כשאני ארכיב את המערכת תדעאיזה דגמים?
כשאני ארכיב את המערכת תדעאיזה דגמים?
אוקיי אולי נאמץ את ההצעה מתישהושטות מוחלטת ואתה מוזמן לבדיקה אצלי
תביא איזה דאק שאתה רוצה עד 5000 דולר
מול פטיפון שעולה חדש 9000
תודה שאתה רק מחזק את הטיעון שלי
לענות עשרות הודעות קצרות וחסרות משמעות יש לך מוטיבציה אבל נעלבת מדי מכדי לענות לעניין. ולא תגלה איזה דגמים שמעת. בקיצור טרול.בוא רק נגיד שאיבדתי את המוטיבציה לענות לכל אחד ואחד ולהשקיע אחרי כל מה שספגתי בשרשור.
איבדתי את הרצון השמחה והמוטיבציה להגיב לאנשים פה ברצינותלענות עשרות הודעות קצרות וחסרות משמעות יש לך מוטיבציה אבל נעלבת מדי מכדי לענות לעניין. ולא תגלה איזה דגמים שמעת. בקיצור טרול.
איבדתי את הרצון השמחה והמוטיבציה להגיב לאנשים פה ברצינות
אפילו אנשים שהתכתבתי איתם בפרטי והגעתי איתם להסנה מסוימת התהפכו עליי מחדש ללא סיבה
האמת זה לא קרה לי באף פורום בחיים שלי ואני נמצא בהמון.
אז אני ממש לא רואה את עצמי כחייב דין וחשבון למישהו פה ואני אגיב רק למי שאני ארצה כמה שארצה ומתי שארצה.
לא כתבת .איפה כתבתי שoff axis לא חשוב?
אמרת יפה - כפי שהוא תופס אותואיך אתה יודע? השאלה היתה לא מה המדע כמו שאתה תופס אותו אומר, אלא מה קורה בפועל במבחן האזנה. אתה בתיאוריה, ועד שלא תבין את זה לא תתקדם.
ראית מה זהוככה זה נראה כשאתה מאבד מוטיבציה???
ממש לא לוקח מדידה אחתלא כתבת .
התכוונתי שאתה לוקח מדידה אחת והופך אותה להכל .
בעוד שישנם גם יתרונות ל פטיפון .( מבחינה טכנית טהורה וקרה )
מעבר לזה - ככל שהתקדמתי יותר בציוד דיגטלי - הוא נשמע לי ״ יותר אנאלוגי״ אז בסוף - שתי השיטות בקצב שלהן - שואפות לאותו דבר .
ריאליזם
יש לו יתרון אחד כלשהוא לשיטתך ?ממש לא לוקח מדידה אחת
לויניל יש כ"כ הרבה חסרונות מובנים שאין לו בכלל סיכוי להתמודד עם דיגיטל ובטח לא עם hi res
תתבגר בבקשהאיבדתי את הרצון השמחה והמוטיבציה להגיב לאנשים פה ברצינות
אפילו אנשים שהתכתבתי איתם בפרטי והגעתי איתם להסנה מסוימת התהפכו עליי מחדש ללא סיבה
האמת זה לא קרה לי באף פורום בחיים שלי ואני נמצא בהמון.
אז אני ממש לא רואה את עצמי כחייב דין וחשבון למישהו פה ואני אגיב רק למי שאני ארצה כמה שארצה ומתי שארצה.
וזה רק קצה הקרחון.יש לו יתרון אחד כלשהוא לשיטתך ?
לא באתי להוריד גשם על תהלוכות של אנשים כאןתתבגר בבקשה
אתה זורק פה הצהרות חסרות בסיס ומצפה מאנשים שיגיבו לך בסבלנות?
כשאתה אומר למשל: כל דאק ב 1000 דולר ישמע יותר טוב מפטיפון במליון אתה בעצם אומר לכל מי שרכש כאן פטיפונים יקרים, יצאתם פראיירים
התגובות משתנות בין כעס לגיחוך
תענה בכן או לא בבקשה .וזה רק קצה הקרחון.
אז טכנית לא אין לו
ויניל לא נמצא בכלל באותו יקום של דיגיטל.
מצד שני זה לגמרי מגניב ונוסטלגי וגורם לרומנטיזציה לכל מה שקשור לסאונד, כי רובנו גדלנו על פטיפון, ויש אנשים שלא אוהבים סאונד אנליטי ומוצאים את הפתרון בזה שזה סבבה לגמרי
צפה בקובץ המצורף 55106
אז ככהלא באתי להוריד גשם על תהלוכות של אנשים כאן
יש אנשים שמעדיפים רכב וינטג על מרצדס חדשה
אז "עבדו עליהם" כי הן עולות אותו המחיר? אלה 2 דברים שונים ו2 מטרות שונות
מי שמחפש דיוק הולך על דיגיטל מי שמחפש סאונד כביכול יותר מוזיקלי ואת כל הפאן שבמדיה פיזית קונה פטיפון
אני בעצמי אם לא הייתי פנאט של דיוק ונאמנות למקור הייתי קונה פטיפון בכיף(ובכל מקרה הייתי קונה אם היה לי תקציב גם לזה)
זה כמו להעדיף פלזמה על OLED
זה לא רע בעיניי אבל טכנית OLED עולה על פלזמה בכל מדד
גם אם יש, הם בטלים בשישיםתענה בכן או לא בבקשה .
באותה כתבה האם רשמו שיש יתרונות לפטיפון ?
שים לב - התשובה צריכה להיות כן או לא
שאלתי ברצינות, איזה DAC ב1000 דולר השוות לאיזה פטיפון במיליון?כשאני ארכיב את המערכת תדע
קצת לא עד הסוף ואפילו מוטה וגם פה ציינו מספר דברים לטובת הפטיפון .אתה בוחר להתרכז במה שנוח לך וחבל.צפה בקובץ המצורף 55107 צפה בקובץ המצורף 55107
גם אם יש, הם בטלים בשישים
המאמר המלא:
https://www.soundguys.com/vinyl-better-than-streaming-20654/
למה לתת אבל דוגמא של 50 דולר
האם יש DAC ב1000 דולר שישמע יותר טוב מפטיפון של מיליון?
דפנטלי
למה? כי ויניל זה פורמט עם מגבלות מטורפות לא משנה כמה יעלה הפטיפון
אתה לא יכול לתקן פורמט שהוא inherently פגום על ידי שפיכת עוד ועוד כסף
לגבי העדפה כן יד אנשים שמעדיפים סאונד אנלוגי שנשמע להם יותר מוזיקלי וזה סבבה