שמעתי כמה וכמה מערכות ללא rc שנשמעו מצוין.הטענה היא ש RC הוא ״ה״דבר ״ה״חשוב ״ה״נדרש על מנת לשמוע מוזיקה.
זו טענה בעלת הגיון רב מאוד ועם אחיזה איתנה במציאות בשטח.
זה מספיק עבורי כדי להבין שלא חובה להשתמש ב. Rc
שמעתי כמה וכמה מערכות ללא rc שנשמעו מצוין.הטענה היא ש RC הוא ״ה״דבר ״ה״חשוב ״ה״נדרש על מנת לשמוע מוזיקה.
זו טענה בעלת הגיון רב מאוד ועם אחיזה איתנה במציאות בשטח.
Name dropping היא טכניקה שמטרתה לבלבל.@רוזי1
אהה באמת?!
יש מצב שאתה לשנייה זונח את הססמאות ומתחיל להצמד לדברים ממשיים?
מה זה אומר ...
"אילו שהחליטו (או לא השכילו) לא לטפל בדברים החשובים הנדרשים על מנת לשמוע מוזיקה"
חשמל אמור לפתור לך את הבעיות ששרודר וחוקי הפיזיקה מתיחסים אליהם?
החלפה לכבל "שקוף" ו-" ניטרלי" תפתור אותם?
אולי תסביר.. ואשמח ברשותך לדברים ממשיים ולא סתם סיסמאות.
רן
טוב ,אני מבין שצריך להוכיח פה משהו.אז בוא נדבר על הוכחותאתה כותב הרבה בלי ממש להיצמד לעובדות או להציג טעונים משכנעים.
איפה כתבתי שצריך להכניס רמקול גדול לחדר קטן?
להבנתי ה rc וכפתורי הבאס והטרבל הם לשימוש אילו שהחליטו (או לא השכילו) לא לטפל בדברים החשובים הנדרשים על מנת לשמוע מוזיקה.
שמעתי כמה וכמה מערכות ללא rc שנשמעו מצוין.
זה מספיק עבורי כדי להבין שלא חובה להשתמש ב. Rc
למרות שאתה גס רוח, די מנופח מבפנים ומבחוץ, אני ממש לא נעלב ממך. רק מגחך.שוב טיעון ריק מתוכן.
העובדה שהתנסית במוצר מסוים משליכה על המוצר השני?
העובדה ששמעתי מערכות מצוינות עם סטרימרים מעידה שפטיפון לא נחוץ או לא יוסיף?
יש מצב שאתה מעלה קצת את רמת הטיעונים שלך?
אם אתה כבר נוגע ומתעקש לגעת, (למרות שזה לא נושא הדיון) ב RC, תחום שאין לך שום הבנה בו ושום נסיון בו, אז אולי תספר לנו לאיזו מערכת הקשבת שהיה בה RC ומה קרה לסאונד שלחצו על OFF?
ויותר חשבו מבחינתי, בגלל שאתה גם מקובע מחשבתית וגם חסר נסיון בהמון תחומים בתחביב הזה, אשמח לשמוע על הנסיונות שלך בכלל לחוות דברים שונים..?
יש לי הרגשה שחוץ מלשבת מאחורי המקלדת ולנסות לפתור בעיות אקוסטיות באמצעות כבלי חשמל וכבלים אופטיים, אתה לא באמת עושה מאמץ להחשף לדברים אחרים.
רן
תודה על ההסבר. הצדקנות מיותרת.טוב ,אני מבין שצריך להוכיח פה משהו.אז בוא נדבר על הוכחות
RC איכותי מתבצע ב DIGITAL DOMAIN כולל פילטרים מסוג IIR (אמפליטודה) ו FIR (זמן) - מוכח מחקרית שסאונד טוב יותר כשהתדרים יגיעו לאוזן שלנו באותו זמן - זה מה שאמור לעשות RC וזה מה שעושה אקוסטיקה פאסיבית(בין היתר).
כפתורי בס וטרבל סטנדרטים - משפיעים על התזמון של התדרים,כל הגבר או הנחתה - ישפיע על הזמן שהתדרים מגיעים אליך לאוזן ויצור דיליי- נקודה סוף פסוק.
החדר כשלעצמו ,גם הוא מעוות את התזמון על ידי יצירת פיקים ודיפים (כל אנמואליה כזו תשפיע גם היא על התזמון).
יתכן מצב - תאורטי שהחדר כל כך נוראי שהם ישפרו את התזמון היחסי (כפתורי בס וטרבל ) אבל הם ממש לא באותו קליבר של RC דיגטלי שלוקח את שני המימדים(זמן ואמפליטודה בחשבון) בחשבון ומסנכרן בניהם.
באותה נשימה - יש דברים ש RC לא יכול לפתור ופה צריך עזרים נוספים- בעיקר אקוסטיקה פאסיבית.
אגב כל רמקול,אקטיבי איכותי ,מהדור החדש כולל RC בתוכו(לרמקול) ,הקרוס שלך הוא RC ( לא דיגיטלי) .
חבל שזה צריך להיות בטונים האלה .כל כך חבל
אני האחרון שאפריע לתחרות האבקות בבוץ נעימה זו, רק רציתי לומר שהפלא הוא באמת פלא והמפרגנים, בצדק מפרגנים ולא משום כבודו של בעל הבית.אני מבין שאתה צריך להצדיק את הפלא שיש לך בבית ולשמור על תהלוכת המפרגנים ומטפחי האגו שלך.
אני בטוח שלא .אני מניח שגם לך איכפת.רק לך אכפת?
שמח בשמחתך ובשמחתו של בעל הבית.אני האחרון שאפריע לתחרות האבקות בבוץ נעימה זו, רק רציתי לומר שהפלא הוא באמת פלא והמפרגנים, בצדק מפרגנים ולא משום כבודו של בעל הבית.
תמשיכו.
אני בטוח שאם נשב לקפה - הכל יהיה אחרת .אתה מבין אותי-אני בטוחאני בטוח שלא .אני מניח שגם לך איכפת.
אבל יש נטיה אנושית ,כשכולם רואים,לכל בן אנוש (כולל אני ) להיכנס לסחרור אגו - וזה לא מקדם אותי או אף אחד אחר.
כשאני מרגיש שהדיון נכנס לאגו - אני בורח כמו מאש.
כי בכל מקרה התוצאה תהיה רעה - גם לצד שכביכול "ניצח" אך אחרי יום ירגיש דביל.
ככה זה אצלי לפחות
למרות שאתה גס רוח, די מנופח מבפנים ומבחוץ, אני ממש לא נעלב ממך. רק מגחך.
אני מבין שאתה צריך להצדיק את הפלא שיש לך בבית ולשמור על תהלוכת המפרגנים ומטפחי האגו שלך.
אני האחרון שאפריע לך.
אתה אפילו לא מכיר אותי ואת מה יש לי ומה אין לי…
ולעניינו. מעולם לא שמעתי rc כמו שלך. אני מניח שאם תשלב אותו במערכת שאינה מטופלת חשמלית, ובחדר אקוסטי רע, הוא יחולל פלאים.
ב-95% מהמקרים- רק המקור!אני נתקל בדיסקים בחו"ל בהקלטה מקורית ובהוצאה מחודשת (Reissued), שאמורה לשפר את הדיסק. מה אתה מעדיף, את המקור או הוצאה מחודשת?
רוזי,זה לא מה שהתכוונתי - אני מאמין בגם וגם - זה מה שעובד הכי טוב ברוב המקרים.תודה על ההסבר. הצדקנות מיותרת.
אני חושב שחזרנו לנקודת ההתחלה (הטיעון הבסיסי והתחלתי שלי) - עדיפה אקוסטיקה טובה מכפתורים ו rc.
אמרתי לך כבר שאת מלא בעצמך?תתפלא.
אתה הגס רוח וכל הודעה שלך בפורום הזה מיועדת להקניט ולעלוב באנשים, מבלי לתרום דבר וחצי דבר.
פשוט נתקלת במישהו שלא נבהל בקלות ושם אותך במקום הראוי לך. שזה בעצם מקום שהוא עם ידע נמוך+שלל סיסמאות ריקות מתוכן.
הא ותו לא.
רן
הפילהרמונית לא מחוברת לrC..רוזי,זה לא מה שהתכוונתי - אני מאמין בגם וגם - זה מה שעובד הכי טוב ברוב המקרים.
אם אתה לא יכול להתקין אקוסטיקה פאסיבית - קשה לי לתאר מצב ש RC לא יעזור.
אתה לא חייב גם RC לגבוהים - זה כבר עניין של חדר ,העדפה וכו .אבל בתדרים שהחדר שולט יותר מהרמקול - זה לא פחות ממדהים.
אמרתי לך כבר שאת מלא בעצמך?
אם תמשיך לטפח לעצמך את האגו בקצב הזה, תצטרך חדר גדול יותר כדי לשמוע מוזיקה.
תודה על ההזמנה.אמרת אמרת. אתה חזק בסיסמאות. מאוד מרשים.
אני רק אגיד לך ש...אני תמיד בעד חדר גדול יותר לשמוע מוזיקה ולמרות חילופי המהלומות וברוח החגים, אתה מוזמן לקפה, מבטיח לא לנשוך.
יתכן וממש לא תאהב, אבל לפחות יהיה ממש בדברים שתכתוב מאותה נקודה על על RC.
רן
אתה כותב הרבה בלי ממש להיצמד לעובדות או להציג טעונים משכנעים.
איפה כתבתי שצריך להכניס רמקול גדול לחדר קטן?
להבנתי ה rc וכפתורי הבאס והטרבל הם לשימוש אילו שהחליטו (או לא השכילו) לא לטפל בדברים החשובים הנדרשים על מנת לשמוע מוזיקה.
הפילהרמונית לא נמצאת בחדר שקטן מאורך הגל של 20 הרץ.הפילהרמונית לא מחוברת לrC..
מה שטוב להם כנראה טוב גם לי.
מה שכן, אין לי את האקוסטיקה שלהם יש.