נוצרו כאן להפתעתי 2 גישות , אחת שת קבוצת משה\אודי\יוסי ומצד שני קבוצת המדענים דן \רן ועוד ,
ואילו אני שנמצא באמצע תמהה מה רע להיות מצטיין בכל התחומים ,משתמש באביזרים אקוסטים שלא בגיעו עדיין לקבוצת משה \ אודי \בכור\יוסי , מומחה לחשמל ולאפקט הפאסות שלו , רסונטורים ראשונים נוצרו עיי שניצל , הגראונדינג הכי מושקע קיים בארלוזורוב ,המשכחים מכל הסוגים במזוודה ענקית , על כבלים וקונקטורים בכלל אין מתחרים, כך שאני בכלל לא מזלזל בקבוצה הזו למרות גסות הרוח שצצה מדי פעם משם שממש לא מוסיפה כבוד לקבוצה האודיופילית הזו שדוחפת צמר לתוך קונקטור אצל דורון ואני צריך לשלוף משם בזמן שהם טופחים זה על שכמו של האחר ,
מצש שני בוא נדבר קצת על הקבוצה השניה , בראשית הרבה יותר אלגנטים בהתנסחות שלהם ובפנייתם לזולת , בשנית , יש להם ציוד טוב יותר , בנוסף הם לא שוללים כלל וכלל את עניני האקוסטיקה הפסיבית ,רק שמוסיפים על זה מחשבים חזקים לתיקון אקטיבי , אני הייתי בין הראשונים אם לא הראשון להשתמש במכשירים הללו לדו ערוצי ולאו דווקא לרב ערוצי שלא מעניין אותי בכלל , בקשר לזילזול במדידות , כבר למעלה מעשר שנים שאני ומיכאל 123 מודדים עם כל מיני תכנות כגון REW ,לשנינו יש דיראק , לי יש גם מכשיר דו ערוצי הנקרא ליינגדורף RP1 שמשמש אותי בשוטף עד היום וחיי אינם חיים בלעדיו ,לא מאמים בדרך הקצרה והפיוריסטית למרות שבלחיצת כפתור עובר גם לשם ועדיין נשמע סבבה בגלל הטיפול הפסיבי , בקיצור אני חי בין שתי העולמות של הקבוצות הזועמות הללו ,ועדיין לא מבין מניין נובע האנטגוניזם ביניכם ,לא שאני מסכים עם כל הגישות , בעיני קפיץ תלוי בחדר היא שטות גמורה בערך כמו הצורך לפחות אצלי למקם סאב וופר עם העוצמות שהרמקות שלי מסוגל , בקיצור ,יש פול ריינג ויש פול ריינג אמיתי ,
וכן חברים יקרים ,ממליץ לכם להוריד את רמת הלהבות והפניה לגופו של אדם ,רוצים להחליט לפי האוזניים שיבושם לכם ,רוצים למצוא איזה דיפ קטן במדידות של שעות ולבטל אותו עם סאב ואקוילייזר משוכלל סבבה ,אני כאן באמצע !!!!