השאלה אינה מה הייתה העדפה של החברים בכמה דקות חיבור ראשונות.היי אמיר.
שניהם מכירים את המערכת היטב ושמעו אותה ארוכות, לפחות כ- 7 פעמים בחודשים האחרונים.
שינוי של פרוססורים, שינוי של משככים, שינוי של הגברות וכיוצ"ב.
ולגופם של דברים, יש כאן בעיה קטנה בדברים שכתבת, היות וגם אלדר וגם נמר צדקו לחלוטין וניחשו נכון, בכל פעם שהוחלף כבל.
הם אומנם לא ניחשו מי החברה שחוברה, אבל אני לא מאמין שבן אנוש מסוגל לזהות חברה מסוימת, כי גם בין הדגמים שלה עצמה, קיים שוני.
רן
השאלה אינה מה הייתה העדפה של החברים בכמה דקות חיבור ראשונות.
נמר ושניצל יודעים לשמוע וגם יודעים מה הם מחפשים בסאונד.
הפואנטה היא איך יישמע אותו כבל שהועדף ב 5 דקות האזנה ולאחר שחובר 2 דקות קודם - בהאזנה ארוכה ולאחר שניגן יומיים במערכת.
אין שום דבר חדש בכוונתי, בתוכן, שכתבתי בהודעה האחרונה לעומת ההודעה האחרונה שלי.אתה מזיז את השערים במהלך הדיון...וזה גם בסדר. ..
העיקרון שאתה מכוון אליו, לא הייתה מטרת הבדיקה של שלושתינו כאמור.
העיקרון שאתה מכוון אליו, שהוא נכון אגב, בוצע על ידי במשך ימים ארוכים של הקשבה, לכל כבל במשך שעות ארוכות ולעיתים ימים שלמים, ללא קשר להחלפות הארוכות. בבחינת "לחיות עם המוצר".
כך אני עושה עם כל רכיב.
מסכים איתך בנקודה ספציפית זו, אשר כאמור, היא נקודה חדשה ושונה.
רן
גם אם לא בדקתי כבלים יקרים ממש נראה לי מוזר שבחניות גדולות לציוד מקצועי ממש נמכרים רמקולים ב - 85000 פאונד והכבלים הכי יקרים שם עולים גג 150 פאונד לזוג
נשאלה פה שאלה האם נעשתה בדיקה להיענות לתדר. אז לא צריך. למה? כי יכול להיות שיש הבדלים, יכול להיות שלא. אבל עצם השאלה הזו מוכיחה שיש הבדלים בין כבלים. ולא, לאף כבל לא היתה קופסא עם ״סודות״. כולם ״חוטים״ בלבד. ולא, לא רוברט ולא אף גאון אחר מצליח לשחזר תוצאה של כבל. למה? כי כשאני בוחן כבלים אני לא מתייחס לאיזון טונאלי ובקושי מתייחס לבמה. אני מתייחס למשהו אחר לגמרי, נתון מאוד ספציפי שמאפיין מאוד כבלים. מה הנתון? זה כבר סוד.
.
ובכלל, הזכרון שלנו הוא מאוד מאוד בעייתי, ובחינה אמיתית, נכונה ונטולת אינטרסים, כאלה או אחרים, חייבת, לדעתי, להתבצע בהחלפות מהירות בין כלל המוצרים.
כל אחד עם האופי וההרגלים שלו.שמיעה/תחושה, זה מצב רוח.
אולי ישמע מופרח או ש-לא...
אבל השמיעה/האזנה/תחושה שלי למשל מאוד תלוייה ב-מזג רוחי/הרהורים/נחת נפשי/עייפות/שכרון
לכן,
לאחר כמה ימים/יום או אפילו שעות הפסקה של האזנה, נשמעת לי בעייתית משהו, ולדעתי מתעתעת.
שמיעה/תחושה היא מאוד פסיכולוגית ותלויה הרבה באנרגיה סביבנו ובתוכנו, עד כמה שזה נשמע...
לכן הפרש של כמה דק ספורות, היא בהחלט עקבית ונכונה מבחינתי.
וכמובן גם מהתגובות במיוחד של אלו בעלי האינטרס/אלו שמתייחסים לכבל כאל חלק/אלו שהשקיעו המון אני מניח ש ממיטב כספם ו אלו שפחות מתחברים לנושא הכבלים.
ממשאפרופו מזג רוח
כתלות מכריעה על השמיעה/תחושה שלנו.
היי אמיר.
שניהם מכירים את המערכת היטב ושמעו אותה ארוכות, לפחות כ- 7 פעמים בחודשים האחרונים.
שינוי של פרוססורים, שינוי של משככים, שינוי של הגברות וכיוצ"ב.
ולגופם של דברים, יש כאן בעיה קטנה בדברים שכתבת, היות וגם אלדר וגם נמר צדקו לחלוטין וניחשו נכון, בכל פעם שהוחלף כבל.
הם אומנם לא ניחשו מי החברה שחוברה, אבל אני לא מאמין שבן אנוש מסוגל לזהות חברה מסוימת, כי גם בין הדגמים שלה עצמה, קיים שוני.
רן
אתה מודע לעלויות של המומחים הללו...?
ואגב, כל כיול שכזה, כרוך ביומיים עבודה מאומצת.
רן