השתתפות עוסקים מסחריים בפורום

oferT

חבר משקיען
מעורבות
46
נקודות
48
איפה ישנם עוד אנשים כמו האיש ה...

קחו דוגמה מישראל המלך(Y).

אחד ומיוחד.:)

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
שוב, לחידוד הכללים:

א. עוסק מסחרי בתחום חייב להזדהות בפני מנהל הפורום לפני תחילת כתיבה.

ב. עוסק לא יכתוב, יחווה דעה או ידון על עוסק אחר ועל מוצריו, לא לגופו של אדם ולא על עסקיו.

ג. אין לחוות דעה על מוצרים: לא אלו הנמכרים על ידו ולא אלו הנמכרים ע"י עוסקים אחרים.

ד. המידע אותו יכול לכתוב העוסק המסחרי הינו עובדתי בלבד, כגון משקל, הספק, מחיר וכו'.
התשובה תהיה עניינית, עובדתית ולא פרסומית.

ה. עוסק בתחום לא יזכיר את עסקיו או מוצריו, אלא רק אם נשאל ישירות שאלה טכנית על מוצר שלו.
עוסק לא יכול להזכיר את עצמו או עסקיו / מוצריו בשאלה שאינה נוגעת במפורש למוצר שלו.

efib

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
0
דווקא השירשורים הדבילים של שלמה הכי נצפים ...

oferT

חבר משקיען
מעורבות
46
נקודות
48
ליאור,כללים זה יפה

שוב, לחידוד הכללים:

א. עוסק מסחרי בתחום חייב להזדהות בפני מנהל הפורום לפני תחילת כתיבה.

ב. עוסק לא יכתוב, יחווה דעה או ידון על עוסק אחר ועל מוצריו, לא לגופו של אדם ולא על עסקיו.

ג. אין לחוות דעה על מוצרים: לא אלו הנמכרים על ידו ולא אלו הנמכרים ע"י עוסקים אחרים.

ד. המידע אותו יכול לכתוב העוסק המסחרי הינו עובדתי בלבד, כגון משקל, הספק, מחיר וכו'.
התשובה תהיה עניינית, עובדתית ולא פרסומית.

ה. עוסק בתחום לא יזכיר את עסקיו או מוצריו, אלא רק אם נשאל ישירות שאלה טכנית על מוצר שלו.
עוסק לא יכול להזכיר את עצמו או עסקיו / מוצריו בשאלה שאינה נוגעת במפורש למוצר שלו.

מה עם לאכוף אותם...

aloni

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
0
לדעתי כלל ג' מיותר ומבאס. רק אם רואים שמישהו משתולל פרטנית (ולא ראיתי כאלו עד היום בפורום) צריך לעצור אותו.

LiveSound

עוסק בתחום
מעורבות
0
נקודות
0
Ezekiel 25:17. "The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness. For he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know I am the Lord when I lay my vengeance upon you."​

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
תרגמת את יחזקאל לאנגלית?...

aloni

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
0
זה מהאתר בגרמנית מתורגם לאנגלית דרך בבילון

z.y

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
איזה יחזקאל, איזה :מבולבל:
יחזקאל, זו "סיפרות זולה" לעומת זה (lol)

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,601
נקודות
113
איל פור ואמיר ארמה חלאס,
בסוף יחזירו את ירושלים רק בגללכם.;)

כאילו שאתם לא יודעים שבמילחמה
אין מנצחים רק......

ישנו פיתגם שאומר"מלאכתם של צדיקים נעשית בידי אחרים"
תאמינו לי שזה עובד.
תמשיכו בדרככם לעשות את עבודתכם נאמנה,
ומי שישר והגון ונותן שירות טוב שכרו בצידו.

אני מקווה בכל זאת שירושלים תישאר.:)

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
ניל, אני בקושי קורא עברית...

offirs

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
0
יחזקאל פרק כג'
דווקא הפרק הזה גס במיוחד.:)
http://www.mechon-mamre.org/i/t/t1223.htm

נראה לי זה פרק אחר.

truejoker

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
0
לניל , אני חושב שזה לא יפה בפורום להכניס מילים מהברית החדשה . אישית נפגעתי מכך

truejoker

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
0
ליאור/נמר,

לא תעצרו את האיש מהשתוללות חופשית ומכתיבה על מוצרים שהוא מייבא?
לא הגיע הזמן לחסום את מי שמקלקל לכם יותר ממה שהוא תורם לחברי הפורום?
אולי הוא באמת 1 הבעלים של האתר?
מצפה לתשובות!

אני לא הגבתי אז , אבל אני חושב שיש כאן המון דם רע בינך ובינו כי באתו שירשור ראיתי את IL מפרסם מה שהוא הולך להביא ולא אמרת כלום .
גילו הוגן : אני מכיר את אייל , לא הספקתי בחיי להכיר את אמיר (הוא התחיל לייבא בתקופה שבה אני לא הייתי בשוק ) , ואני חושב שאייל הוא יבואן הוגן , ואני אישית מעריך הן את ידיעותיו והן את הגינותו .

ודרך אגב האיומים שלך הם גם מעליבים , כי ממה שהבנתי הציוד שאתה מתרכז בו עולה הרבה יותר מציוד שאייל מייבא . ואם תייעץ לאנשים לא לקנות ציוד שאייל מייבא , כי יש לך דם רע איתו , אזי אתה מייעץ לידידך עצות אחיתופל . אחרי הודעה כזו שלך הייתי שם המון מלח על התיעצות איתך

אני חושב שההשתלחויות בו והנסיונות לחסום אותו דווקה , לא באים ממניעים של אהבת האתר ו/או שמירה שלא נתקלקל מפרסום מוסווה רחמנה ליצלן אלא ממחוזות אחרים
אני מאוד מקווה שאם יוחלט לחסום שזה לא יהיה לא הוגן

ולאמיר המלחמה מי יותר גדול היא תסלח לי קצת מטומטמת , לקנות יותר ציוד לתצוגה רק כדי להוכיח שאני יותר גדול זה לירות לעצמך ברגל מבחינה מסחרית כלכלית . וזה נועד לטובתך בלבד (אני פשוט לא חושב שבשוק המצומצם כאן שווה לשים כסף על תצוגה רק כדי להראות ) אבל זה שיקול שלך כמובן

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור