למה אנשים קונים ציוד אנלוגי(ויניל, מגברי מנורות) כשמבחינה מדעית ציוד דיגיטלי מדויק יותר?

itay123

חבר משקיען
מעורבות
2,675
נקודות
113
עובדה
מביא טראפיק
לא מעניין/סתמי הופך לאטרקטיבי.

לא חדש.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
זה לא טראפיק שהאתר הזה ממש מעוניין בו. אני תמיד מעדיף טראפיק של בעלי נסיון, תמיד מעדיף טראפיק של אנשים שחושפים מה יש להם בסלון ולא מה יש להם בתיאוריה.

itay123

חבר משקיען
מעורבות
2,675
נקודות
113
מסכים לחלוטין

omi

חבר משקיען
מעורבות
425
נקודות
63
יכולים ללעוג לי כמה שרוצים
להשתמש בכינויי חיבה כמה שרוצים
להגיד שאני לא מבין כלום כמה שרוצים.
בינתיים אני מביא עובדות שלא ניתנות לסתירה או הכחשה.
כמו שטכנית שויניל זה פורמט פגום מיסודו ולעולם לא ישתווה לדיגיטל
ושלמדידות יש הרבה יותר משקל ממה שהאודיפיל הממוצע מוכן להודות, ושהשאיפה למערכת שהיא לגמרי שקופה ורמקולים שהם לגמרי flat הם בייסקלי הגביע הקדוש של התחום וניתנים להשגה בדרכים ובתקציבים לגמרי שונים ממה שהאודיפיל הממוצע מכיר.
אהבתי את הקטע של המישלן אגב;)

לא עובדות ולא נעליים. אלה שטויות כמו שהסברתי לך, אבל בחרת לא לענות לעניין כי "ירדה לך המוטיבציה".

liranbh

חבר משקיען
מעורבות
906
נקודות
113
מספיק להגיב לו
טרול שעונה רק על מה שבא לו
זורק הצהרות בלי בסיס
תסיטו את הדיון
למשל
כמה לדעתכם צריך להשקיע בממיר כדי להגיע לאותם ביצועים של האנלוג
לדעתי מינימום 1.5 כלומר על כל שקל באנלוג צריך שקל וחצי לדיגיטל באותה איכות

sharon100

מושעה
מעורבות
41
נקודות
28
מספיק להגיב לו
זורק הצהרות בלי בסיס
תסיטו את הדיון
למשל
הפוך גוטה הפוך
היום ב1000$ אתה קונה DAC עם שבבים state of the art שגם אם תוציא על אנלוג פי 10 לא תגיע לאותה תוצאה.

Dan-Cinemart

עוסק בתחום
מעורבות
1,176
נקודות
113
הפוך גוטה הפוך
היום ב1000$ אתה קונה DAC עם שבבים state of the art שגם אם תוציא על אנלוג פי 10 לא תגיע לאותה תוצאה.
מעניין שבחרת (שוב) להתעלם מהציטוטים ששלחתי לך.
מעניין מאוד

soler

אוהב את התחום
מעורבות
130
נקודות
43
הנה תופעה מעניינת :
"אנשים לא אוהבים טרולים ובכל זאת מאכילים אותם.."

טוב, אז בעמוד 14(!), ציינתי התופעה הנ"ל.
אמנם אין לי מדידות או הסבר מדעי מובהק לתופעה אבל נראה לי שאפשר לתת את ההסבר הזה :
יותר משהטרול רוצה לאכול - האנשים רוצים להאכיל אותו !

omi

חבר משקיען
מעורבות
425
נקודות
63
האמת שאין לי מספיק ניסיון באנאלוג מודרני. הדיגיטל התקדם מאוד, יש ב 2500$ ממיר שנשמע טבעי למדי. עדיין חסרה לו אותה "אווריריות דינמית" שלא שמעתי גם בדיגיטל של מיליון$

ארז_וחני

חבר משקיען
מעורבות
988
נקודות
113
הפוך גוטה הפוך

ילד, לא ירדה לך המוטיבציה מספיק ?
רוצה עוד כאפות ואחר כך שוב להתבכיין ?

גיא

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,260
נקודות
113
ילד, לא ירדה לך המוטיבציה מספיק ?
רוצה עוד כאפות ואחר כך שוב להתבכיין ?

איך שוב נפלת ארז, איך............................. את הבור הזה כבר רואים מהחלל!!!

אודיו זיפ

עוסק בתחום
מעורבות
626
נקודות
113
הפוך גוטה הפוך
אבל למה שמישהו ירצה להגיע לתוצאה שנשמעת דיגיטלית?
תשאל כל יצרן DAC, הם (כולם ללא יוצא מן הכלל) שואפים להגיע לתחושה שמקבלים כששומעים סיגנל אנלוגי.

itay123

חבר משקיען
מעורבות
2,675
נקודות
113
תודה על הפרגון.
חכה חכה, בקרוב יגיע עוד פיצוץ... משהו BEST :D:מאזין:

ממך,יש למה לצפות.:בעד:

למה

חבר משקיען
מעורבות
838
נקודות
113
איך שוב נפלת ארז, איך............................. את הבור הזה כבר רואים מהחלל!!!
לצערי את הבור ספיגה/פח זבל הזה גם מריחים מהחלל החיצון,שאפילו חייזרים מסובבים את האף נגד כיוון הרוח. ועכשיוו ברצינות: תפסיקו להגיב ולקחת אותו ברצינות והזמן יעשה את שלו. ;)רק תחשבו: 33 עמודים של טחינת מיים וניסיון לשכנע לחזור בתשובה של אחד,שלא מאמין בכח עליון.:בכי:

pruym

חבר משקיען
מעורבות
1,888
נקודות
113
מספיק להגיב לו
זורק הצהרות בלי בסיס
תסיטו את הדיון
למשל
אתה כולל את זה שכשאתה מבסס את המערכת שלך על אנלוג אתה חייב גם פרה לפטיפון, גם פרה למגבר, גם ראש, גם זרוע וכמובן גוף?
לדעתי כאשר מדובר על המקבילה הדיגיטלית לפטיפון שזה סידי (מהניסיון שלי הזרמה מטידל וקובוז פחות איכותיים), יש ייתרון לסידי על פני הפטיפון, באמת שהייתי אצל חברים ושמעתי פטיפונים יקרים ומשובחים אין ספק שיש תקליטים מסויימים שכמעט ובלתי אפשרי להגיע אליהם אבל הם נדירים. הקלטות מהשנים האחרונות נשמעות בד״כ יותר טוב בסידי מאשר בפטיפון ומכיוון שיש המון דאקים עם שליטה על הווליום בטכנולוגיות שונות חלקן במעגל האנלוגי, האפשרות לבנות מערכת ללא פרה חוסכת המון כסף בין היתר על כבילה.
לדעתי הייתרון עובר לכיוון הדיגיטל ודאקים ברמות הגבוהות לדעתי נשמעים יותר טוב ממקבילהם האנלוגים.

sharon100

מושעה
מעורבות
41
נקודות
28
אתה כולל את זה שכשאתה מבסס את המערכת שלך על אנלוג אתה חייב גם פרה לפטיפון, גם פרה למגבר, גם ראש, גם זרוע וכמובן גוף?
לדעתי כאשר מדובר על המקבילה הדיגיטלית לפטיפון שזה סידי (מהניסיון שלי הזרמה מטידל וקובוז פחות איכותיים), יש ייתרון לסידי על פני הפטיפון, באמת שהייתי אצל חברים ושמעתי פטיפונים יקרים ומשובחים אין ספק שיש תקליטים מסויימים שכמעט ובלתי אפשרי להגיע אליהם אבל הם נדירים. הקלטות מהשנים האחרונות נשמעות בד״כ יותר טוב בסידי מאשר בפטיפון ומכיוון שיש המון דאקים עם שליטה על הווליום בטכנולוגיות שונות חלקן במעגל האנלוגי, האפשרות לבנות מערכת ללא פרה חוסכת המון כסף בין היתר על כבילה.
לדעתי הייתרון עובר לכיוון הדיגיטל ודאקים ברמות הגבוהות לדעתי נשמעים יותר טוב ממקבילהם האנלוגים.
אלה ממש הרהורי כפירה
בקרוב ירצו לחסום אותך ולכנות אותך בכל הכינויים שכינו אותי

sharon100

מושעה
מעורבות
41
נקודות
28
הארז הזה חסום אצלי
אפשר להגיד לו שיפסיק לטרוח להגיב כי אני ממילא לא רואה את מה שהוא כותב

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור