משפטים כמו "אני מקבל את זה" מישהו
ששם אותך במקום הראוי לך" משפטים האלה
מקוממים, שמת את אצמך לאיזו אינסטנציה גבוהה וחורץ מה נכון ומה לא נכון, תרד לקרקע, אציק מבין יותר ממך, אתה עטוף בערפל ולא חידשת כלום חוץ
מהיתנשאות לשמה, מה שאמר אציק עליך
שוב דייק בכתיבה שלו, ואני אוסיף פרפקציוניזם היא תכונה נפסדת, ולכן אתה
מזמין כל המזדמן כדי שישמע את הפלא
השמיני בעולם כדי להיות בטוח במה שאתה שומע וגם תראו אותי, מה שחבל
שאתה לא תשתנה, כי אתה חי עם כנפים
ורואה את כולם מלמעלה וזה עצוב.
קודם כל. חג שמח גם לך.
שנית אתה לא מכיר אותי, אין לך מושג מי אני ובטח לא את מי אני מזמין ומי אני מסרב לבקשותיו.
בניגוד אליך, אני אשמור לעצמי את המחשבות שלי בכל מה שקשור אליך. זה מיותר
אני כן אגיב לחלק שעושה רושם שמציק לך מאוד.
תתפלא, האנשים שכותבים כאן על המערכת שלי לא נשלפו מדפי זהב ולא ארבתי להם בסופר ליד מקרר מוצרי החלב , זה אנשים שפונים אליי בווטס אפים, הודעות פרטיות, טלפונים ובקשות דרך חברים מחברים.
לחלקם הגדול אני נענה (כי אני נהנה מהחברותא), לחלקם אני נאלץ לסרב בגלל שזה בכל זאת סלון בתוך בית עם ילדים ומשפחה.
ויש כאלה שאני בהחלט פונה ישירות אליהם, תוך מטרה קודם כל להכיר, כי אני סקרן לגביהם, לידע שלהם וגם לקומפוננטים שהם מחזיקים.
אני תמיד מאמין בזה שאני קודם כל שומע את הבן אדם שלוחצים על פליי, את הידע, הנסיון וההבנה שלו ורק אחרי זה את הקומפוננטים.
זה קודם כל תחביב שבנוי על הכרויות וחברויות.
סך הכל היו כאן בשנה וחצי האחרונות למעלה מ 60 אנשים שונים (כן, בתקופת הקורונה) כולל 7 יבואנים שונים, שמעולם לא מכרו לי בורג, לא חשבו למכור לפני, במהלך, או אחרי מה שהם שמעו.
כל אותם אנשים הגיעו לשמוע משהו שונה מהדברים המקובעים להם אתה רגיל, מסקרנות נטו.
אני משוכנע שחלק נהנו יותר, חלק נהנו פחות, אבל כולם נחשפו למשהו שונה ולקחו איתם את מה שלקחו. חלק אפילו זכו לאכול עוגיות מיוחדות.
אני מבין שקשה לך עם הקומפלימנטים שאתה קורא, כי זה מנפץ לך אקסיומות שאתה חי איתם עשרות שנים, כיצד זה יתכן שמישהו בלי טיפול חשמלי ובלי rack ייעודי, הכולל עץ שיובא במיוחד מהאמאזונס בכלל מצליח להוציא סאונד ועוד שמעתי שאין לו בכלל מרימי כבלים...
ועכשיו אלדר חושב שזו אחת המערכות הטובות בישראל וכל הזמן אנשים כותבים עליה וכל הזמן אנשים מדברים עליה..
לא נשמע הגיוני כל הסיפור הזה. הוא בטח התחנן שיכתבו, בטח משלם לאנשים כסף כל 10 בחודש. חייב להיות כאן איזה קאצ'.
אז אותו "פלא" כמו שאתה מכנה אותו בלעג, נוצר תוך עבודה קשה של שנים, לימוד של מאות מאות שעות, קריאה, שיחות, טיסות להתרשמויות בחו"ל, ביקור והאזנה אצל עשרות עשרות אנשים ונסיונות חוזרים ונשנים, חוזרים ונשנים.
כן, פרפקציוניזם שאתה סולד ממנו.
אז לסיכום המגילה הארוכה הזו, אני יכול להבין את התסכול האדיר שלך.
אז גם אותך, אני מזמין לשמוע ולהחשף למשהו שונה ואז תהיה לך ההזדמנות לכתוב שזה קישקוש ושומעים נורא.
תראה איזו הזדמנות פז נתתי לך.
אני פשוט לא חושב שתבוא, כי זה ינפץ לך בועה שאתה חי בה.
עושים על זה כרגע סרט רביעי. אמור להיות מוצלח, למרות שקיאנו קצת הזדקן כבר..
רן