כנות נדרשת

RanMoyal

חבר משקיען
מעורבות
1,146
נקודות
113
ההערה שלי היא כללית וכמובן לא קשורה אליך, הרי אנחנו לא מכירים.

אני לא מקבל ביקורת מאף אחד ומצד שני מקבל ביקורת מכולם.
אין לי ולא תהיה לי בעיה להקשיב להערות, את חלקן אני אפסול על הסף וחלקן אני אקח איתי ואולי אבחר לעשות משהו.

חלק גדול מן ההערות הרי מתבססות על טעם אישי ועל מה שאתה רגיל לשמוע בבית.

באשר לקבלת החלטות.
החשיבות בעיניי להשתמש בכלים מדויקים לאושש את מה שהאוזניים שלנו שומעות, נובע מנסיון של אישי ומקרים רבים שנחשפתי אליהם, לפיהם אנשים מקשיבים עם העיניים (...הציוד מול העיניים שלהם...) או המצב הנפשי שלהם באותו רגע.

ציוד מדידה נותן מימד נוסף ומדויק יותר לאורך זמן, זה גם נותן לך להבין טוב יותר מה כרגע ניסית לעשות וכיצד זה גם השפיע במקומות שבכלל לא רצית והתכוונת לגעת בהם.

רן

רועי51

חבר משקיען
מעורבות
210
נקודות
43
אני יכול לבחור ולהגיב בקלות לדברים שכתבת , כי אתה עצמך. בהודעות הרבות שלך, נותן הרבה מאוד חומר על עצמך ועל הידע שלך...

אבל אני בוחר לא להגיב ולשמור על כבודך.

אז בוא נחליט פשוט להתעלם אחד מהשני ונמשיך להנות מהחג.

רן
סליחה שאני קופץ כאן כמו איזה עכבר בין אריות אודיו, אבל לא יודע לשתוק כשאני רואה שמישהו כותב " אני בוחר שלא להגיב וגו'..." כשזו כמובן ובהחלט תגובה ואפילו גם מתנשאת, גם מקטינה, והכי גרוע עושה לי רצון לרוץ ולחפש פראמין.

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,605
נקודות
113
מהיכרותי עם רן , הוא המבקר הכי גדול של המערכת שלו . אני מבין אותו לגמרי - כי גם אני כזה . זה לא אומר שהוא לא נהנה מאוד מהמערכת - זה אומר שהוא לא עוצר ולא חוסך ביקורת ממנה ורצון לשיפור תמידי ( זה נקרא תשוקה / אובססיביות ) .

אם הוא חושב שמשהו לא טוב ויגיעו 250 אנשים ויגידו שזה מדהים והוא גם יסכה בפרס כספי גדול -הוא ימשיך להרגיש רע ויגיד שזה לא טוב .

האיש בתחרות מתמדת עם עצמו - אני חושב שזו התחרות היחידה שאדם צריך כדי להתקדם באמת .
תחרות עם אחרים - היא מכת מוות - ובדרך כלל מוגבלת מאוד , לא מניבה תוצאות ומפוצצת באגו שמשבש את השכל הישר , את היכולת להתחבר לעצמך ואת האפשרות להתקדם .

כשאתה מול עצמך בשעות הקטנות של הלילה - אין אגו .

לדעתי , הטונים שלו היותר ״ ביקורתיים״ והחד משמעיים הם ממקום של - חפרתי , הקדשתי , קרעתי את התחת , שיפרתי דברים אצלי ואצל אחרים ואנשים שומעים את ההבדלים ונהנים - ועכשיו זה מה שאני שומע שאומרים - אנשים שלא ניסו את זה ואין להם פרספקטיבה . זה חלק מה פרפקציוניזם שאני חושב שרוב אנשי האתר ״ נגועים״ בו וזה בדרך כלל קים באנשים שמחוברים לכל תחביב בצורה משמעותית .

כמו שאני - מעולם לא הייתי , מביא דעה לכאן או לכאן על זרוע על לפטיפון . אני מבין שהנסיון שלי לא גדול בזה . אני מבין שיש לי עוד הרבה מה ללמוד שם . ואני מבין שכדאי ללמוד כי שמעתי אצל נמר משהו מדהים ( עבורי).

חג שמח
זו הבעיה של פרפקציוניזם.( לפחות שניצל שאל מה הבעיה) ולפחות ממה ששמעתי במערכת של רן,אצל רן.
למערכת אין בעיה,היא מנגנת חבלז.
הפרפקציוניזם של רן לא נותן לו מנוח...

Ls77

אוהב את התחום
מעורבות
81
נקודות
28
פרפקציוניזם זו תכונה מעולה.
בלימודים, בעבודה.
פחות בהובי. אחרת מאוד קשה ליהנות.

עם זאת, אני כ"כ מבין את החוסר מנוחה
הזה.

נערך לאחרונה ב:

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,123
נקודות
113
לעיתים מרגיש שהפורום הופך לזירת התגוששות כאשר מי מהכותבים מחדד כתיבתו בעקיצות (מודה, גם אני חוטא בזה מפעם לפעם). על מנת להוכיח טענתו.
למען האווירה כדי שכולנו ננסה להוריד להבות ונפסיק לקשור תיאורים ססגוניים האחד לשני.

נערך לאחרונה ב:

ארז_וחני

חבר משקיען
מעורבות
988
נקודות
113
סליחה שאני קופץ כאן כמו איזה עכבר בין אריות אודיו, אבל לא יודע לשתוק כשאני רואה שמישהו כותב " אני בוחר שלא להגיב וגו'..." כשזו כמובן ובהחלט תגובה ואפילו גם מתנשאת, גם מקטינה, והכי גרוע עושה לי רצון לרוץ ולחפש פראמין.

כשבן אדם בוחר לא להיגרר להחלפת מהלומות או להפסיק את החלפת המהלומות הוא גם לא בסדר ?
למה אתה נותן לזה פרשנות מקטינה או מתנשאת ?
ארז

DavidGil

חבר משקיען
מעורבות
1,883
נקודות
113
רן מביע בעקביות גישה שחותרת תחת אושיות הקיום האודיופילי המסורתי של כמה אנשים.
רום קורקשין ושימוש בסאב הם לא בדיוק במיינסטרים האודיופילי המקובל, זה לא בא בטוב להרבה אנשים ויש לזה מחירים כשנכנסים עם דבר כזה לבית המקדש של האודיופילים. בטח כאג׳נדה.
התנגדות עניינית במקרה הטוב והשמצות אישיות זולות מתחת החגורה כמקובל בז׳אנר הפורומים האינטרנטיים, במרבית המקרים.
אני חושב שמה שרן עושה בפורום בהצגת גישה נוספת לאודיופיליה, זה לא פחות ממהפכה. גישה חדשה לגמרי לאיך מגיעים לנירוונה אודיופילית, וזה הדבר הכי מעניין שקרה פה לדעתי בשנים האחרונות, אחרי אלפי מריבות על כבלים ועוד נושאים עבשים וטחונים לעייפה.
הוא עושה זאת כחובב נלהב, שלא על מנת לקבל פרס ולא כלום. מוכן לחלוק אלפי שעות השקעה והמון משאבים כספיים, עם האחרים, בכתיבה עניינית שעוסקת בגופם של דברים ולא בגופו של אדם, ובאירוח בביתו.
למה הצגת גישה שונה מהקונבנציות של המיינסטרים נתפסת כהתנשאות? הרי איש הישר באוזניו יעשה ואין פה תורה למשה מסיני.
אני לא מסכים בהכרח לגישה שרן מציג. רק אומר שראוי לשמוע ולבדוק כל אחד בעצמו. אני לדוגמא בדקתי לעומק, ולא התאים לי.
לדעתי מגיע לרן תודה וכל הכבוד.
(אה, ופראמין זו לא תרופה לקנאה).

RanMoyal

חבר משקיען
מעורבות
1,146
נקודות
113
זו הבעיה של פרפקציוניזם.( לפחות שניצל שאל מה הבעיה) ולפחות ממה ששמעתי במערכת של רן,אצל רן.
למערכת אין בעיה,היא מנגנת חבלז.
הפרפקציוניזם של רן לא נותן לו מנוח...

פרפקציוניזם זו קודם כל החלטה ולא מחלה.
וזו החלטה שמלווה אותי בהרבה תחומים בחיים שלי.

פרפקציוניסטים לא יבינו את אלה שהם שונים מהם והפוך.

העובדה שחשבת ששומעים חבל"ז נובעת, עם כל הכבוד לווילסון, נאגרה, פרליסטן, לין ואפילו טרינוב, מהפרפקציוניזם הזה והתשוקה הבלתי נגמרת.

זה לא plug and play, מאוד מאוד רחוק מזה.

רן

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,605
נקודות
113
פרפקציוניזם זו קודם כל החלטה ולא מחלה.
וזו החלטה שמלווה אותי בהרבה תחומים בחיים שלי.

פרפקציוניסטים לא יבינו את אלה שהם שונים מהם והפוך.

העובדה שחשבת ששומעים חבל"ז נובעת, עם כל הכבוד לווילסון, נאגרה, פרליסטן, לין ואפילו טרינוב, מהפרפקציוניזם הזה והתשוקה הבלתי נגמרת.

זה לא plug and play, מאוד מאוד רחוק מזה.

רן
זו תכונה לא מחלה,למה מחלה?

Dan-Cinemart

עוסק בתחום
מעורבות
1,176
נקודות
113
זו תכונה לא מחלה,למה מחלה?
כן .בהחלט תכונה - יש לה פלוסים ויש לה מינוסים כמו רוב התכונות.אני אישית לא מאמין שהיא נשלטת - כי אין רצון אמיתי לשלוט בה
ככל שאתה גדל,לפחות אצלי,היא מתועלת טוב יותר לעשיה כיפית ופחות לנבירה.
והכי חשוב ,כפי שאמר קודמי,להינות אחד מהשני פה.יש בפורום הזה המון ידע והמון נסיון על אמת,במגוון כל כך גדול של נושאים- כל אחד בתחומו

partner11

חבר משקיען
מעורבות
121
נקודות
63
כל מה שעוזר לי להתאים את הצליל לטעם שלי מתקבל בברכה
אפילו שומו שמיים לאודנס שאני מת עליו

YOSSI24

חבר משקיען
מעורבות
477
נקודות
83
כשבן אדם בוחר לא להיגרר להחלפת מהלומות או להפסיק את החלפת המהלומות הוא גם לא בסדר ?
למה אתה נותן לזה פרשנות מקטינה או מתנשאת ?
ארז

ארז,
רועי צודק, כי זה מוכיח שהוא באמת לא מכבד אנשים אלא משתמש בהם, ולא רואה אותם ממטר, למרות שאמרתי מה אני חושב
עליו הוא הזמין אותי אליו והגדיל לעשות
קרא לזה היזדמנות פז, איזו היזדמנות פז
לפגוש אותו? או את המערכת? הוא מבליט
את אופיו השחצני בכל תגובה בלי להרגיש, מי שמטיל ספק בפרוטזות שהוא מכניס למערכת, והתנהלותו לא מוצאת חן בעיניו
ולא קופץ על הזדמנות פז, הוא מוציא אותו
מחייו. חחח

Dan-Cinemart

עוסק בתחום
מעורבות
1,176
נקודות
113
ארז,
רועי צודק, כי זה מוכיח שהוא באמת לא מכבד אנשים אלא משתמש בהם, ולא רואה אותם ממטר, למרות שאמרתי מה אני חושב
את אופיו השחצני בכל תגובה בלי להרגיש, מי שמטיל ספק בפרוטזות שהוא מכניס למערכת, והתנהלותו לא מוצאת חן בעיניו
מחייו. חחח
יוסי ,

מנסה להישאר פה ענייני.

למה אתה קורא לזה "פרוטזה" ?
המון אולפנים מעולים משתמשים ב RC בחדרים שלהם - אני לא חושב שיש אחד בסיסי שלא משתמש ב EQ.
אני שואל כי זה באמת מעניין אותי למה זה "מוקצה"?

leni

אוהב את התחום
מעורבות
130
נקודות
43
יכול למנות מספר אישים שהפגישה איתם תהיה בעיני הזדמנות פז.באמת שאיני מכיר את רן מויאל אך אני בספק אם הוא יכול לעמוד איתם באותה שורה.

YOSSI24

חבר משקיען
מעורבות
477
נקודות
83
יוסי ,

מנסה להישאר פה ענייני.

למה אתה קורא לזה "פרוטזה" ?
המון אולפנים מעולים משתמשים ב RC בחדרים שלהם - אני לא חושב שיש אחד בסיסי שלא משתמש ב EQ.
אני שואל כי זה באמת מעניין אותי למה זה "מוקצה"?

דן,
אני אתאר את זה במטפורה,
כשמשתילים למישהו ברך הוא כבר לא ילך
כמו שהלך לפני השתלה, כשמשתילים לו
גם פרק הירך הוא ילך עוד יותר קשה,
זה פיתרון רדיקלי אבל יש לו מחיר,
איכות החיים שלו נפגעת,
ליואב שדמה יש אולפן הקלטות אין לו rc
יש לו טיפול אקוסטי פסיבי, קניתי ממנו
את אותו טיפול פסיבי לחלל חדר שלי,
ועתה יש לי חוויה מוזיקלית.

RanMoyal

חבר משקיען
מעורבות
1,146
נקודות
113
יכול למנות מספר אישים שהפגישה איתם תהיה בעיני הזדמנות פז.באמת שאיני מכיר את רן מויאל אך אני בספק אם הוא יכול לעמוד איתם באותה שורה.

צר לי שזו המסקנה שלך, אבל זו זכותך המלאה:)

שיהיה לך חג שמח!

רן

Dan-Cinemart

עוסק בתחום
מעורבות
1,176
נקודות
113
דן,
אני אתאר את זה במטפורה,
כשמשתילים למישהו ברך הוא כבר לא ילך
כמו שהלך לפני השתלה, כשמשתילים לו
גם פרק הירך הוא ילך עוד יותר קשה,
זה פיתרון רדיקלי אבל יש לו מחיר,
איכות החיים שלו נפגעת,
ליואב שדמה יש אולפן הקלטות אין לו rc
יש לו טיפול אקוסטי פסיבי, קניתי ממנו
את אותו טיפול פסיבי לחלל חדר שלי,
ועתה יש לי חוויה מוזיקלית.

יוסי ,יקירי ( אני באמת מתכוון לזה).

לא שזה אומר משהו או מייצג אמת אבסולוטית - אבל יואב הוא אחד האנשים שמוכר RC לאולפנים בכמות הגבוהה ביותר ששמעתי עליה.יש לי חברים באולפנים ויש לי שני בני דודים שעושים מוזיקה באולפנים.אני מכיר וחשוף לתחום הזה.גם עומר קרני אגב שם.

אני מבין מאיפה אתה מגיע - סה"כ - עד לפני קצת פחות מעשור -RC - עשה נזק גדול -הפתרונות הביתיים לא היו שם.אני אישית הייתי אנטי RC לחלוטין .זה היה נשמע פשוט "מקולקל".קיבלת מיקרופון שנראה כמו דיבורית של רכב (לא טובה) והמערכת עשתה הכל "על אוטמט".התוצאה - מכת מוות למערכת.

בעידן הנוכחי , הכל כל כך התקדם בתחום הזה - אמצעי מדידה מעולים נהיו נגישים,האלגוריתם והידע שנצבר הוא אדיר - והמוצרים שפעם היו נחלת ידם של האולפנים האיכותיים בעולם -נהיו נגישים.

אתה יכול לראות את מספר האולפנים זוכי הפרסים שמשתמים ב RC. אבל זו לא אמת מוחלטת.תמיד אפשר לחלוק עליה ,אם לא רוצים לראות מה קורה שם בחוץ.

מעבר לזה,גם אם תקנה מוצר RC -מהשורה הראשונה - תצטרך לדעת מה לעשות ומה ממש לא לעשות -וזה איך להגיד -שנים(של עבודה קשה ולימודים).

המערכות כביכול אמורות לעשות את זה אוטמטית - בפועל זה לא קורה .השילוב של יכולת ה RC ,השכל שלנו והבדיקות החוזרות ונשנות - הם המפתח.

לגבי אקסוטיקה פאסיבית - אין צורך להרחיב.כולם מסכימים פה - ואני בטוח שאתה נהנה וזה מה שחשוב.
אני פשוט חושב שזה מרתק ומספק מאוד להיות פתוח - בדרך אני כלל שמרן ולא מאמין בשינויים/חידושים/הרמקול הכי טוב בעולם(אין דבר כזה)/המגבר הכי טוב בעולם(אין דבר כזה )- אבל לעיתים נדירות -יש בשורות של ממש .
אני יכול להיכנס לטכני ולהסביר למה - אבל זה מיותר.כי מה שווה הטכני אם לא שומעים.

בשבילי RC היא בדיוק הבשורה הזו

כל הסיבות האלו יחד או אחת מהן לחוד - מעלים את הסבירות שנחשפת (לא רק אתה) ל RC רע.

מקווה שתשמע בקרוב ותבוא נקי בראש.מקסימום לא תאהב.

באהבה

נערך לאחרונה ב:

ארז_וחני

חבר משקיען
מעורבות
988
נקודות
113
ארז,
מחייו. חחח

מצטער, יוסי, פה זה לא פורום פסיכולוגיה לניתוח פסיכולוגי של אנשים.
לדעתי זה מדרדר את השיחה לגופו של אדם במקום לגופו של עניין.

אם מישהו קרא תגובה שנכתבה עליו ולא מעוניין להמשיך את ההתכתשות הוירטואלית, איך יעביר את המסר ? בטלפתיה ?

אני לא רואה בעיה בהעברת מסר של "קראתי את תגובתך ולא מעוניין להמשיך את השיח הזה".
ראיתי גם חברים אחרים שהעבירו מסר דומה ולא חטפו תגובה כזאת.

למדתי שיש פער בין הדמות האינטרנטית לבין האישיות של האדם.
למען הסר ספק, לא מכיר את רן, לא נפגשתי איתו ולא שוחחתי איתו באופן אישי.
לדעתי השיח פה צריך שיישאר במישור הענייני שלשמו נתכנסנו כאן.
ארז

DavidGil

חבר משקיען
מעורבות
1,883
נקודות
113
יוסי ,יקירי ( אני באמת מתכוון לזה).

לא שזה אומר משהו או מייצג אמת אבסולוטית - אבל יואב הוא אחד האנשים שמוכר RC לאולפנים בכמות הגבוהה ביותר ששמעתי עליה.יש לי חברים באולפנים ויש לי שני בני דודים שעושים מוזיקה באולפנים.אני מכיר וחשוף לתחום הזה.גם עומר קרני אגב שם.

אני מבין מאיפה אתה מגיע - סה"כ - עד לפני קצת פחות מעשור -RC - עשה נזק גדול -הפתרונות הביתיים לא היו שם.אני אישית הייתי אנטי RC לחלוטין .זה היה נשמע פשוט "מקולקל".קיבלת מיקרופון שנראה כמו דיבורית של רכב (לא טובה) והמערכת עשתה הכל "על אוטמט".התוצאה - מכת מוות למערכת.

בעידן הנוכחי , הכל כל כך התקדם בתחום הזה - אמצעי מדידה מעולים נהיו נגישים,האלגוריתם והידע שנצבר הוא אדיר - והמוצרים שפעם היו נחלת ידם של האולפנים האיכותיים בעולם -נהיו נגישים.

אתה יכול לראות את מספר האולפנים זוכי הפרסים שמשתמים ב RC. אבל זו לא אמת מוחלטת.תמיד אפשר לחלוק עליה ,אם לא רוצים לראות מה קורה שם בחוץ.

מעבר לזה,גם אם תקנה מוצר RC -מהשורה הראשונה - תצטרך לדעת מה לעשות ומה ממש לא לעשות -וזה איך להגיד -שנים(של עבודה קשה ולימודים).

המערכות כביכול אמורות לעשות את זה אוטמטית - בפועל זה לא קורה .השילוב של יכולת ה RC ,השכל שלנו והבדיקות החוזרות ונשנות - הם המפתח.

לגבי אקסוטיקה פאסיבית - אין צורך להרחיב.כולם מסכימים פה - ואני בטוח שאתה נהנה וזה מה שחשוב.
אני פשוט חושב שזה מרתק ומספק מאוד להיות פתוח - בדרך אני כלל שמרן ולא מאמין בשינויים/חידושים/הרמקול הכי טוב בעולם(אין דבר כזה)/המגבר הכי טוב בעולם(אין דבר כזה )- אבל לעיתים נדירות -יש בשורות של ממש .
אני יכול להיכנס לטכני ולהסביר למה - אבל זה מיותר.כי מה שווה הטכני אם לא שומעים.

בשבילי RC היא בדיוק הבשורה הזו

כל הסיבות האלו יחד או אחת מהן לחוד - מעלים את הסבירות שנחשפת (לא רק אתה) ל RC רע.

מקווה שתשמע בקרוב ותבוא נקי בראש.מקסימום לא תאהב.

באהבה
יואב שדמה הוא במקרה היבואן הרשמי בישראל של ליין הפרו של טרינוב (מערכות רום קורקשן וציוד נוסף המשמש בעיקר באולפנים).
להביא דווקא אותו כראיה לנחיתות המוצר….
נו טוב…

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
וואלה?

אז בואו אני אגיד לכם למה זו הזדמנות פז לשמוע את המערכת של רן ולפגוש את האדם. נכון, הוא פחות ״פוליטקלי קורקט״ מהסטנדרט המזוויע והוא לא מפרגן לכל אמירה. גם אני כזה, הרבה יותר גרוע ממנו. וכשאדם מזמין אדם וטוען שמדובר בהזדמנות פז כדאי להבין שהיא דו צדדית. הזדמנות פז לשבת יחד, לחשוף ולהכיר. וכן, יש הזדמויות פז.

חברים. המערכת של רן אדירה, ואני חושב שזו הזדמנות פז לכולם להאזין לה. וכן, הכתיבה של רן חדה ומאוד ברורה. ואני ממליץ לכולם לקרוא אותו.

רן לא מגדף בהגדרה, משתדל שלא לדבר לגופו של אדם. אבל כשאדם מגיב לו, הוא פונה אליו ישירות בפומבי. ככה זה. במיוחד כשהנשמות פה כל כך רגישות לתוכן.

חברים. תרגיעו!

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור