AK1
חבר משקיען
- מעורבות
- 2,947
- נקודות
- 113
אוי ואבוי.
בוא נראה מה יש לנו.
זמן התייבשות, כידוע, הוא פונקצייה של לפחות טמפרטורה, לחות יחסית, רוח, ואולי עוד דברים שאני לא זוכר מהתיכון לפני יותר מ-40 שנה.
יש לנו כאן תהליך שבנוי ברמה של שניות -- 75 שניות של "החדרה" (בתקווה שהלבד לא התייבש קודם), ואחר כ-3.5 דקות שבמקרה אצלך על השולחן במטבח אינן מספיקות להתייבשות, אבל בנסיבות אחרות עלולות ליותר מלהספיק -- ואוי ואבוי אם מישהו בדיוק התקשר, או נפלה לך כוס ואתה צריך לנקות, או מישהו צלצל בדלת או קרא לך מהחדר השני, או הייה משהו ברדיו שתפס לרגע את תשומת לבך או הפסקת חשמל, וכו', שלא לדבר על סתם חם יותר, או יותר רוח, או אוויר יבש יותר.
ובכל אחד מהמקרים של איחור בשניות האלה, לא רק שהניקוי לא מנקה, אלא להיפך -- גורם להחדרת מוך לתוך הערוצים בצרוה מאוד קשה להסרה!!
שטיפה במיים מזוקקים + לחץ במברשת + לחיצת לֶבֶד די חזק בתהליך ואקום לא מספיק לצורך ניקוי המוך הזה, ואתה לא יודע מזה בכלל, עד שאתה לא מסיים לנגן את התקליט, שבינתיים גם נשחק במוך הזה
זה תהליך שאי אפשר לסמוך עליו. אני לא בעסק.
בינתיים סיימתי לבודד את המשתנים: בתקליט שהורטב במיים מזוקקים + LAdS שהתייבשו -- אין מוך.
כלומר האנזימים הם הבעייה. האפליקטור וצינורית הלבד של המכונה אינם בחגיגה.
אז הייה פה נזק רציני ממש:
נו, שויין. שאלה יהייו הצרות שלי בחיים.
ויטלי -- איך מנקים את שאריות המוך בצורה רצינית ואמינה, שלא יישאר מהם זכר?
עמיר
נ.ב., מישהו מעוניין בבקבוק כמעט מלא של אנזימים MoFi PLUS Enzyme Cleaner במחיר שלא כולל הובלה, נגיד $25?
בוא נראה מה יש לנו.
זמן התייבשות, כידוע, הוא פונקצייה של לפחות טמפרטורה, לחות יחסית, רוח, ואולי עוד דברים שאני לא זוכר מהתיכון לפני יותר מ-40 שנה.
יש לנו כאן תהליך שבנוי ברמה של שניות -- 75 שניות של "החדרה" (בתקווה שהלבד לא התייבש קודם), ואחר כ-3.5 דקות שבמקרה אצלך על השולחן במטבח אינן מספיקות להתייבשות, אבל בנסיבות אחרות עלולות ליותר מלהספיק -- ואוי ואבוי אם מישהו בדיוק התקשר, או נפלה לך כוס ואתה צריך לנקות, או מישהו צלצל בדלת או קרא לך מהחדר השני, או הייה משהו ברדיו שתפס לרגע את תשומת לבך או הפסקת חשמל, וכו', שלא לדבר על סתם חם יותר, או יותר רוח, או אוויר יבש יותר.
ובכל אחד מהמקרים של איחור בשניות האלה, לא רק שהניקוי לא מנקה, אלא להיפך -- גורם להחדרת מוך לתוך הערוצים בצרוה מאוד קשה להסרה!!
שטיפה במיים מזוקקים + לחץ במברשת + לחיצת לֶבֶד די חזק בתהליך ואקום לא מספיק לצורך ניקוי המוך הזה, ואתה לא יודע מזה בכלל, עד שאתה לא מסיים לנגן את התקליט, שבינתיים גם נשחק במוך הזה
זה תהליך שאי אפשר לסמוך עליו. אני לא בעסק.
בינתיים סיימתי לבודד את המשתנים: בתקליט שהורטב במיים מזוקקים + LAdS שהתייבשו -- אין מוך.
כלומר האנזימים הם הבעייה. האפליקטור וצינורית הלבד של המכונה אינם בחגיגה.
אז הייה פה נזק רציני ממש:
- עשרות דולרים שהלכו על חומרים מיותרים ואפליקטורים והובלה
- כמה שעות טובות שהלכו על ניסויים ו"ניקויים" והתכתבויות ודיונים ונסיעה לביקור
- ערימה של תקליטים יקרים (חלקם יותר מ-$30 + הובלה) ש"נוקו" -- בעצם טונפו במוך הזה עמוק לערוצים, ואני לא בטוח שאני יכול לנקות אותם ביעילות -- הרי שטיפה נוספת לא יעילה, ולא בטוח ש-IPA מועיל כאן, או מה כן
- מעבר לליכלוך במוך, ייתכן שנגינת התקליטים ה"מנוקים" פגעה באיכותם באופן בלתי הפיך
נו, שויין. שאלה יהייו הצרות שלי בחיים.
ויטלי -- איך מנקים את שאריות המוך בצורה רצינית ואמינה, שלא יישאר מהם זכר?
עמיר
נ.ב., מישהו מעוניין בבקבוק כמעט מלא של אנזימים MoFi PLUS Enzyme Cleaner במחיר שלא כולל הובלה, נגיד $25?
נערך לאחרונה ב: