השפעת סוג מוזיקה בבחירת ההגברה

DavidGil

חבר משקיען
מעורבות
1,882
נקודות
113
משה.

יש לי רעיון, אני משוכנע שתאמץ אותו!

בוא ננסה להוכיח אחד לשני שאנחנו צודקים, למה צריך 500 עמודים בלי תוחלת?!

אני אבוא אליך, עם רסיבר של אנט'אם ב 8,000 שח. לפטופ. REW ומיקרופון בסיסי.

אחרי שנדליק את האור, אשתדל להוכיח לך איך אני הופך את המערכת שלך למשהו משמעותית טוב יותר.

ואתה תגיע אליי עם פעמונים, עצים, צמר גפן, דופלקסים, מרימי כבלים, שק של הפתעות מבחינתי.

במהלך שהותך, אתה מוזמן לשחק עם החשמל, להניח את הנאגרות על כל סוג עץ שתרצה, להחליף את הטרנספרנט בכל מתכת נדירה שתרצה, לתלות פעמונים ברחבי הבית ובכלל, כל שיעלה בדעתך, הכל על מנת להוכיח ש-טיפול אקוסטי דיגיטלי הוא מיותר לחלוטין.

מה אתה אומר משה?

אין לי בעיה לחכות גם אחרי החג, שיירד קצת הלחץ.

רן
אחלה הצעה. מייתרת את ה500 הודעות הקודמות ואת ה-500 הודעות הבאות.
שהרי גם רן וגם משה מסכימים על דבר אחד ויחיד, שמה שחשוב זה מה שקורה כשלוחצים על פליי.
אז קדימה, תלחצו על פליי, כל אחד בדרך שלו ובבית של חברו ונראה מה באמת קורה.
משום מה יש לי הרגשה שכמו שקרה באתגר הקודם (נמר vs רוברט) גם הפעם לא ייצא מזה כלום. וחבל.

moshe625

חבר משקיען
מעורבות
345
נקודות
83
משה.

יש לי רעיון, אני משוכנע שתאמץ אותו!

בוא ננסה להוכיח אחד לשני שאנחנו צודקים, למה צריך 500 עמודים בלי תוחלת?!

אני אבוא אליך, עם רסיבר של אנט'אם ב 8,000 שח. לפטופ. REW ומיקרופון בסיסי.

אחרי שנדליק את האור, אשתדל להוכיח לך איך אני הופך את המערכת שלך למשהו משמעותית טוב יותר.

ואתה תגיע אליי עם פעמונים, עצים, צמר גפן, דופלקסים, מרימי כבלים, שק של הפתעות מבחינתי.

במהלך שהותך, אתה מוזמן לשחק עם החשמל, להניח את הנאגרות על כל סוג עץ שתרצה, להחליף את הטרנספרנט בכל מתכת נדירה שתרצה, לתלות פעמונים ברחבי הבית ובכלל, כל שיעלה בדעתך, הכל על מנת להוכיח ש-טיפול אקוסטי דיגיטלי הוא מיותר לחלוטין.

מה אתה אומר משה?

אין לי בעיה לחכות גם אחרי החג, שיירד קצת הלחץ.

רן
תעזוב אותי מהרעיונות שלך עדיף שתשאר אתם אתה.

תקרא לי ברגע שכל קטע ישמע שונה.
לילה טוב
וגמר חתימה טובה.

Balance

אוהב את התחום
מעורבות
79
נקודות
28
אצלך אני משוכנע ששומעים חרא

לא אהרוס לך את השכנוע העצמי שלך. מזל שלא צריך את אישור אנשי הפעמון.
אגב. חנוכה או פורים מחר? כי ליצנים זה של פורים.

ארז_וחני

חבר משקיען
מעורבות
987
נקודות
113
נוצרו כאן להפתעתי 2 גישות , אחת שת קבוצת משה\אודי\יוסי ומצד שני קבוצת המדענים דן \רן ועוד ,
ואילו אני שנמצא באמצע תמהה מה רע להיות מצטיין בכל התחומים ,משתמש באביזרים אקוסטים שלא בגיעו עדיין לקבוצת משה \ אודי \בכור\יוסי , מומחה לחשמל ולאפקט הפאסות שלו , רסונטורים ראשונים נוצרו עיי שניצל , הגראונדינג הכי מושקע קיים בארלוזורוב ,המשכחים מכל הסוגים במזוודה ענקית , על כבלים וקונקטורים בכלל אין מתחרים, כך שאני בכלל לא מזלזל בקבוצה הזו למרות גסות הרוח שצצה מדי פעם משם שממש לא מוסיפה כבוד לקבוצה האודיופילית הזו שדוחפת צמר לתוך קונקטור אצל דורון ואני צריך לשלוף משם בזמן שהם טופחים זה על שכמו של האחר ,
מצש שני בוא נדבר קצת על הקבוצה השניה , בראשית הרבה יותר אלגנטים בהתנסחות שלהם ובפנייתם לזולת , בשנית , יש להם ציוד טוב יותר , בנוסף הם לא שוללים כלל וכלל את עניני האקוסטיקה הפסיבית ,רק שמוסיפים על זה מחשבים חזקים לתיקון אקטיבי , אני הייתי בין הראשונים אם לא הראשון להשתמש במכשירים הללו לדו ערוצי ולאו דווקא לרב ערוצי שלא מעניין אותי בכלל , בקשר לזילזול במדידות , כבר למעלה מעשר שנים שאני ומיכאל 123 מודדים עם כל מיני תכנות כגון REW ,לשנינו יש דיראק , לי יש גם מכשיר דו ערוצי הנקרא ליינגדורף RP1 שמשמש אותי בשוטף עד היום וחיי אינם חיים בלעדיו ,לא מאמים בדרך הקצרה והפיוריסטית למרות שבלחיצת כפתור עובר גם לשם ועדיין נשמע סבבה בגלל הטיפול הפסיבי , בקיצור אני חי בין שתי העולמות של הקבוצות הזועמות הללו ,ועדיין לא מבין מניין נובע האנטגוניזם ביניכם ,לא שאני מסכים עם כל הגישות , בעיני קפיץ תלוי בחדר היא שטות גמורה בערך כמו הצורך לפחות אצלי למקם סאב

שניצל,
תגובה לעניין וכתובה באופן ראוי ומכבד.
כל הכבוד.

moshe625

חבר משקיען
מעורבות
345
נקודות
83
שהרי גם רן וגם משה מסכימים על דבר אחד ויחיד, שמה שחשוב זה מה שקורה כשלוחצים על פליי.
משום מה יש לי הרגשה שכמו שקרה באתגר הקודם (נמר vs רוברט) גם הפעם לא ייצא מזה כלום. וחבל.
אחרי שהבנתי מי הבן אדם אין סיכוי שאכניס אותו אלי וכמובן לא אבזבז את הזמן שלי לשמוע קולנוע ביתי.

YOSSI24

חבר משקיען
מעורבות
476
נקודות
83
בור בהקשר זה משמעותו מי שאין לו ידע/רקע בתחום מסוים, אבל כנראה שאתה בור לא רק באודיו אלא גם בעברית.

למעשה, היותך בור זה רק חלק מהעניין, כי הבעיה אינה רק במחסור בידע אלא בזה שאפילו את מה שאתה חושב שאתה יודע אתה לא מבין.

והנה כבר בפסקה הבאה אתה מוכיח בדיוק את זה שאתה לא מבין בכלל מה קורה.

הבעיה מראש אינה בכך שהציוד לא נשמע טוב, כך שמטופש לדבר על סגירת העסק.
מדובר על זה שהחדר מעוות מאוד את הצליל שהציוד הטוב מוציא, וכדאי לאתר היכן וכמה העיוותים כדי לטפל בהם.

אבל מתברר שאפילו אחרי כל הדפים האלה לא הבנת את העניין הבסיסי הזה. ממש פתטי.

ועוד משהו שבעליל לא הבנת, המדידות נדרשות כדי לאתר את העיוותים.

אין כאן עיסוק מופשט/מחקרי במדע אלא בישום עקרונות מדעיים באמצעים שהמדע אפשר לפתח.

עם זאת, היה מי שאמר כאן שהוא משתמש במדע, כשבעצם הוא לא.

ההרגשה היחידה הנכונה/מדוייקת/רלוונטית מתוך כל מה שכתבת בשירשור הזה, ואולי בכלל בפורום.

שניכם לא תורמים מאומה לפורום, התגובות שלכם באותו אורך, כשמדברים הרבה מדברים
שטויות, אדם עם יכולות מדבר תמציתית ולעיניין,
מצידי אתם יכולים ליפול מהעץ כפירות
רקובים.

DavidGil

חבר משקיען
מעורבות
1,882
נקודות
113
אחרי שהבנתי מי הבן אדם אין סיכוי שאכניס אותו אלי וכמובן לא אבזבז את הזמן שלי לשמוע קולנוע ביתי.
משה, לדעתי אתה טועה בשני הסעיפים.
אבל זכותך.
טראש טוק זה דבר מקובל בתחרויות ספורט אבל בסוף צריך לעלות על המגרש ולהוכיח בפועל ולא רק לדבר בתיאוריה.

RanMoyal

חבר משקיען
מעורבות
1,146
נקודות
113

אתה גם ככה כל היום בחושך.
אז איפה הבעיה?
לפחות נראה סרטים קצת.

אני אשלח מישהו לעזור לך לסחוב את הפעמונים.

רן

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,931
נקודות
113
שניכם לא תורמים מאומה לפורום, התגובות שלכם באותו אורך, כשמדברים הרבה מדברים
שטויות, אדם עם יכולות מדבר תמציתית ולעיניין,
יש אינספור אנשים שכתבו טקסטים ארוכים וקידמו את העולם.

מי ששופט את התוכן לפי האורך מדבר שטויות,
זה אפילו יותר מטומטם מלשפוט ציוד על פי משקלו.

דרך אגב, מה
הסיבה
לחלוקה המוזרה
של
המלים לשורות בתגובות
שלך?

אתה יודע למה פעמון מצלצל, הוא ריק בפנים.
אתה מתאר את עצמך במדוייק: עם ואקום בין האוזניים ומצלצל כל הזמן.

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,434
נקודות
113
מאיפה אתה יודע איך שומעים, הרי אתה כל היום יושב בחושך, עם נר קטן סטייל א-לה רומנטי. ומפרגן לעצמך.
ובמקום לנצל את הזמן לקריאה והבנה, אתה קורא על סוגי צמר גפן. בו אתה תולה את תקוותך. נו שיהיה.

יצא צמר ורוד אגב. רומנטי כזה.

:D

moshe625

חבר משקיען
מעורבות
345
נקודות
83
אתה גם ככה כל היום בחושך.
אז איפה הבעיה?
לפחות נראה סרטים קצת.

אני אשלח מישהו לעזור לך לסחוב את הפעמונים.

רן
יאללה רן שיעממת אותי מספיק.
לילה טוב
חלומות מתוקים.

Balance

אוהב את התחום
מעורבות
79
נקודות
28
יאללה רן שיעממת אותי מספיק.
לילה טוב
חלומות מתוקים.

אתה אגב צריך להיות מסומן עוסק בתחום.
למה עד עכשיו זה לא קרה?
מוזר ודורש בירור.

RanMoyal

חבר משקיען
מעורבות
1,146
נקודות
113

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,769
נקודות
113
אלדר
אני לא יודע אם אני חסום אצלך או לא
בכל מקרה אני אני אשתדל לענות לך על השאלה התמוהה במקצת שלך"למה נוצרו 2 גישות"?

אז אני אדבר בשם עצמי. אף פעם לא פסלתי את הגישה של"המדע" וגם אמרתי לרן שמכיוון שלא שמעתי את הטרינוב אני לא יכול להגיד שזה חרא.

מצד שני רן מויאל החליט שמי שלא מקבל את האג'נדה שלו הוא חוטב עצים, עוסק בוודו, שונא את המדע וראוי למחילה.
אז בחייאת רבק תפסיקו להתיפייף ולשחק אותה נעלבים.
ואתה אלדר נכון שיש לך ניסיון רב עם רזונטורים, עם הארקות, חשמלים ומה לא אבל… גם אתה לא יכול להכפיש את האנשים שמתעסקים בעבודת האלילים הזו ,ואם כל הניסיון שיש לך לא ראית את כל הדברים בעולם ולא שמעת את כל הדברים בעולם.
שוב אין לי בעיה שרן ילחץ על כפתור והסאונד שיהיה אצלו ישמע חלום, יש לי בעיה שהוא לא יכול לקבל דעה אחרת וגרוע מזה הוא מזלזל, משמיץ ומבזה את עצמו.

בסופו של דבר אנחנו שומעים עם האוזניים ורק עם האוזניים.
אתה צודק

RanMoyal

חבר משקיען
מעורבות
1,146
נקודות
113
אלדר
אני לא יודע אם אני חסום אצלך או לא
בכל מקרה אני אני אשתדל לענות לך על השאלה התמוהה במקצת שלך"למה נוצרו 2 גישות"?

אז אני אדבר בשם עצמי. אף פעם לא פסלתי את הגישה של"המדע" וגם אמרתי לרן שמכיוון שלא שמעתי את הטרינוב אני לא יכול להגיד שזה חרא.

מצד שני רן מויאל החליט שמי שלא מקבל את האג'נדה שלו הוא חוטב עצים, עוסק בוודו, שונא את המדע וראוי למחילה.
אז בחייאת רבק תפסיקו להתיפייף ולשחק אותה נעלבים.
ואתה אלדר נכון שיש לך ניסיון רב עם רזונטורים, עם הארקות, חשמלים ומה לא אבל… גם אתה לא יכול להכפיש את האנשים שמתעסקים בעבודת האלילים הזו ,ואם כל הניסיון שיש לך לא ראית את כל הדברים בעולם ולא שמעת את כל הדברים בעולם.
שוב אין לי בעיה שרן ילחץ על כפתור והסאונד שיהיה אצלו ישמע חלום, יש לי בעיה שהוא לא יכול לקבל דעה אחרת וגרוע מזה הוא מזלזל, משמיץ ומבזה את עצמו.

בסופו של דבר אנחנו שומעים עם האוזניים ורק עם האוזניים.

למרות שמנסים להסביר לך שאתה חייב להתנתק מהמילה Trinnov, כי הדיון הוא לא על מכשיר ובטח לא עליי, או על המערכת שלי, אלא על המהות של התחום הזה, שנקרא "אודיו", זה לגמרי נופל על אוזניים ערלות.

אני אסביר לך את זה פעם נוספת, כי ההסברים שלי, במשך 27 עמודים, כנראה לא היו חדים מספיק.

אתה וחבריך לא מייצגים שום גישה. נקודה.

הקישקוש שאומר שאפשר לפתור "הכל" (בעיות אקוסטיות בחלל ) באמצעות החלפת מגבר, פעמונים, החלפת פרה, או משחקים ברשת החשמל, זו לא גישה, אף אחד לא כתב על זה שום ספר, אף אחד לא טרח לבצע על זה שום מחקר, לא תשמע על זה שום הרצאה באוניברסיטה, זו בסך הכל דיעה של השוליים של השוליים.

אסור בשום צורה לתת לדעה המופרכת הזאת להנות מהשם "גישה", כי היא מצביעה על בורות והטעייה.

באותו אופן שאי אפשר להתייחס לדברים של אנשים (תתפלא, לא מעט) הטוענים שכדור הארץ הוא שטוח ובשלב מסוים, אם נגיע עד לקצה.....נופלים ממנו.
אין לאותם אנשים "גישה".

"הגישה" שלך מעודדת לבורות, היא מקטינה את התחום האהוב הזה, היא גורמת לאנשים להחליף מליון הגברות, פרה, לשחק כל היום בחשמל, כבלים, כי אתה מטיף להם שזה העיקר, אתה מטיף להם להסתמך על חשבוניות, על משקלים של המוצר, על ביקורות ממומנות, על משחקים בפעמונים, החלפת עצים, תוקע להם צמר גפן בקונקטורים, טוען שמזיז להם את במת הסאונד באמצעות מתכות.

כל זאת, במקום לסייג את הדברים ולהסביר להם שכל אותם הדברים הם בחזקת משחקים, הצבע של הלובי, בבניין שעוד לא נבנה.

אתה הפכת את המשחקים לעיקר, את הקישקושים למהות.

במקום להתמקד בבסיס, בחלל, במקום בו נמצאים הרמקולים שלך, בהבנה, בלימוד, בהתעמקות, מה קורה לסיגנל ברגע שהוא עוזב את הרמקול שלך ואיך הוא מתערבל, מתכווצ'ץ, מתהפך ונזרק ממקום למקום, אותו מקום שאתה בחרת להכניס אותו.

להבין שהסיגנל שלך יתנהג בדיוק באותו אופן, אם הוא יצא מהרמקול כתוצאה מצפייה ב- "צלילי המוזיקה", או בהקשבה ל-"דיאנה קרול"
ואתה פשוט לא מבין את זה.

ואסור לתת יד לזה, כי אודיו, בניגוד לדעותיך, הוא דבר רציני שאסור להגחיך אותו.

רן

moshe625

חבר משקיען
מעורבות
345
נקודות
83
בוקר טוב רנצ'ו.
מקווה שהלילה שלך עבר בשינה מתוקה וכמובן חלומות מתוקים.
תקשיב שוב. לא מעניין מדע, לא מעניין אותי טכנוקרטים, מעניין אותי סאונד.
ואם בסאונד אז יהיה לך קשה מאד "להתחרות מולי".יכול להיות שבמדע אתה תעקוף אותי ובגדול כנ"ל בחומר תאורתי נלווה.
חוץ מזה כמה אפשר להתחנן לסרטון!
בוא נשמע את הפלא שלך!
אני לא מבין מה הבעיה. אל
תפחד אני לא אלעג על התוצאה:מלאך:

בקיצור רנצ'וק אל תחשוש ושים Play.

Balance

אוהב את התחום
מעורבות
79
נקודות
28
אשכרה אתה מתעקש לא להבין מה מסבירים.
מה קשור טכנוקרטים.
זה פשוט הזוי.
גם פעם היו מורחים שמן וערק על הריאות, זה היה לפני האנטיביוטיקה.

אולי בעצם קשה לקרוא ולהבין כי חשוך??
מה שכן, אתה לא עושה שירות טוב לעצמך.

RanMoyal

חבר משקיען
מעורבות
1,146
נקודות
113
בוקר טוב רנצ'ו.
ואם בסאונד אז יהיה לך קשה מאד "להתחרות מולי".יכול להיות שבמדע אתה תעקוף אותי ובגדול כנ"ל בחומר תאורתי נלווה.
בוא נשמע את הפלא שלך!
אני לא מבין מה הבעיה. אל

עושה לי רושם שקמת קצת עצבני משה.....(רעש הפעמונים?) ...:)

אם אתה בסטרס לקראת החג והלחץ של ההזמנות, אז זה נסלח.

אתה רוצה להקשיב למערכת שלי באמצעות סרטון?:)

למה שפשוט לא תגיע?
תקשיב בלייב, כמו עשרות עשרות אחרים, הדלת שלי פתוחה לרווחה בפניך.

אפשר היום בערב. אפשר מחר. אפשר מחרתיים.
תרשום לי בפרטי, תקבל כתובת ותגיע.

ואז נשב, אני אכבד אותך בכוס מים ואם תרצה אפשר גם לעבור על מלאי הצמר גפן שיש לי בבית.

חשוב שנתחיל לפני הכל בלימוד החומר, אני אסביר לך מה זה בכלל אודיו, איך בכלל להקשיב, אני מעריך שזה יקח לא מעט זמן , במצב שאתה נמצא בו.

לאחר מכן ואם לא תתעייף עד אז, נכבה את האור, אפשר גם להחזיק ידיים להעצים את הרומנטיקה ונקשיב לדיאנה קרול קצת.

מה אומר? היום ב 20:00?

רן

ilam

אוהב את התחום
מעורבות
125
נקודות
43
בוקר טוב רנצ'ו.
בוא נשמע את הפלא שלך!
אני לא מבין מה הבעיה. אל

קצת מוזר למומחה בסאונד כמוך לבקש סרטון הדגמה של סאונד. ברור שאי אפשר להעביר את החוויה של הסאונד אצל רן או כל מערכת שתהיה כשההקלטה מושמעת במערכת אחרת. ה bottleneck הוא בהקלטה, בהנחה שלא היה שימוש ממכשירי קצה בהקלטה, וכמובן בהשמעה במערכת שאולי היא נחותה יותר.

moshe625

חבר משקיען
מעורבות
345
נקודות
83
עושה לי רושם שקמת קצת עצבני משה.....(רעש הפעמונים?) ...:)

אם אתה בסטרס לקראת החג והלחץ של ההזמנות, אז זה נסלח.

אתה רוצה להקשיב למערכת שלי באמצעות סרטון?:)

למה שפשוט לא תגיע?
תקשיב בלייב, כמו עשרות עשרות אחרים, הדלת שלי פתוחה לרווחה בפניך? .

אפשר היום בערב. אפשר מחר. אפשר מחרתיים.
תרשום לי בפרטי, תקבל כתובת ותגיע.

ואז נשב, אני אכבד אותך בכוס מים ואם תרצה אפשר גם לעבור על מלאי הצמר גפן שיש לי בבית.

חשוב שנתחיל לפני הכל בלימוד החומר, אני אסביר לך מה זה בכלל אודיו, איך בכלל להקשיב, אני מעריך שזה יקח לא מעט זמן , במצב שאתה נמצא בו.

לאחר מכן ואם לא תתעייף עד אז, נכבה את האור, אפשר גם להחזיק ידיים להעצים את הרומנטיקה ונקשיב לדיאנה קרול קצת.

מה אומר? היום ב 20:00?

רן

בדיוק אני כותב לחבר שבמקרה גם אודיופיל רציני וגם במקרה הוא משתמש ברזונטורים(לא פעמונים) ,
ובמקרה גם אין לו קולנוע ביתי ובמקרה הוא גם שומע עם האוזניים ולא עם העיניים וכמובן "המדע" השם ישמרנו.

אז בקיצור אמרתי לו שהיום רנצ'וק הולך להעביר לי יום כייף בעבודה ושנינו נרד אחד על השני ואחרי זה כמובן ייצאו מכל החורים שלהם "החיילים" שלו ויגידו ויצעקו בכל תרועה איך אני מעז להשמיץ את רנצוק העו"ד זה שהזמין מכיילים מחול ,זה שמכניס לעולם האודיו בישראל את החדשנות, את המדע, זה שצוחק ומלגלג על כל האודיופילים ששומעים עם האוזניים, כי היום כבר לא צריך אוזניים כי יש את הטרינוב והוא כבר יסדר לכם איזה סאונד שתרצו והכל בלחיצת כפתור!

תתפלא רנצוק גם דיאנה קרול אפשר לשמוע ולהנות. ומה גם על טעם האודיופילים יש לך מה להעיר? גם זה מפריע לך? גם זה לא מסתדר עם המדע? הרי גם אם הייתי שם חווה אלברשטיין היה לך מה להעיר.נכון שמוסיקת טראנס היא לא כוס התה שלי מה שאצלך הבנתי שכן אבל בחייאת רנצוק… שלח לנו סרטון שנוכל להנות.
אל תפחד אנחנו לא נצחק.

בקיצור הגן ילדים הזה ימשך כל עוד אתה תמשיך לזלזל באותם אנשים שהשקיעו את מיטב זמנם וכספם כדי להנות מסאונד.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור