לצחי , אני גם קונה רכיבים רק בגלל החוויה של השמע , אני מניח שהטעם שלי ושלך שונה , כי עובדה היא שאני מתחבר למנורות יותר מאשר לטרנזיסטוריים . אז אני מסכים שבטווחי המחיר שלי להשיג מגבר ורמקולים שיתנו באס חזק , זה כמעט בלתי אפשרי . אבל אם אני צריך לחיות עם סט שיש לו באס חזק , אבל המיד שלו פחות מהיר , אצלי אני מעדיף מהירות . האם אני חושב שניתן להשיג צליל טרנזיסטורי טוב ? כן . יש גם מגברי מקינטוש עם 1200W , שברזרבת השמיעה שלהם כול רמקול יוכל להוציא את המיטב . אבל בתקציבים נמוכים לא רסיבר ולא אינטגרייטד ולא טרנזיסטורי , פשוט לא עשו לי את זה . אז אם התקציבים שאתה מדבר עליהם נעים על 20K ומעלה להגברה ובהתאם לרמקולים , אני מניח שאוכל למצוא טרנזיסטורי שמתחיל להתקרב למנורות , אבל לטעמי טרנזיסטורי שיכול לתת פייט מעולה למנורות זה בתקציבים גבוהם הרבה יותר ולכן גם לא ממש שמעתי . אבל בפחות שמעתי די הרבה מוצרים ולטעמי אף אחד אפילו לא התקרב
מה שזה אומר שזה עניין של טעם . כמו שלגביך ולגבי נמר ועוד כמה מנורות זה מחוץ לתחום , כך גם לגבי טרנזיסטורי הוא די מחוץ לתחום בתקציבים הנוכחיים . אלא אם כן כשאחליט לשדרג אמצא פתאום טרנזיסטורי שיעשה לי את זה
ולרז איזה רמקול נותן באס אתה מכיר שיותר טוב מאלו שהוזכרו ע"י TAKE ONE ? אם אפשר לדעת ?