את החלק הראשון, בו כתבת על היעוץ, עיניני הדם והרדיפה, נראה לי שהעתקת והדבקת מהודעה קודמת שלך.
ראיתי גם שאתה כמו גם איל ג'ושוע, לקוחות של איל פור. אלה בהחלט נסיבות מקילות להודעות שלכם ולהגנה עליו. יכול לקרות שסוחר יתקיף סוחר אחר, זה לא טבעי שחובב יתקיף חובב אחר.
ברשותך, דוגמא להגזמה. חבר פורום מבקש "הצעות למגבר פאוור 8-10K"
http://www.dtown.co.il/forum/showthread.php?t=2095
לפתע, בעמוד 4 מופיע הציטוט הבא: "קח את ההגברה היקרה ביותר של XINDAK ותשווה ל - EAR ה"זול" ביותר.
בעמוד 9 "כל הלקוחות שקנו אותו (לפחות כך נדמה לי) משתמשים בהגברה שעלותה הכוללת בין 10000 ל - 22000 ש"ח. אני מדגים את הרמקולים עם הגברות בטווח המחיר של 10000 עד 20000 ש"ח בערך".
לא נשאלה שאלה ישירה על מי מהמוצרים ו/או השירותים המוזכרים על ידו. אני לא נכנס להקשר של הדברים. תוסיף את מה שכבר נערך ותקבל מנה גדושה של הזכרת מותגים, דגמים והסברים על צורת העבודה של "חברתינו". לצערי אין לי זמן להמשיך ולכתוב, אבל, הדוגמה הזו דיי ממצה. הנהלת הפורום קיבלה הרבה תלונות על מי ועל מה שכתבתי, בשבועות האחרונים. קצת רצון טוב והתחשבות לא יזיקו, להשאיר את הפורום הזה של חובבים, עבור חובבים ונקי ממזיקים ומחומר פרסומי.
לטעמי אתה פשוט נסחף וחבל. כל מי שקורא את רצף הודעותיך בדיון הנוכחי, אינו יכול שלא להסיק שיש לך משהו אישי נגד אייל פור, הן בשל חריפות תגובתך והן בשל העובדה שהיא נחסכת מיבואנים אחרים. אגב, אין חולק כנראה על תרומתך לפורום ולחבריו, אבל זה לא שייך לענין.
נערך לאחרונה ב: