מבין את הגישה שיש לתת לכבל "להתישב " ,מצד שני מדובר בכבלים שעברו כבר ברייק, ושנית יש את הפתגם המפורסם " יום טוב רואים בבוקר " , כלומר מה שאנחנו שמענו אני ונמר קשור להתאמה לצליל המערכת כולו כולל החדר , ברייק אין לא מחולל דרמות כמו שאתם ובעיקר רוזי , מה עוד שמנסיון שלי כבל עם הזמן מתרכך ולא מתחדד בגבוהים (עוד לא קרה לי ההפך ) ,וגם בבסים לא שמעתי דרמה , אולי קצת יותר אקסטנשיין ,אז לטעמי כל השיח הזה של להיות נשוי לאישה בכדי להכיר אותה משולה להכרות לכבל , נו באמת ? ככה אי אפשר לקנות בכלל כבל ,
תפקידנו שלי ושל נמר בכל הבלגן הזה היה לעזור לרן "להוציא המוץ מן התבן " כלומר לבחור שתיים הכי טובים ושיעשה עם זה מה שהוא רוצה ,לרן יש מערכת משקל כבד מאוד , יעני בס ומיד שסודק הטיח , נמר בחר דווקא כבל שישבור לגמרי הטיח , וגם אני בחרתי בו במקום השני , לעומתו היה שם איזה כבל גל משקל פיזית שהיה מהיר יותר ומפורט יותר שאני בחרתי כראשון בכדי להוסיף טיפה קלילות והתרחשות (אגב אצלי עשיתי בדיוק ההפך ) ,
בכל הברדק הזה היו כבלים סופר מפורסמים שהספיק 5 דקות בכדי להבין שלא מתאימים למערכת של רן למרות הרפיוטיישן ,
בקיצור כל העניין של הכרות איטימית בין הכבל לשאר הציוד במשך שבועות בכדי לבחור לא נראה לי בכלל , ואגב , הכבל שבחרתי ראשון אצל רן לא הייתי מחבר בשום אופן אצלי בגלל תכונות הרמקול שלי שמאוד שונות מאשר הוילסון , אצלי גם אין סאב ולכן ניבחר לבאס כבל שונה בטרמינלים של הבס מאשר המיד ,ומדובר בכבל כסף עתיר בסים שאם יתיכו אותו אפשר לצקת חנוכיה לבית המקדש (שתי זוגות פעמים כפול ) , כך שאצלי מחוברי 3 כבלי רמקול לכל צד ,
אני בטוח שגם נמר שבחר את טרספרנט בשביל רן , לא היה שם אותו אצלו בטידל ,אבל בכל זאת זו לא תורה מסיני לבחור כבל , וגם אם טועים , לא נורא , רן צריך לקנות כולה מטר לצד , ולא אסון אם יהיו לו שתי זוגות (גם לי יש הרבה זוגות )