על זה נאמר , הפוך על הפוך...
אייל פור
מה, זה לא ניגמר לך? תשמע , אתה אלוף העולם ...רק עכשיו מדברים על פרסום ותוך כדי(..חחח אני נחנק מצחוק)
השירשור אתה מפרסם את עצמך ואני מצטט : " אז למרות שאני היבואן הגדול ביותר בארץ לציוד HIGH END עם ייצוג של יותר חברות מכל שאר היבואנים יחד......."
אז הנה , תוך כדי שירשור על נושא הפירסום , פרסמת שאתה היבואן הגדול ביותר בארץ.........עכשיו אני מאמין סופית !שאתה באמת חושב שכולם כאן מטומטמים.
תרשה לי לחלוק עליך מר פור , אתה כניראה חי בסרט , וכבר מזמן אתה לא היבואן הגדול בארץ , ואם כבר אתה מדבר על המונח HIGH END תסתכל מה מביאים הקולגות שלך לארץ מאירופה. כאשר זנחת את יבוא מוצרי האיכות
הגבוהה לטובת מוצרי סטראו בסיסים וזולים שהפכו אצלך בין לילה לסטריאו HIGH END בטענה קבועה בכל פירסומת מצידך , שהזול עולה על היקר בעשרות מונים...ושוב , אתה מנסה להתל באינטליגנציה של האנשים.
מאחר ולדעתי אתה חי בתקופת שנות ה 90 (מאחר וטענת שאתה הגדול מכולם עם המוצרים הטובים ביותר ), אז בתערוכה הקרובה מחכה לך הפתעה קטנה כאשר תגלה את הרמה ו ומגוון
המוצרים שראויים לשאת את המילה High End , ותשתדל לא להביא מלקוחות מגברים ורמקולים אלא תביא את מה שיש לך בתצוגה.
לגבי ההפוך על הפוך שאתה מנסה לעשות כאן בפעם המי יודע כמה , כאשר אתה מנסה להיות
כאן הילד טוב ירושלים בגרסת ה MK IIIIIIIIIII... (מרב גירסאות, לא זוכר את האחרונה)בא נשים את הקלפים על השולחן (ואני מזכיר לך שאתה פתחת את הפה ולכן מותר לי וזכותי להגיב) :
1. כאשר לכתב הראשי של הענף יש מערכת שכמעט קומפלט נירכשה ממך :
מגבר, רמקולים, כבלים, ופטיפון ,שמן הסתם מוזכרים= מפורסמים ומוזכרים בסוף כל כתבה , והרי עימהם
ניבחן כל פריט שמגיע לכתב, נכון ? אז להם(לציוד שלך)יש פרסום חינם השכם וערב ובכל כתבה ,יש יותר טוב מזה?
הלוואי עליי.........(אבל לעומתך עיני אינה צרה ושיהיה לך ולנמר לבריאות)
2. מאחר ונכון לעכשיו שום מוצר מהמוצרים שלי לא בבעלות הכתב (שאגב הוא מצויין ואני מאד מעריך אותו) יורד ממני החשד לקבלת פרסום חינם , ואם המוצרים שלי ניבחנו ויצאו טובים , כניראה שהם כאלה באמת!.
3. בעניין התקליטים :אף אחד לא מביא תקליטים ותקליטורים אודיופילים לארץ מאחר וכמעט ואין להם קונים , וכאשר
פעם בשנה אני מביא כמות קטנה ומוכר כמה תקליטים בתור שרות ואמנם מרוויח 40-50 שח לתקליט , גם בזה עינך צרה?
4. אנחנו נישמח אם תכתוב כאן מבלי להזכיר את המוצרים שלך ובטח בלי להזכיר מוצרים
של יבואנים אחרים כפי שלא עושים לך ! , אם אינך מסוגל אז אתה בבעיה מול ההנהלה
שסולחת לך השכם וערב.
אמיר ארמה