רן,
לאחר ההשקעה המרובה ברום קורקשיין, מגבר וכבלים, האם אתה מתחיל לחוש שהרמקולים קטנים על המערכת בכל הקשור לסטריאו וקו"ב?
אני שואל מכיוון שלאחר כל האופטימיזציות הראויות להערכה שביצעת, עושה לי רושם שאתה מתחיל לגרד את הגבול העליון בביצועי הרמקולים שלך..
התמונה ששיתפת עושה רושם שיש לך חלל גדול יחסית לסלון קלאסי.
האם לא מדגדג לך לשדרג לדגם בכיר יותר של וילסון, שיעיף אותך לשמיים עם הציוד הנוכחי?
מצד אחד, דבריו של נמר הגיוניים ואכן אסור לגעת בבורג, לאחר דם, יזע, דמעות וממון רב שנשפך כאן, עד להגעת התוצאה הנוכחית שהיא באמת יוצאת דופן, מצד שני, נגמרו לי הפרוייקטים ונותר כרגע ..."רק" להקשיב למוזיקה ולראות סרטים....אז צריך לחשוב על משהו חדש..
ואם נהייה שנייה רציניים , אז אשתף אותך בהתלבטות קשה שהייתה לי, בכל הקשור לרכישה של הרמקול. התלבטתי לא מעט בין ה- DAW לעומת האלכסייה 2, שזהים מבחינת כל האלמנטים שלהם, למעט העובדה שהאלכסייה משתמשת באלמנטים של 10+8 וה- DAW ב שניים של 8.
לאור ההתלבטות, יצרתי קשר עם מר דריל ווילסון , אשר לאחר פטירת אביו, מר דיויד ויילסון זצ"ל, הוא הגורם הכי דומיננטי בחברה וביקשתי להתייעץ איתו במהלך 2 שיחות טלפון ארוכות, מה תהיה לדעתו הרכישה הנכונה יותר. מר ווילסון, היה בדיעה שכדאי בשלב הנוכחי, דווקא ללכת על ה- DAW מבחינה טכנולוגית ולחכות לוורסיה השלישית של האלכסייה לכשתצא וכך עשיתי.
בדיעבד, זה היה מהלך נכון, מבלי חלילה לגרוע מהאלכסייה 2 שנשמע אדיר.
עם זאת, אני לא פוסל רכישה של האלכסייה בוורסיה השלישית, שבוודאי תצא במהלך השנה וחצי- שנתיים הקרובות ואולי, אם הכוכבים יסתדרו בצורה המתאימה, אז לרכוש את ה Alexx בוורסיה השנייה שלו, היות ובאופן קטגורי, אני לא קונה רמקולים ישנים/בסוף החיים שלהם, או טכנולוגיה ישנה. בשום מקרה.
רן