Sonus
חבר משקיען
- מעורבות
- 2
- נקודות
- 0
תאורתי בטח שטאורתי -יותר הרמוניות פחות הרמוניות זה תאורטי .
מבחן התוצאה זה מעשי - זה איפה רוב האנשים מרגישים שנוצר קסם .
במבחן הזה הרוב בחר בטרנזיסטורי \ דיגיטלי - בה נזכר בסט של הדבור עם הניופורס בסט של תמם עם הבל קנטו ובסט של מורל עם מגבר טרנזיסטורי .
אתה יודעה מה הצד החלש שלך כנות (לא בלהעליב ) אני מתכוון כנות שמעתית , הבנתי שאתה אוהב מוצרים מאוד ספציפיים , הגדולה זה להיות כנה לאמת - אני בטוח שאתה לעולם לא תקנה מגבר של ימהה גם עם הוא ישמע באופן ברור יותר טוב ולא תקנה רמקול עממי ב-4000 שיספק בדיוק את אותה סכורה שמספק הגוורינרי .
אתה זלזלתה בנסיון שלי אז בה ואומר לך שאני מאחל לכל אחד להיות במקום שאני נמצא , מקום מקום שבה מרוב נסיון אני יודע להבדיל בין אמת לשקר בין עיקר לטפל !
יש לי בבית את כבל הרמקולים הכי מכוער שקיים הכי פחות סקסי שיש אתה יודע למה ? בגלל שהוא נשמעה יותר טוב .
היו לי בבית ניופורס ב-28000 שח טאקט מלניום 30000 שח מיוזקל פדלטי מהדור הישן (לא הסיני ) ושאר אילו ירקות והמגבר שהכי הרשים אותי היה אנטגריטד ברמת כניסה של שינדק ( 3000 ) שח .
אני גר מטר מנמר אן ציוד שאני לא מכיר אן יבואן שלא ביליתי אצלו שעות , נסעתי לשטחים בשביל לשמוע רמקול שסנוס רק יחולים לחלום עליו - רמקול שנקרה קוודרל טיטן עם מיד בטופולוגית איירמושן רמקול גובה 190 שוקל השד יודע ,עם הגברה של קלאס A ...... אז בה לא נזלזל בנסיון שלי .
רק שאני למדתי מהנסיון שלי שיש המון חצאי אמיתית בהובי הזה ואם אני רוצא להנות ממוזיקה ברמה גבוהה צריך ללמוד לסנן.
דברנו בפוסט אחר על נאמנות למקור , המקור זה כל מה שיש על הדיסק או הוקלט , מנורות לא מסוגלות לשחזר בנאמנות את כל הטווח . נקודה
אני מוכן לקבל ביאמפ או תריאמפ שלמיד יש הגברת מנורות - אבל בתור פיתרון כולל ממש לא .
הכותב הנ'ל כותב כמו דסלקת ושומעה כמו עיוור .
הלוואי והייתי במצב שלך, לא שומע כלום ומה שזול נשמע הכי טוב (Y) הלוואי עלי. אולי בעתיד שאצבור יותר נסיון אחזור לשמוע עם רסיבר.