eyal_joshua
אוהב את התחום
- מעורבות
- 0
- נקודות
- 0
היי תומר
תשמע, אין לזה שום קשר אם אני לקוח של איל או לא...
אני מכיר את הבן אדם היטב, וסלח לי לא מצאתי שום עניין בהתקפה שלך עליו...
אני חושב בכל מקרה שאתה נסחפת בדבריך ולבוא אחרי זמן לא מבוטל שאתה מכיר את הבן אדם ולנקוט בשפה של "תחסמו אותו" זה נשמע מאוד ישיר וברור
זה אגב לא קשור לעצם העניין הספציפי הזה, זה היה יכול להיות עם כל אדם אחר...או יבואן
בוא נאמר שגם אם היתה לך כוונה מסויימת שאולי איל קצת חוצה את הגבולות(אני לא מסכים), לדעתי היית צריך להעיר לו בהודעה פרטית בצורה נאה ולא בהודעה פומבית לעניי הכלל כך שידעת שהרי זה יוביל לויכוח מסוג כזה ולהתלהמות במיוחד בגלל הלשון החריפה
מה יצא לך מכל הסיפור הזה???
1.סתם הסתכסכת עם בן אדם שביום מן הימים אולי כן תרצה את שירותיו
2. גרמת לליאור לנקוט סנקציות כלפי יבואנים שלדעתי אינם מוצדקות ופוגעות בחופש הביטוי
3. גרמת להרבה אנשים אחרים ואני אחד מהם להסתכל על צדדים קצת פחות נחמדים שלך
בקיצור רק נזק
אייל
תשמע, אין לזה שום קשר אם אני לקוח של איל או לא...
אני מכיר את הבן אדם היטב, וסלח לי לא מצאתי שום עניין בהתקפה שלך עליו...
אני חושב בכל מקרה שאתה נסחפת בדבריך ולבוא אחרי זמן לא מבוטל שאתה מכיר את הבן אדם ולנקוט בשפה של "תחסמו אותו" זה נשמע מאוד ישיר וברור
זה אגב לא קשור לעצם העניין הספציפי הזה, זה היה יכול להיות עם כל אדם אחר...או יבואן
בוא נאמר שגם אם היתה לך כוונה מסויימת שאולי איל קצת חוצה את הגבולות(אני לא מסכים), לדעתי היית צריך להעיר לו בהודעה פרטית בצורה נאה ולא בהודעה פומבית לעניי הכלל כך שידעת שהרי זה יוביל לויכוח מסוג כזה ולהתלהמות במיוחד בגלל הלשון החריפה
מה יצא לך מכל הסיפור הזה???
1.סתם הסתכסכת עם בן אדם שביום מן הימים אולי כן תרצה את שירותיו
2. גרמת לליאור לנקוט סנקציות כלפי יבואנים שלדעתי אינם מוצדקות ופוגעות בחופש הביטוי
3. גרמת להרבה אנשים אחרים ואני אחד מהם להסתכל על צדדים קצת פחות נחמדים שלך
בקיצור רק נזק
אייל