השתתפות עוסקים מסחריים בפורום

truejoker

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
0
זה מסרט Pulp Fiction
מומלץ מאד! :)
אני מכיר את הסרט , ואכן אחד המומלצים , אני משתדל תמיד לראות סרטים של טרנטינו , אבל עדיין הציטוט גם בסרט הוא משם . שתדע להבא

aloni

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
0
ג'וקר,

הגזמת עם ההגבלות שלך לא? מה יש לך נגד הברית החדשה? מה אנחנו פה קנאים דתיים?
זה גועל נפש וגזענות.

וזה:
"לקנות יותר ציוד לתצוגה רק כדי להוכיח שאני יותר גדול זה לירות לעצמך ברגל מבחינה מסחרית כלכלית . וזה נועד לטובתך בלבד"

אחד המשפטים הכי דביליים ששמעתי, לא כולנו מוכנים לרכוש על פי קטלוגים או המלצות של דיז1...

מצד שני, אני חושב שאייל פור נהג בסדר גמור בכל ההודעות שלו בפורום (לפחות אלו שאני קראתי) ואני לא חושב שהיה צריך לצאת נגדו ובטח לא "לשנות את החוקים" בעקבות הודעותיו, אתם עושים פה נזק לכולנו לא לו.

offirs

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
0
ג'וקר,אתה חי בסרט.

מה זה פה סדנת חינוך או סמינר של חנה בבלי?

גם אני חושב שהמשפט שלך "לקנות יותר ציוד לתצוגה רק כדי להוכיח שאני יותר גדול זה לירות לעצמך ברגל מבחינה מסחרית כלכלית . וזה נועד לטובתך בלבד"

הוא פשוט מפגר ברמות שלא נראו כאן.

אולי אתה מעדיף יבואן עם תצוגה של מוצר אחד,אבל יש כאלה שרוצים לבדוק ולהאזין למוצר לפני שקונים אותו.

z.y

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
ג'וקר,
עכשיו אתה בשוק או לא בשוק :מבולבל:

וחוץ מזה- אני עם אלוני !

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
אני לא הגבתי אז , אבל אני חושב שיש כאן המון דם רע בינך ובינו כי באתו שירשור ראיתי את IL מפרסם מה שהוא הולך להביא ולא אמרת כלום .
גילו הוגן : אני מכיר את אייל , לא הספקתי בחיי להכיר את אמיר (הוא התחיל לייבא בתקופה שבה אני לא הייתי בשוק ) , ואני חושב שאייל הוא יבואן הוגן , ואני אישית מעריך הן את ידיעותיו והן את הגינותו .

ודרך אגב האיומים שלך הם גם מעליבים , כי ממה שהבנתי הציוד שאתה מתרכז בו עולה הרבה יותר מציוד שאייל מייבא . ואם תייעץ לאנשים לא לקנות ציוד שאייל מייבא , כי יש לך דם רע איתו , אזי אתה מייעץ לידידך עצות אחיתופל . אחרי הודעה כזו שלך הייתי שם המון מלח על התיעצות איתך

אני חושב שההשתלחויות בו והנסיונות לחסום אותו דווקה , לא באים ממניעים של אהבת האתר ו/או שמירה שלא נתקלקל מפרסום מוסווה רחמנה ליצלן אלא ממחוזות אחרים
אני מאוד מקווה שאם יוחלט לחסום שזה לא יהיה לא הוגן

ולאמיר המלחמה מי יותר גדול היא תסלח לי קצת מטומטמת , לקנות יותר ציוד לתצוגה רק כדי להוכיח שאני יותר גדול זה לירות לעצמך ברגל מבחינה מסחרית כלכלית . וזה נועד לטובתך בלבד (אני פשוט לא חושב שבשוק המצומצם כאן שווה לשים כסף על תצוגה רק כדי להראות ) אבל זה שיקול שלך כמובן

ג'וקר,

יום בהיר אחד הדם שלי הופך מ"דם טוב" שסייע וייעץ ללא כל תמורה כספית למאות חובבי ציוד שמע ווידאו ב- 20 שנים האחרונות, ל"דם רע"?
האם קבלתי תמורה על הכתבות והסקירות מהתערוכות בחו"ל?
מישהו מימן לי הפסד יום עבודה, את זמן הצריבה ואת הדיסקים שחילקתי באירוע בחיפה?
ד"א, בקרוב (כנראה ביולי) מתוכנן אירוע נוסף באזור המרכז.
תחפש תחת השם "תומר צין" בפורום בתפוז, בהום טיאטר ובפורום הזה, האם תוכל להצביע על מגמה בהמלצות שלי? תבדוק כמה פעמים המלצתי על ציוד יד שניה?

דיי נמאס לי לראות בפורום, שאני משקיע כל כך הרבה עבור חבריו, פרסומות ישירות ומוסוות בכל הודעה שלישית וריב יבואנים בכל שרשור רביעי.
מצטער, אבל מרשך הגזים מעבר לסביר, עבר את הגבול, ההפרעות החוזרות ונשנות שלו הגדישו את הסאה והמורה החליטה להוציאו מהכיתה.

נערך לאחרונה ב:

mmhifi

אוהב את התחום
מעורבות
11
נקודות
18
There wasn't so idiotic thread even on Tapuz. Ah no, there was case on Orange forum one famous deaf audiophile accused me in homosexual activity toward him on forum for 2 weeks. In any case this thread revives forgotten times​

aloni

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
0
ובכן, כידוע לכם המגבלות החדשות שצצו בעקבות הדיון האחרון מפריעות לי, לכן בתור נשיא כפר יאבוייה, יו"ר הועדה לנימוסים והליכות בניכר וגזבר המועצה לשלום היבואן החלטתי לעשות מעשה ולהציע (ללא אפשרות התנגדות משום צד) תקנון חדש לנושא.

רקע: עד כה, מלבד מספר מועט של ריבים בין יבואנים לא ראיתי מי יודע מה "הודעות פרסומיות" או נאצות מפי יבואנים (כולל זה שנגדו מופנת כל הביקורת). ההיפך, בזכות הפורום הזה למדתי להכיר (על ידי קריאת הודעותיהם) את אייל, אמיר, ניל ואחרים. אני כעת מעריך אותם ומעוניין להמשיך לשמוע את דעותיהם.

תקנון חדש:

א. עוסק מסחרי בתחום חייב להזדהות בפני מנהל הפורום לפני תחילת כתיבה.
מומלץ בעתיד לבצע סימון יותר בולט לשכזה משום שהדרך הנכונה ביותר היא לתת למשתמשים לפלטר את המידע, יש רק לדאוג שידעו מול מי הם מדברים.

ב. עוסק רשאי לכתוב, לחוות דעה או לדון על עוסק אחר ועל מוצריו, אולם זאת רק במגמה חיובית.
כלומר, אם אין לך משהו טוב להגיד אל תגיד כלום. במידה ויבואן כלשהו מרגיש כי סוחר אחר משמיץ את סחורתו יפנה למנהל האתר בהודעה פרטית בלבד, וזה עם אצבע קלה על ההדק יטפל בעניין על ידי עריכה בוטה. יבואן שהודעותיו יערכו באופן תדיר יצטייר כחדל אישים ו- "נואש" על ידי המשתמשים ובכך יפסיד כמו כן תשקל הרחקתו מהפורום על ידי הנהלת הפורום.

ג. עוסק בתחום יכול להזכיר את עסקיו ואת מוצריו ואת יתרונותיהם בהקשר של דיון מסויים אולם אל לו להפוך את הפורום לבמה פרסומית.
כל משתמש או עוסק שמרגיש שסוחר זה או אחר משתמש בפורום בצורה שאינה נאותה יפנה להנהלת הפורום בהודעה פרטית, אלו ישקלו אם אכן צעדיו של אותו סוחר מתאימים לרוח הפורום או לא. במידה ויוחלט שסוחר כלשהו אינו מצליח לעמוד בדרישות, דורש טיפול כל הזמן ולא נענה להזהרות מצד הנהלת הפורום זה יורחק מהפורום.

לדעתי סט הכללים הזה יותר מתאים לפורום פתוח, של ילדים גדולים ועדיין אוצר בחובו מנגנון ריסון תקין למי שאינו נוהג כשורה.

בברכה,
יאבוייה

נערך לאחרונה ב:

eyal_joshua

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
בקשר למה שנאמר כאן

תומר, תשמע את אייל אני מכיר לא מעט זמן ומשירשור שלך והתגובות הנחרצות האלו אין ספק שזה מגמתי נקודה...
ההודעה שלך שהביאה לכל הבאלאגן הזה היתה חריפה עוקצת ברמות שלא השאירו לי שום מקום אחר למחשבה שאולי כן יש לך משהו נגד אייל, מעולם בפורום הזה לא ראיתי אותך נחרצות כל כך "מוטרד" מזה שיבואן כזה או אחר נכנס בסך הכל להקנות מידע או הבהרה בנושא מסויים...אני ממש בעצמי לא האמתי שזה אתה רשמת

<נערך>
יום טוב לכולם

נערך לאחרונה ע"י מנהל:

hornless

חבר משקיען
מעורבות
378
נקודות
83
ואני מעדיף שאף אחד מהם לא יכתוב וזהו. יהיה יותר פשוט ו...שקט.

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
eyal_joshua, שפה משמיצה שכזו (נערכה) אינה מובילה לשום מקום טוב, אבקש לא להתנסח כך בעתיד.

truejoker

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
0
ג'וקר,

הגזמת עם ההגבלות שלך לא? מה יש לך נגד הברית החדשה? מה אנחנו פה קנאים דתיים?
זה גועל נפש וגזענות.
אין לי הגבלות . רק אמרתי שזה פוגע בי בתור יהודי . זה לא מוצא חן בעינך זה בסדר , רק שזה לא גזענות

ולגבי המשפט , אני בטוח שכולם כאן רוצים מאוד שכול יבואן יביא את כול הליין של היצרן שלו , כך שמבחינתכם כצרכנים אתם צודקים שזה טמטום . מבחינתי אם אני מתיחס למה היה וקרה אם אני הייתי יבואן , לא הייתי מביא יותר מאשר הדברים שאני חושב שגם ימכרו , ולא הייתי מביא מוצרי קצה של היצרן רק כדי להוכיח משהו . אז היות והוא אתגר את אייל אמרתי את דעתי אם הייתי במקומו

truejoker

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
0
ג'וקר,

יום בהיר אחד הדם שלי הופך מ"דם טוב" שסייע וייעץ ללא כל תמורה כספית למאות חובבי ציוד שמע ווידאו ב- 20 שנים האחרונות, ל"דם רע"?
האם קבלתי תמורה על הכתבות והסקירות מהתערוכות בחו"ל?
מישהו מימן לי הפסד יום עבודה, את זמן הצריבה ואת הדיסקים שחילקתי באירוע בחיפה?
ד"א, בקרוב (כנראה ביולי) מתוכנן אירוע נוסף באזור המרכז.
תחפש תחת השם "תומר צין" בפורום בתפוז, בהום טיאטר ובפורום הזה, האם תוכל להצביע על מגמה בהמלצות שלי? תבדוק כמה פעמים המלצתי על ציוד יד שניה?

דיי נמאס לי לראות בפורום, שאני משקיע כל כך הרבה עבור חבריו, פרסומות ישירות ומוסוות בכל הודעה שלישית וריב יבואנים בכל שרשור רביעי.
מצטער, אבל מרשך הגזים מעבר לסביר, עבר את הגבול, ההפרעות החוזרות ונשנות שלו הגדישו את הסאה והמורה החליטה להוציאו מהכיתה.

הדם שלך לא הופך מטוב לרע . לי אין שום בעיות איתך ואני מקווה שלא יהיו . רק שהצורה שבא יצאתה אומרת שלך יש דם רע עם אייל . ואם בעקבות כך כתבת שתמליץ לאנשים על דברים של יבואנים אחרים , זה אומר שגם אם בכנות תחשוב שציוד של אייל שווה שמיעה , תמליץ שלא , ואז זה לא אתי ולא הוגן . ועל זה דיברתי . דווקה מישהו שמתקבל כיועץ ע"י הקהילה , חייב להיות נקי וראוי לייעוץ (גם אם הוא לא מקבל על כך שכר )
וכן אני בהחלט מעריך אותך מאוד (למרות העובדה שהציוד שאתה מדבר עליו אינו מיי קאפ אוף טי ) , ודווקה לכן יצאתי נגד זה . זה אינו מתאים למה שתיארתי לי עליך ע"פ התגובות שלך עד כאן , אם היית מישהו אחר לא הייתי טורח בכלל לומר דבר כי אני לא מצפה לכלום מחלק מהכותבים כאן , ממך ציפיתי ליותר . הרבה יותר

ודבר חשוב אחד הוא לא מרשי . אם תבדוק אני התערבתי בוויכוחים האלו רק כאשר הנימות צרמו לי , ורק כאשר הדיבורים היו ברמה שלא מתאימה לאנשים . וכאן לדעתי היה לא פייר . מה יש בינך לבינו אני לא יודע , ואת האמת אני לא רוצה לדעת , אבל זה צרם ברמות

משום מה נראה לי שיש כאן המון אנשים שרק מחפשים את אייל ואני אישית לא מבין למה

אם אני טועה אני מבקש את סליחתך אם נפגעת

diz1

חבר משקיען
מעורבות
1
נקודות
0
There wasn't so idiotic thread even on Tapuz. Ah no, there was case on Orange forum one famous deaf audiophile accused me in homosexual activity toward him on forum for 2 weeks. In any case this thread revives forgotten times​

(shocked)מצטער, מקווה שלא ניסית לדחוף לויתן

מידי פעם(כל שבועיים) פוסט כזה מגיע. נעבור גם את זה , עד לפעם הבאה.

נערך לאחרונה ב:

arama-audio

עוסק מסחרי
מעורבות
0
נקודות
16
<נערך - פרסום עצמי של עוסק מסחרי>

נערך לאחרונה ע"י מנהל:

KOOKE

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
0
אלוני לכנסת...פשששש הוא מנסח חוקים כל כך יפה...

אני בעד החוקים של אלוני.

שלמה

KOOKE

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
0
ג'וקר

תוכל להסביר למה נפגעת כיהודי מציטוט מספר יחזקאל ??

אני מנסה לחשוב מה פוגע או מעליב בציטוט הזה גם לאדם מאמין/ מסורתי/ דתי/ חרדי וממש לא מצליח להבין..??

אנא הסבר לי/ לנו כדי שלהבא לא ניפול ונחטא או חלילה נעליב יהודים בציטוטים אחרים.

שלמה

eyal_joshua

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
לליאור

תשמע ליאור...לאור השירשור הזה ולרמה שהוא הגיע רציתי לדעת למה כן החלטת לנקות סנקציות כאלו ואחרות...בקשר לעוסקים מסחריים

אני לא רואה שום פסול בזה שעוסקים מסחריים יכתבו ויתנו את חוות דעתם בפורום, אני חושב שאנשים כאן קצת יותר מידי נטפלו לקטע של "פרסומות סמויות" עובדתית זה לא כזה פשוט ולפי מה שאני יודע כוח הקנייה מהפורומים האלו שואף לאפס בכל מקרה...
גם כאשר לדוגמא אייל אולי הזכיר מוצר כזה או אחר של ארמה, וכמובן ישר הותקף בלי שום סיבה שזו כבר בעיה אחרת שלדעתי קשורה בפסים אישיים ומגמתיים, אבל נניח גם אם הוא אכן הזכיר, הוא לא אמר מילה וחצי מילה על מנת להכפיש או לבזות או להמעיט במוצר הספציפי..
השאלה שלי מדוע לדעתכם זה פסול שיבואן כזה או אחר יזכיר בקונוטציה מסויימת מוצר של יבואן אחר???אני לא מבין את זה

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
הדם שלך לא הופך מטוב לרע . לי אין שום בעיות איתך ואני מקווה שלא יהיו . רק שהצורה שבא יצאתה אומרת שלך יש דם רע עם אייל . ואם בעקבות כך כתבת שתמליץ לאנשים על דברים של יבואנים אחרים , זה אומר שגם אם בכנות תחשוב שציוד של אייל שווה שמיעה , תמליץ שלא , ואז זה לא אתי ולא הוגן . ועל זה דיברתי . דווקה מישהו שמתקבל כיועץ ע"י הקהילה , חייב להיות נקי וראוי לייעוץ (גם אם הוא לא מקבל על כך שכר )
וכן אני בהחלט מעריך אותך מאוד (למרות העובדה שהציוד שאתה מדבר עליו אינו מיי קאפ אוף טי ) , ודווקה לכן יצאתי נגד זה . זה אינו מתאים למה שתיארתי לי עליך ע"פ התגובות שלך עד כאן , אם היית מישהו אחר לא הייתי טורח בכלל לומר דבר כי אני לא מצפה לכלום מחלק מהכותבים כאן , ממך ציפיתי ליותר . הרבה יותר

ודבר חשוב אחד הוא לא מרשי . אם תבדוק אני התערבתי בוויכוחים האלו רק כאשר הנימות צרמו לי , ורק כאשר הדיבורים היו ברמה שלא מתאימה לאנשים . וכאן לדעתי היה לא פייר . מה יש בינך לבינו אני לא יודע , ואת האמת אני לא רוצה לדעת , אבל זה צרם ברמות

משום מה נראה לי שיש כאן המון אנשים שרק מחפשים את אייל ואני אישית לא מבין למה

אם אני טועה אני מבקש את סליחתך אם נפגעת

את החלק הראשון, בו כתבת על היעוץ, עיניני הדם והרדיפה, נראה לי שהעתקת והדבקת מהודעה קודמת שלך.
ראיתי גם שאתה כמו גם איל ג'ושוע, לקוחות של איל פור. אלה בהחלט נסיבות מקילות להודעות שלכם ולהגנה עליו. יכול לקרות שסוחר יתקיף סוחר אחר, זה לא טבעי שחובב יתקיף חובב אחר.
ברשותך, דוגמא להגזמה. חבר פורום מבקש "הצעות למגבר פאוור 8-10K"
http://www.dtown.co.il/forum/showthread.php?t=2095
לפתע, בעמוד 4 מופיע הציטוט הבא: "קח את ההגברה היקרה ביותר של XINDAK ותשווה ל - EAR ה"זול" ביותר.
בעמוד 9 "כל הלקוחות שקנו אותו (לפחות כך נדמה לי) משתמשים בהגברה שעלותה הכוללת בין 10000 ל - 22000 ש"ח. אני מדגים את הרמקולים עם הגברות בטווח המחיר של 10000 עד 20000 ש"ח בערך".
לא נשאלה שאלה ישירה על מי מהמוצרים ו/או השירותים המוזכרים על ידו. אני לא נכנס להקשר של הדברים. תוסיף את מה שכבר נערך ותקבל מנה גדושה של הזכרת מותגים, דגמים והסברים על צורת העבודה של "חברתינו". לצערי אין לי זמן להמשיך ולכתוב, אבל, הדוגמה הזו דיי ממצה. הנהלת הפורום קיבלה הרבה תלונות על מי ועל מה שכתבתי, בשבועות האחרונים. קצת רצון טוב והתחשבות לא יזיקו, להשאיר את הפורום הזה של חובבים, עבור חובבים ונקי ממזיקים ומחומר פרסומי.

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
את החלק הראשון, בו כתבת על היעוץ, עיניני הדם והרדיפה, נראה לי שהעתקת והדבקת מהודעה קודמת שלך.
ראיתי גם שאתה כמו גם איל ג'ושוע, לקוחות של איל פור. אלה בהחלט נסיבות מקילות להודעות שלכם ולהגנה עליו. יכול לקרות שסוחר יתקיף סוחר אחר, זה לא טבעי שחובב יתקיף חובב אחר.
ברשותך, דוגמא להגזמה. חבר פורום מבקש "הצעות למגבר פאוור 8-10K"
http://www.dtown.co.il/forum/showthread.php?t=2095
לפתע, בעמוד 4 מופיע הציטוט הבא: "קח את ההגברה היקרה ביותר של XINDAK ותשווה ל - EAR ה"זול" ביותר.
בעמוד 9 "כל הלקוחות שקנו אותו (לפחות כך נדמה לי) משתמשים בהגברה שעלותה הכוללת בין 10000 ל - 22000 ש"ח. אני מדגים את הרמקולים עם הגברות בטווח המחיר של 10000 עד 20000 ש"ח בערך".
לא נשאלה שאלה ישירה על מי מהמוצרים ו/או השירותים המוזכרים על ידו. אני לא נכנס להקשר של הדברים. תוסיף את מה שכבר נערך ותקבל מנה גדושה של הזכרת מותגים, דגמים והסברים על צורת העבודה של "חברתינו". לצערי אין לי זמן להמשיך ולכתוב, אבל, הדוגמה הזו דיי ממצה. הנהלת הפורום קיבלה הרבה תלונות על מי ועל מה שכתבתי, בשבועות האחרונים. קצת רצון טוב והתחשבות לא יזיקו, להשאיר את הפורום הזה של חובבים, עבור חובבים ונקי ממזיקים ומחומר פרסומי.

מה הביג דיל?
המונים רצו לקנות EAR?
כל קוני שינדק נשנקו?

תנו לאנשים לדבר ולכתוב על שעל ליבם.
כל עוד לא משמיצים - הכל בסדר.

דג רקק

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
@ג'וקר ו @תומר

ג'וקר, מה דין שמיטה ומעמד הר סיני?
הפרד בין "נימות צורמות בין אנשים" { כדבריך } ונושא "הסוחרים לאן" לעיל.
לעניינים בין חובבים, הפורום מכיל כלים שמאפשרים לך לברור
אילו הודעות מעניינות אותך ואילו לאו. מאחר וכל סיר זקוק למכסה,
או כל קומקום זקוק לצ'ופצי'ק {אולי הדימוי המתאים פה הוא כל כינה זקוקה לראש;)},
אז זה מסדיר את זאת הבעיה יופי.

נושא שונה בתכלית הוא עניין השתתפות הסוחרים. אם אתה משתתף בפורום מסוג
זה כי התחביב מעניין אותך, בא לך טוב לקשקש עם אחיך לתחביב { או לצרה :D }
ובאמת כיף לך לעזור למתחילים { כי אתה נורא חכם, או אפילו אלוהים } ,
אז נורא מבעס אותך להבין שהבדיחה על חשבונך,
ושכללי המשחק רחוקים מאוד מאילו המוגדרים בסרט שאתה אוכל,
ולמעשה שהבדיחה היא עליך. { ...יוזרים עלומים שמופיעים בשרשורים
אסטרטגים חמושים בקנקן שמן שיישפך למדורה?!, פאקינג נאציות?!
וכו... מיין את השרשורים לפי מספר תגובות, וקרא קצת את הגדולים ביותר, זה מסביר הכי טוב מה הולך יותר ומה פחות :rolleyes:}

כל זה לגיטימי כמובן, אם זה מתאים לך, או נח לך, או אפילו משעשע.
אבל אם פחות קוסם לך להיות ניצב זניח בקרב גלדיאטורים משמים, אז אולי
תומר מעלה כמה נקודות לעניין { למרות שבאמת סגנון לא אופייני לו חלחל
אל כתיבתו, אין מה לעשות, יש אנשים ריגשה }.
בסופו של חשבון, אין הרבה מקומות לחובבים (broken).

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור