אותם ״טכנוקראטים״ אינם מסוגלים לדבר בפורום יחודי שלהם מתוך שלל פורומים שיש להם גישה אליהם. שנית, הם ברוב המוחלט של המקרים כותבים שטויות. למה לי לתת יד לשטויות שנכתבות. בכל כמה זמן, ניכנס איזה הזוי שעושה קולות של מדען, מזריק את השטויות שלו עד שהוא נחסם.
המטרה של הפורום הזה הוא לא לקדם מדע אם כי אודיופיליה. המדע יצטרך כרגיל לרדוף אחרי מה שאנשים טוענים. הרי רק ככה מדע מתקדם, טוענים טענה, בודקים אותה.
שרון למשל, קיבל ממני לינק למבחן שעשו לי. המבחן הזה מוכיח חד משמעית הבדלים בין כבלים למשל. ולא רק אני נבחנתי, יש ברשת המון שעמדו במבחנים כאלה. הוא כמובן יתעלם ממנו בראש. מבחינתו אין אמת יש כלי מדידה והוא האמת גם אם המציאות תוקעת לו גראעפס בפרצוף. אבל בוא, הוא הרי לא ישרוד כאן הרבה זמן, זה ברור. הרי הוא לא קורונה, אני לא חייב לחיות לצידו.
אותם ״טכנוקראטים״ אינם מסוגלים לדבר בפורום יחודי שלהם מתוך שלל פורומים שיש להם גישה אליהם. שנית, הם ברוב המוחלט של המקרים כותבים שטויות. למה לי לתת יד לשטויות שנכתבות. בכל כמה זמן, ניכנס איזה הזוי שעושה קולות של מדען, מזריק את השטויות שלו עד שהוא נחסם.
המטרה של הפורום הזה הוא לא לקדם מדע אם כי אודיופיליה. המדע יצטרך כרגיל לרדוף אחרי מה שאנשים טוענים. הרי רק ככה מדע מתקדם, טוענים טענה, בודקים אותה.
שרון למשל, קיבל ממני לינק למבחן שעשו לי. המבחן הזה מוכיח חד משמעית הבדלים בין כבלים למשל. ולא רק אני נבחנתי, יש ברשת המון שעמדו במבחנים כאלה. הוא כמובן יתעלם ממנו בראש. מבחינתו אין אמת יש כלי מדידה והוא האמת גם אם המציאות תוקעת לו גראעפס בפרצוף. אבל בוא, הוא הרי לא ישרוד כאן הרבה זמן, זה ברור. הרי הוא לא קורונה, אני לא חייב לחיות לצידו.
הייתה לי שיחה עם מהנדס רמקולים רציני ,אחד שמאוד נחשב,לכל הדעות .שאלתי אותו - כמה משקל אתה נותן להאזנה וכמה למדידות?
בקצרה : התשובה שלו הייתה - מתחילים בתכנון והגדרות טכניות של טווח מסוים שאתה רוצה שרמקול יהיה בו - ברמה המדידה - נניח עד איזה תדר ירד,מה משקל כל דרייבר (כמה שפחות במקרה שלו ויותר נכון המסה שזזה - הממברנה ) משם יש עוד המון תהליכים טכניים וכו וכו.
אחרי כל אב טיפוס מתיישבים לשמוע - בתוך החברה ונמחוץ לחברה - סיפר לי שבמהלך הדרך היו לא מעט פעמים שהרמקול נמדד ממש טוב - אבל הסאונד לא היה שם ומבחינתו זה נכשל חד משמעית. במצב כזה - חוזרים לטכני ומנסים להבין מה לא ראינו נכון,מה לא מדדנו נכון ,לאיזה פרמטר לא יחסנו חשיבות.
וזה יצרן רמקול אובסיסיבי שיש לו גישה למוצרי מדידה שאפשר רק לחלום עליהם.
המשפט המסכם שלו הוא :
Also, to give a more direct response about how much weight we give the listening – this is an important stage that
validates all of the technical goals.
. Meaning, it must convey
emotion and just has to be enjoyable to listen to
רק לאחר מכן ,יוצאים למבחני האזנה חיצוניים בנוסף לפנימיים.
אגב,אחד המגברים שהכי אהב היה לקסמן עם הספק של 8W.