exupgh12
חבר משקיען
- מעורבות
- 3,123
- נקודות
- 113
בוא רק נגיד שאיבדתי את המוטיבציה לענות לכל אחד ואחד ולהשקיע אחרי כל מה שספגתי בשרשור.
בתור אחד שאיבד מוטיבציה להגיב אתה לא מפסיק להגיב וממשיך לכתוב שטויות.
בוא רק נגיד שאיבדתי את המוטיבציה לענות לכל אחד ואחד ולהשקיע אחרי כל מה שספגתי בשרשור.
31 דפים
יפה
מתוחכם
תכלס אם נסכם מה הוא רצה לכתוב זה:
אז טכנית לא אין לו
ויניל לא נמצא בכלל באותו יקום של דיגיטל.
מצד שני זה לגמרי מגניב ונוסטלגי וגורם לרומנטיזציה לכל מה שקשור לסאונד, כי רובנו גדלנו על פטיפון, ויש אנשים שלא אוהבים סאונד אנליטי ומוצאים את הפתרון בזה שזה סבבה לגמרי
צפה בקובץ המצורף 55106
האמת שאני עדיין בגן חובה, מצפה בכיליון עיניים לכיתה אהסאונד שפקס עושה הוא סאונד דיגיטלי ומדויק להפליא.
אתה מוזמן להאזין ולהנות....
תשמע, תעשה חיפוש על דיגיטל מול אנלוג, כבלים, מדידות ושמן נחשים ותמצא הרבה פוסטים שתוכל ללמוד מהם.
המובאות והטיעונים שאתה מביא זה כיתה א' במקרה הטוב ומביך בדרך כלל.
למשל :"מי שמחפש דיוק הולך על דיגיטל מי שמחפש סאונד כביכול יותר מוזיקלי ואת כל הפאן שבמדיה פיזית קונה פטיפון".
היו פה דיונים ברמה גבוהה יותר וגם הם לא צלחו אז חסוך לנו את הדה-ז'אוו החסר תוחלת.
תודה מראש.
Here is the funny thing, though. The nature of the distortions produced by tube amplifiers will generally enhance the sound of the music being amplified, whereas a solid-state amplifier may degrade the quality of the sound.אם להתווכח, אז שלפחות יהיה עם מה..
Why Tube Amps Sound Awesome
https://ampthesounds.com/tube-amps-guide/#tab-con-6
זאת הפרשנות שלך בלבד31 דפים
יפה
מתוחכם
תכלס אם נסכם מה הוא רצה לכתוב זה:
אני לא נכנס לפינות האלהאיזה דגמים?
האמת שאני עדיין בגן חובה, מצפה בכיליון עיניים לכיתה א
איזה דגמים?
לא חייב, אבל זה הופך את האמירה שלך לריקה.אני לא נכנס לפינות האלה
אין טעםלא חייב, אבל זה הופך את האמירה שלך לריקה.
אתה הראשון שיוזמן אליי כשהמערכת תושלםהיה מעניין לראות איזה אופי הויכוח היה לובש , אם הציוד בו מחזיק הרוב המוחלט כאן היה מתומחר באותם סדרי גודל +/- כמו זה שהדון קישוט התורן עושה בו שימוש לצורך טיעוניו . סקרנות אנתרופולוגית , שעשוע מחשבתי או לחילופין בסיס להבנת העיוות שמתווה את הדינמיקה המביכה הזו? תהא התשובה אשר תהא, דבר אחד בטוח- זו תהייה שרק אדם נייטרלי כנראה היה יכול להעלות .
היה מעניין לראות איזה אופי הויכוח היה לובש , אם הציוד בו מחזיק הרוב המוחלט כאן היה מתומחר באותם סדרי גודל +/- כמו זה שהדון קישוט התורן עושה בו שימוש לצורך טיעוניו . סקרנות אנתרופולוגית , שעשוע מחשבתי או לחילופין בסיס להבנת העיוות שמתווה את הדינמיקה המביכה הזו? תהא התשובה אשר תהא, דבר אחד בטוח- זו תהייה שרק אדם נייטרלי כנראה היה יכול להעלות .
מה זה קשור לציוד? היכן כתבתי משהו שקשור לציוד ולעלות שהוא מתכוון לרכוש?היה מעניין לראות איזה אופי הויכוח היה לובש , אם הציוד בו מחזיק הרוב המוחלט כאן היה מתומחר באותם סדרי גודל +/- כמו זה שהדון קישוט התורן עושה בו שימוש לצורך טיעוניו . סקרנות אנתרופולוגית , שעשוע מחשבתי או לחילופין בסיס להבנת העיוות שמתווה את הדינמיקה המביכה הזו? תהא התשובה אשר תהא, דבר אחד בטוח- זו תהייה שרק אדם נייטרלי כנראה היה יכול להעלות .
הציטוטים פה ששרון העלה אין להם ולא חצי קשר למחקרים של פלויד. בענייני מדידת רמקולים כן,אבל גם פה ,יש עניין של המדידה הנכונה ושילוב בין כל המדידות כמשהו שיכול בסבירות גבוהה לחזות התנהגות של רמקול בחדר ורק בתדרים מסוימים.מה זה קשור לציוד? היכן כתבתי משהו שקשור לציוד ולעלות שהוא מתכוון לרכוש?
הוא מעלה טיעונים סותרים, מסתבך עם ההודעות של עצמו ועוד אומר שהוא מקבל יחס גרוע. זו לא בושה להגיד לא יודע.
לצטט את פלויד כל אחד יודע. להתמודד עם הטיעונים הנגדיים שהעליתי, צריך לשלוט היטב בחומר וכפי שנראה זה בכלל לא המצב. יתרה מזאת, כשהעליתי את אותם הטיעונים בזמנו, גם לחסידים האדוקים של פלויד לא היה מענה והם התעלמו.
לידיעתך, החברים פה צברו קילמטראג' גבוה מאוד, גם יחסית לפורומים המקבילים בחו"ל שאני עוקב אחריהם יותר מ-20 שנים.