יש שמקנאים בפרסום חינם שפור מקבל ויש שזה סתם מרגיז אותם
איל,
אני מפנה אותך לכללי השתתפות עבור עוסקים מסחריים בתחום:
http://www.dtown.co.il/forum/showthread.php?t=978
ישנו יבואן, שכמעט בכל הודעה שלישית שלו בפורום, הוא כותב על מוצרים שהוא מייבא. לאחרונה, הוא הגדיל לעשות ואף התחיל לתת יעוץ על מוצרים של יבואנים אחרים!!!
האם תרצה, שאציין מה קורה לפורום של חובבים כאשר יש בו פרסומות מוסוות, בהודעות האמורות להיות אובייקטיביות?
האם ראית בפורום את ריב היבואנים, כאשר מישהו מהם מפרסם בשירשור את מרכולתו?
אני תוהה מדוע הכללים לא נאכפים ע"י אלה שכתבו אותם ואלה שמנהלים את הפורום?
הכל טוב ויפה. לזכותו של נמען טענותיך ייאמר שהוא מתנסח בנימוס ובעדינות וגם אם יש בהודעותיו כאן, פרסומת למוצרים שלו והשמצת מוצרים של אחרים, הן מוסוות היטב. מאידך יש פה לא מעט פרסומת בצרוף לשון משתלחת של יבואנים אחרים והם משום מה לא זוכים לתגובתך. אגב, עכשיו שאני קורא את שכתבתי, נדמה לי שהחלפת דברים כגון דא, כבר הופיעה כאן, כמעט באותן מילים. בקיצור, מה פשר ה"דם הרע" שבין אותו יבואן לבינך?
אה....
אז אתה רומז לפירסום חינם,שבעצם אינו חינם?
עכשיו זה ברור(Y)
תשאירו את הפורום כמו שהוא ללא עריכות/מחיקות של עוסקים בתחום,אפשרו להם לכתוב באופן חופשי,תרומתם מבורכת. וזה שיש כמה עשבים שוטים... שמנצלים את המצב לטובתם? נו אז מה? מה אנחנו עד כדי כך חסרי תבונה להבין/לראות זאת? הרי בסופו של דבר זה יחזור אליהם כמו בומרנג. :כועס:{וזה מה שקרה למעשה...}
ההודעה שלי אינה אישית, נגד סוחר פלוני או אלמוני. אין לי שום דבר נגד ואני לא בעד אף אחד.
חשוב לי הפורום. לפרסום יש מקום אחר. מריבות בין סוחרים אינן מעניינות אותי בתור חובב.
לפעמים נדמה לי שאולי כדי להביא לפה לשבוע את מרטין (sad)
תומר
עוסקים בתחום, תרומתם מבורכת מבחינה מקצועית. לרובם ולאיל בפרט, ניסיון עצום עם אלפי מוצרים. ברם אולם, קשה להם לפעמים, להפריד בין תוכן מקצועי לתוכן מסחרי ועל כך אני מלין.
לפעמים נדמה לי שאולי כדי להביא לפה לשבוע את מרטין (sad)
תומר
עופר,לאיזה פיתרון אתה מתייחס?אותה נקודה מפריעה גם לי..אבל אני פותר אותה בדרך שלי...
עופר,לאיזה פיתרון אתה מתייחס?
לברור בעצמך את ההודעות,מה פירסום ומה מידע שמועיל לחברי הפורום?