אם אתה מתייחס אלי אז זה פשוט לא נכון. היה לי כאמור טרנספורט +DAC של EMM Labs (מחירון $22K, שילמתי פחות), שידע לנגן CD ו-SACD, ורציתי אפשרות לשמוע DVD-Audio ולצפות ב-DVD-Video, אז לצורך זה קניתי מכשיר פשוט של פיוניר שעלה 600 ש"ח, שבנגינת CD/SACD הפיק לפחות 90% מהאיכות של ה-EMM. אולי מאפיין נפוץ של אודיופילים הוא שהם מוכנים לשלם הרבה עבור תוספת קטנה, אז לא מכרתי את ה-EMM בגלל זה, אבל די התבאסתי. עוד דבר מעניין בקשר לפיוניר: היה לי לפני ה-EMM נגן CD/SACD של Bel Canto. כשקניתי אותו, המחירון שלו היה $7,500 ושילמתי פחות, אבל בהמשך מחירו עלה ל-$10,500, ולא כל כך אהבתי אותו, ולכן עברתי ל-EMM, אבל כשקניתי את הפיוניר, התברר לי ש: (א) כל התפריטים בפיוניר הי זהים לבל קנטו, במידה חשודה, כנראה שמעבר לזה של-BC היו גם יציאות balanced לסטריאו, כנראה שהמכשירים היו די זהים. ו-(ב) הפיוניר נשמע טוב יותר, אז אם הייתי מגלה אותו לפני ה-EMM, ייתכן שלא הייתי קונה את ה-EMM.
לא ברור לי איזה כן אודיופילי אתה מנסה למוטט כאן ואיך, אבל אנחנו מדברים על המדידות המוכרות שמגיעות לצרכן כדי שיוכל להחליט החלטה מושכלת, וזו לא שייכת לדיון, כי רק לאלה התייחסתי כשאמרתי שאין קשר בינן לבין מה ששומעים.
אבל בעצם זו כנראה בדיוק מדידה מהסוג שהתייחסתי אליה כאפשרות -- כזו שמשמשת מהנדסים אבל לא מגיעה לצרכנים -- אבל ניסית בכמה וכמה פוסטים לפסול את הרעיון שקיימות בדיקות כאלה, שהן מיסתוריות, ואיך זה שהן קיימות רק אצל חברות בוטיק (לא כל כך הצלחתי להוריד אותך מזה, כשאמרתי במפורש שזה יכול להיות גם אצל חברות גדולות). והנה, עכשיו כשמתברר שיש בדיקה ספציפית כזו, אתה מאשים אותי בטיאטוא תחת השטיח. אני מקווה שזה לא אופייני לך, clip