רן התכוונתי בדיוק לעניין הזה , כבל שעבר ברייק , ציוד שעבר ברייק
צריך לעבוד יחד מספיק זמן כדי לשבת נכון וזה לא קורה בהחלפות מהירות .
גיא 12 הצחיק אותי פעם שהביא סטים שלמים של כמה חברות ורצה לבחון אותם בשבת אחת .
אי אפשר לגבש החלטות לאור התוצאות .
נכון שיש פערים אדירים יותר קל לזהות כיוון, למרות המבחן שערכתי שהפתיע אותי, אבל שאתה בודק כבלים מצויינים
אי אפשר להיות זריז ואני לא פרייאר של כבלים .
היי שוני.
אכן חשבתי שכיוונת לשם, אבל לא הייתי בטוח, תודה על ההבהרה.
מבלי לזלזל חלילה, אני לא יכול לקבל את התיאוריה הזו והיא חסרת כל הגיון בעיניי.
אתה כלל לא מדבר על ברייק אין, שזו תיאוריה/הנחה בעייתית כשלעצמה, אבל אני, באופן אישי, בהחלט מקבל אותה על מספר מצומצם של מוצרים, אתה בכלל מכוון ל....גיבוש כיתתי.
לדידך, הד'אגוסטינו או הקארדאס, לצורך הדוגמא, לא רק צריכים לעבור ברייק אין כשלעצמם (ונניח שלזה הסכמנו) אלא כעת, נדרשים ימים ארוכים שהם "יישבו" להם יחדיו, ינגנו ביחד, יכירו אחד את השני, כדיי שיוציאו אחד מהשני את המקסימום.
האם מדובר בשעות ספורות, עשרות שעות, ימים..?
האם יש תמימות דעים באשר לזמן שנדרש לאמור, על ידי כל מי שמחזיק בתיאוריה הזאת, האם יש תמימות דעים לגביי הזמן שנדרש לכל חברותא שכזו?
יש בכלל הסבר הגיוני לתיאוריה הזו?
יש כאן המון בעיות עם ההנחה הזו, חלקם בכלל קשורות לתכנון ולוויסינג של כלל המוצרים הללו.
לצערי, אתה מייחס למוצרי אלקטרוניקה תכונות אנושיות וגם שומט את הקרקע מביצוע מבחנים באשר הם, לכל ציוד הקשור לתחביב הזה.
למעשה, לפי שיטה זו, כל בדיקות המגברים שערכתי, לשיטתך, הן גם שגויות, היות הייתי צריך לאפשר ל Ayre, לשם הדוגמא, להתיידד עם הווילסונים ועם הכבלים ועם הטרינוב ולא לחרוץ דיעה אחרי יומיים שאני מקשיב לו, ביחס למגברים אחרים.
יתכן והייתי צריך לחרוץ את דינו אחרי עשרה ימים ואולי אחרי 14 יום...
צר לי, אני לא מקבל את הטיעון של גיבוש כיתתי.
רן
* רק לשם ההבהרה, ההחלטה מבחינתי בכל הקשור לכבל שמתאים לי, בוצעה אחרי ימים ארוכים מאוד, בהם בחנתי, עשרות קטעים, הן בסטריאו והן בקולנוע.
הבדיקות שביצעתי לאלדר ונמר לא נערכו כדיי לאשש את הבחירה שלי, שבוצעה הרבה לפני הגעתם (והם גם הגיעו לתוצאות שונות..), אלא נעשתה בשביל החוויה, הלימוד והתנסות מעניינת עבור שלושתינו.