים שומעות טוב יותר מגברים.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,264
נקודות
113
רן,
לאחר ההשקעה המרובה ברום קורקשיין, מגבר וכבלים, האם אתה מתחיל לחוש שהרמקולים קטנים על המערכת בכל הקשור לסטריאו וקו"ב?
אני שואל מכיוון שלאחר כל האופטימיזציות הראויות להערכה שביצעת, עושה לי רושם שאתה מתחיל לגרד את הגבול העליון בביצועי הרמקולים שלך..
האם לא מדגדג לך לשדרג לדגם בכיר יותר של וילסון, שיעיף אותך לשמיים עם הציוד הנוכחי?

רן. הרשה לי לענות על השאלה הזו שהופנתה אלייך.

החלל של רן יכול בהחלט להחזיק את הרמקול מעליו. כך או כך, הפערים במימדים לא ממש היסטרים. אבל צריך להבין שרמקול גדול מידי עבור חלל, עלול בקלות לפספס את היכולת שלו להעלם. הביצועים של המערכת של רן הם כאלה שכרגע, לא הייתי נוגע בבורג.

gtr

חבר משקיען
מעורבות
473
נקודות
83
ובכלל ישנה אודיופילית מהמעלה הראשונה (יצא לי לפגוש אותה אצל איתן לוין),העונה לשם רותי.
יש לה סט רציני ביותר,שמרבית החברים פה באתר,היו פורשים איתו לאי בודד.

roberts

מושעה
מעורבות
647
נקודות
113
ובכלל ישנה אודיופילית מהמעלה הראשונה (יצא לי לפגוש אותה אצל איתן לוין),העונה לשם רותי.
.
זו לא הגברת שהיה לה את המורל Fat Lady ?

gtr

חבר משקיען
מעורבות
473
נקודות
83
אכן,שהגיע אלי מתישהו בחיים.

roberts

מושעה
מעורבות
647
נקודות
113
ובטח לאחר תקופה קצרה עם הגברת החלטת לעשות לה דיאטה......אבל לא בבית ספרינו :)

roberts

מושעה
מעורבות
647
נקודות
113
דיברנו על זה לא מעט פעמים בעבר.....הנשים שומעות הבדלים מהמטבח בעוד שאנו הגברים צריכים להתאמץ יותר ועוד בסלון מול הרמקולים :)

נערך לאחרונה ב:

אד ליב

חבר משקיען
מעורבות
323
נקודות
63
אולי מספיק עם הבדיחות השוביניסטיות, זה כל כך מביך ומבאס את הקריאה.

roberts

מושעה
מעורבות
647
נקודות
113
@אד ליב , ממש פיקששת את הנקודה, אלו ממש לא בדיחות שוביניסטית ...נהפכו... זה מלגלג על האודיופילים (הבדרך כלל זכריים) שלעתים קרובות אומרים שההבדלים בין ציוד-X ל-Y הוא כה גדול שאפילו שאשתו ששהתה במטבח באותו זמן שמעה את ההבדל האדיר ורצה מיד לדווח לבן זוגה על העניין.

אם ניתן היה לבצע חיפוש בפורום הייתי מוצא לך עשרות הצהרות כאלו שממש לא נאמרו בציניות.......ומכאן הקלישאה על ה"אישה שבמטבח".

ואם התכוונת ל Fat Lady אז זה רמקול אמיתי, שריר וקיים של חברת Morel

Morel Fat Lady.JPG

תמונות מצורפות

• Morel Fat Lady.JPG
    Morel Fat Lady.JPG
    KB 37.4 · צפיות: 444
נערך לאחרונה ב:

liranbh

חבר משקיען
מעורבות
903
נקודות
113
ברור
שומעות טוב ורואות טוב מגברים
בכלל שורדות הרבה יותר טוב
בכל האסונות תמיד נשים שורדות יותר(קורונה, טיטאניק..)
עזוב את הבדיחה - כנראה כת ה PC השתלטה על הפורום הזה
בכל זאת זה לא מקרי שאין כמעט נשים אודיופיליות

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,601
נקודות
113
דיברנו על זה לא מעט פעמים בעבר.....הנשים שומעות הבדלים מהמטבח בעוד שאנו הגברים צריכים להתאמץ יותר ועוד בסלון מול הרמקולים :)
אני לא יודע בדיוק למה אתה מתכוון.אבל את האג'נדה שלך אני מכיר.
ואני התכוונתי ברצינות למה שרשמתי.
פעמיים בחיי הושבתי מישהיא בנקודת האזנה לשמוע כבלים.פעם כבל רמקול ופעם כבל זרוע.
ובשני הפעמים בחרתי את הבחירה שלהן.
היתרון העצום שהן לא יודעות לא אכפת להן כמה ומי ואיך.נטו שמיעה...אבל אילו נשים שמחוברות למוזיקה.

RoyZx6r

חבר משקיען
מעורבות
412
נקודות
63
ובטח לאחר תקופה קצרה עם הגברת החלטת לעשות לה דיאטה......אבל לא בבית ספרינו :)
דיאטה או לא דיאטה...

מה תגובתך למבחן?

RanMoyal

חבר משקיען
מעורבות
1,146
נקודות
113
רן,

מצד אחד, דבריו של נמר הגיוניים ואכן אסור לגעת בבורג, לאחר דם, יזע, דמעות וממון רב שנשפך כאן, עד להגעת התוצאה הנוכחית שהיא באמת יוצאת דופן, מצד שני, נגמרו לי הפרוייקטים ונותר כרגע ..."רק" להקשיב למוזיקה ולראות סרטים....אז צריך לחשוב על משהו חדש..:)

ואם נהייה שנייה רציניים , אז אשתף אותך בהתלבטות קשה שהייתה לי, בכל הקשור לרכישה של הרמקול. התלבטתי לא מעט בין ה- DAW לעומת האלכסייה 2, שזהים מבחינת כל האלמנטים שלהם, למעט העובדה שהאלכסייה משתמשת באלמנטים של 10+8 וה- DAW ב שניים של 8.

לאור ההתלבטות, יצרתי קשר עם מר דריל ווילסון , אשר לאחר פטירת אביו, מר דיויד ויילסון זצ"ל, הוא הגורם הכי דומיננטי בחברה וביקשתי להתייעץ איתו במהלך 2 שיחות טלפון ארוכות, מה תהיה לדעתו הרכישה הנכונה יותר. מר ווילסון, היה בדיעה שכדאי בשלב הנוכחי, דווקא ללכת על ה- DAW מבחינה טכנולוגית ולחכות לוורסיה השלישית של האלכסייה לכשתצא וכך עשיתי.

בדיעבד, זה היה מהלך נכון, מבלי חלילה לגרוע מהאלכסייה 2 שנשמע אדיר.

עם זאת, אני לא פוסל רכישה של האלכסייה בוורסיה השלישית, שבוודאי תצא במהלך השנה וחצי- שנתיים הקרובות ואולי, אם הכוכבים יסתדרו בצורה המתאימה, אז לרכוש את ה Alexx בוורסיה השנייה שלו, היות ובאופן קטגורי, אני לא קונה רמקולים ישנים/בסוף החיים שלהם, או טכנולוגיה ישנה. בשום מקרה.

רן

אד ליב

חבר משקיען
מעורבות
323
נקודות
63
@אד ליב , ממש פיקששת את הנקודה, אלו ממש לא בדיחות שוביניסטית ...נהפכו... זה מלגלג על האודיופילים (הבדרך כלל זכריים) שלעתים קרובות אומרים שההבדלים בין ציוד-X ל-Y הוא כה גדול שאפילו שאשתו ששהתה במטבח באותו זמן שמעה את ההבדל האדיר ורצה מיד לדווח לבן זוגה על העניין.

אם ניתן היה לבצע חיפוש בפורום הייתי מוצא לך עשרות הצהרות כאלו שממש לא נאמרו בציניות.......ומכאן הקלישאה על ה"אישה שבמטבח".

ואם התכוונת ל Fat Lady אז זה רמקול אמיתי, שריר וקיים של חברת Morel

צפה בקובץ המצורף 48934
עזוב נו, אנחנו כנראה מבינים אותך יותר טוב ממה שאתה מבין את עצמך כולל המניעים הפסיכולוגים שלך לכתיבת תגובות ובדיחות כאלו ואחרות. לא כי אנחנו כאלו חכמים, זה מחיר ה over exposed שלך
ולא התכוונתי רק אליך.
אני ממש לא מהמשתיקים ויש מקום לכל דעה בעיני, אבל יהיה נחמד אם תעשה לעצמך הרגל לא לכתוב פעמיים את אותה טענה או לפחות לא פעמיים באותה שנה.
פשוט מה שכבר כתבת בשרשור כלשהו, תתייחס אליו כאילו נקלט, כולנו אינטילגנטים מספיק, אין צורך לחזור שוב ושוב.
יש כאן מעט אנשים שקוראים ועוד פחות שכותבים וזה הפך די מייאש והרבה הרבה פחות מעניין לקרוא את השרשורים גם כאן וגם ב hifimusic כאשר חצי מהתגובות שלך וכל השאר מתחלקות בין כל שאר האנשים שכותבים.
אני בטוח שכולם יודו לך מאוד אם תעשה זאת וגם יענו לך בצורה הרבה יותר נעימה.
תודה

RanMoyal

חבר משקיען
מעורבות
1,146
נקודות
113
חייב לשאול כאן משהו, עם כל הכבוד, אני לא מהוותיקים כאן.

למרות זאת, שמתי לב שהדיונים כאן מתדרדרים מאוד מאוד מהר לכל מיני מחוזות הזויים.

לא כדאי לפתוח איזה שרשור "כללי", או "לא קשור" והלעביר את כל השטויות, ההעלבויות, נשים במטבח, לשם?

אני שואל לגמרי ברצינות.

רן

roberts

מושעה
מעורבות
647
נקודות
113
הצעתי זאת לנמר מספר פעמים.......אולי לך הוא יקשיב.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור