יש יותר מצורה אחת להסתכל על "התנהגותו של AK1".שלום
תוהה אני, מה הסיבה שאתה מחריש להתנהגותו של AK1, אבל על 2 וחצי פוסטים של דיגי, שהם מנומקים ובמקום (לטעמי)
אתה יוצא מגדרך ומיד מאיים עליו. זה פחות או יותר מה שעשיתה גם בפעם הקודמת, כשהתלוננתי עליו. (מפליא, מה?)
אני התלוננתי - ואתה כתבת 3/4 עמוד נגדי, בתוספת 1/4 על דיגי.
התיחסות זו, של איפא ואיפא האיומים, והתנהלותו הבוטה של AK1 אולי מראים יותר מכל את אופי הפורום הזה.
אתה לא רוצה שום דבר טכני פה - רק תגיד.
כידוע (או שלא), חוקים זה משהו שמתפתח, ולרוב לא נוסף חוק ספציפי ועד שלא מגיעים למצב שייש בעייה לפרשו לפי החוק הקיים.אכן, אני לוקח אחריות מלאה על "העכרת האווירה בשרשור הזה".
פשוט לדעתי יש כאן משהו שעקרונית חשוב (לי) יותר מאשר ה"אווירה" -- תהליך מתמשך ובלתי נפסק של הטעיית הציבור.
אולי הגיע הזמן שמישהו כאן יעמוד על רגליו האחוריות ויצעק את זה.
עמיר
אני לוקח אחריות מלאה
עמדתך, כפי שאני הבנתי, נוגעת באופן כללי ליחס שבין נתונים מספריים כאלו או אחרים לשאלה עד כמה נתונים כאלו חשובים לנו בבואנו לבחור במגבר. אני נטול מושג כל שהוא בדברים הללו ולכן התייחסתי לסוגיה העקרונית כפי שאני הבנתי אותה, ללא הפרוט בו אתה בחרת. אלא שלא זו הנקודה, הענין נוגע להשתלחות שלך בחבר אחר ואין כאן משהו שונה, יחד עם כל דברי ההרגעה שלך הנוגעים לפוטנציאל ה"נחמדות" של מיכאל, מחוץ לענינים והעמדות שהוא לטעמך "מתעקש" להביא כאן.נו, שויין, עוד אחד שמתערב בלי לקרוא על מה מדובר בכלל.
הנושא אינו קשור בכלל לקשר בין נתונים לבין איכות או העדרה.
כל העניין הוא טכני -- פיסיקה או אלקטרוניקה או חשמל 101 -- איך שתרצה לקרוא לזה,.
ולא מדובר כאן על איזה פיסיקה תיאורטית או איזשהו משהו ברומו של עולם, שאז יש מקום לדיעות ואסכולות.
כאן מדובר בפיסיקה בסיסית, זרם, מתח, התנגדות, אימפדאנס, הספק, דבררים שלומדים בתיכון.
אז זה לא שאני מביע דיעה על יופי או טעם, אני טוען טיעונים טכניים ומצביע על כשלים טכניים ספציפיים בדבריו של מיכאל.
על דבריים שהתשובה להם היא מה ההתנהגות הפיסיקאלית, מה משפיע עליה, מה צריך לקחת בחשבון וכו'
ולשם כך, כאמור, לא צריך דוקטוראט ולא צריך IQ של 200.
עמיר
בהמשך לפניית הקטיגור לגננת:שלום
שימו לב לכמה עובדות סטטיסטיות מענינות:
זה הפוסט ה-89. ה-1 היה המאמר...אז יש סה"כ 87 תגובות (=88-1).
מתוכם AK1 אחראי ל-38 מהם! או 41.38%. עוד 8 פוסטים מתוך ה-88, והוא לבד יהיה אחראי למחציתם.
יש לו רצף, שבהם הוא כותב 6 פוסטים רצופים בזה אחר זה (44-49)
וזה בשרשור שבו אני מבקש שלא לדון עמו בנושא. וחוזר על כך יותר מפעם אחת.
עכשיו :
הוא רוצה לערוך מחדש את הפוסטים שלו,
הוא מודה שהוא אחראי לכך, ולוקח אחריות...
ושהוא העכיר את האווירה,
ושבחלק מהדברים הוא טעה ויתקן.
הוא גם יודע לנמק מדוע עשה זאת (מרגיש צורך לחזור על הנימוק באובססיביות)- ומנסה להסביר שזה מוצדק, נכון והכרחי.
מה יקרה אם התופעה תחריף?
שלום
שימו לב לכמה עובדות סטטיסטיות מענינות:
זה הפוסט ה-89. ה-1 היה המאמר...אז יש סה"כ 87 תגובות (=88-1).
מתוכם AK1 אחראי ל-38 מהם! או 41.38%. עוד 8 פוסטים מתוך ה-88, והוא לבד יהיה אחראי למחציתם.
יש לו רצף, שבהם הוא כותב 6 פוסטים רצופים בזה אחר זה (44-49)
וזה בשרשור שבו אני מבקש שלא לדון עמו בנושא. וחוזר על כך יותר מפעם אחת.
עכשיו :
הוא רוצה לערוך מחדש את הפוסטים שלו,
הוא מודה שהוא אחראי לכך, ולוקח אחריות...
ושהוא העכיר את האווירה,
ושבחלק מהדברים הוא טעה ויתקן.
הוא גם יודע לנמק מדוע עשה זאת (מרגיש צורך לחזור על הנימוק באובססיביות)- ומנסה להסביר שזה מוצדק, נכון והכרחי.
מה יקרה אם התופעה תחריף?
נראה לי שאולי כדאי להבדיל בין כמה סוגי שירשורים כאלה:GROOPER,
עזוב את פוסט ה"סטטיסטיקה" האנקדוטי הזה שציטטת,
תסביר לי אם יש בעיה כללית:
האם מפריע לך עצם קיום שרשורים שבהם מדובר על (הרבה) ערכים שניתן לכמת אותם מספרית כמו הספק, נצילות, עכבה, damping factor, עיוות הרמוני וכו'?
הבט גרופר
אני גולש פה כמה חודשים וגם מזה חודש הייתי בחסימה...
על מה אתה מדבר כפרה ?
לגבי הנייר לטש, (שלא נדע מטומאה, שהשם ישמור):
מעולם לא עלה במוחי לתת דוגמא כזו. כנראה שנסיון אחד כואב, עושה את ההבדל.
אני משתתף בצערך, שלא תדע עוד כאב.
ח
שוב ובפעם המאה: הנתונים הם סטנדרטיים
מנחם.
לא ברורה לי משמעות "הכיוון הנכון" בהקשר זה.הויכוח כאן הוא אין סופי ובכלל לא בכיוון הנכון