אין לך ולו ביסוס אחד לטענות המופרכות הללו. ולו אחד!!!!
עם זאת, צר לי לאכזב אותך, אך אותי לא תצליח לגרור לדיון פה. לא ילך, עזוב. אני גם לא אזמין אותך ולא אציע לך ללכת לשמוע לדברים אחרים כדי להרחיב את האופק ברוחב המיקורני שלך בתחום. עם כל ה-so called "מדע" שלך. כזו אטימות לא היתה כאן בפורום המון שנים. עכשיו את יכול להגיד שאני (ואחרים גם, חופשי עלי!) מתנשא, יהיר, סנוב, גאה, אודיופיל פרייאר, ממותג, לא מבין כלום.... תקרא לזה מה שבא לך. לא מעניין אותי באמת מה אחד כמוך חושב עלי, על הפורום ועל התחום. האג'נדה שלך היא סתם זבוב מציק באוזן שתוכלת החיים שלו קצרה מאוד.
"מר מדען",
יש כאן 2 אפשרויות,
האחת שאתה סתם "טרול" שמחפש להציק ולהתסיס אנשים. יש כאלו משועממים שמתים על זה. במיוחד בדור של היום ובמיוחד כאלו גיבורים מאחורי מסך ומקלדת אי שם באיזה חדר.
השנייה היא שאתה באמת מאמין בכל הדברים הללו שאתה כותב. בשבילך, אני מקווה שאתה האופציה הראשונה, עד כמה שזה נשמע פתטי, עדיין עדיף מלחיות חיי בורות.
ובנימה אחרת, תראה איך הצלחת לגרום לכמות לא מובטלת של אנשים שמעולם לא פגשו אותך להסתייג ולהתרחק ממך (בלשון המעטה) בצורה כל כך בוטה. אזי "אתה בסדר, זה העולם שדפוק". וואלה הבן שלי בן 6 כבר יודע להבין את זה.
מכאן אאחל לך בריאות והצלחה (באמת ולא בציניות) ומקווה שתמצא את מקומך בעולם.
אני ממך פורש. live with it.