לא ברור לי. סורי. מצטער, אריק
זה אלי, או אליו?? ...
לא ברור לי. סורי. מצטער, אריק
שוני אתה על אלכוהול או משהו יותר חזק??במוצאי שבת תראו אותי מפגין בבלפור ,עם שלט:
די נמאס כבר מטחינת המים. אתם מנותקים מהפורום רוצים רק מוזיקה.
אני מבין שכל אחד רוצה לחתום באיזושהיא הגדרה שעכשיו הכל יהיה נהיר וברור לכולם .
לא זה לא יקרה. אל תתאמצו שלא נצטרך לקרוא לכם ״ משוגעים רדו מהגג״
זאת לא תוכנה להאזנה ביתית.
Dirac - כן, גרסת סטראו עולה כ-300 יורו
אבל זה מתאים אם מקור שלך - מחשב. וגם תוכנה תומכת ב-VST
ואתה האמנת בעבר שיתקנו את אקוסטיקת החדר בעזרת משוב שהוא תוצאה של PREDICTION מתימטי???
נזכרתי שיש לי תואר במתמטיקה, קראתי כמה פעמים,.. לא ברור לי. סורי. מצטער, אריק
אז הנה , אצלי מדידה אחת עד שמשנה משהו דרמטי ואז מודד שובאם זה היה יותר מ- PREDICTION התוצאה היתה מושלמת אחרי הטסט הראשון... וזה נכתב כאן מספר פעמים לפחות ע"י רן...
אבל כמו שנכתב ע"י אחרים שמנוסים במיכשור הזה, המערכת בסוף מגיעה לתוצאה.
האם אי הבהירות קשורה לנקודה אחרת שכתבתי??
מה שכן , התוצאה גם אצלי תלויה בצורת המדידה כמו למשל המרחק שאני מחליט לשבת מהרמקולים , מיקומי המיקרופון באזורים נידחים במהלך המדידות , כמו מדידות ליד התקרה , בזויות החדר ועוד
כמובן שהטרינוב הוא מרצדס , אבל הליינגדורף הוא שברולט קמארו עם הרבה כוח סוס !
נראה של SONARWORKS, יש גירסה שהיא לא VST PLUGIN
https://www.sonarworks.com/blog/product-news/systemwide-goes-standalone/
תוכל לצרף לינק לDIRAC בגירסה ללא חמרה יעודית?
אני מוצא אותו ב MINIDSP, אבל נראה שם שכל הגרסאות חייבים את החמרה שלהם.
...
רק אני יושב , בלי מאזינים נוספים , בכלל שומע בעיקר לבדהאם אתה מודד כשאתה יושב בנקודת האזנה הקבועה + מאזינים נוספים שנוכחים בזמן המדידה??
כי גם זה יעשה שינוי.
הכי כיף לבד!רק אני יושב , בלי מאזינים נוספים , בכלל שומע בעיקר לבד
אבל וולודיין זה לא פירלס...בעזרת משוב, כן.
רוב ציוד ההגברה, משתמש במשוב לתיקון עיוותים.
קח לדוגמא וולודיין סאב-וופר, משתמש בחיישן משוב שמודבק לממברנה כדי לנטר את התנועה המכאנית ולנטרל עיוותים.
משוב, בכל נושא ותחום בעולמינו מאפשר תיקון, וזה כולל שיחה עם העובדים, יכולה לסייע לתקן ליקויים בפס ייצור, וזו רק דוגמא אחת מתוך אין סוף.
הבעייה הטכנית הגדולה ברמקולים היא לנטר תדרים גבוהים יותר בזמן אמיתי...
אני חושב שהבנתי. ל וואי ביי שבע יש הרבה רעיונות יצירתיים שיש בהם פוטנציאל. הוא אומר שניתן לשפר רמקול בינוני ע"י שימוש במשוב חשמלי של DSP ושינוי האות המגיע אליו שיתקן את התוצאה האקוסטית שהוא מוציא. רעיון מעניין... (הברון מינכהויזן הרים את עצמו ואת הסוס שלו מביצה טובענית - הוא משך בשערות ראשו עצמו והרים גם את הסוס יחד איתו)
תודה!Dirac קיים רק בגרסת תוכנה, כל השאר עובדים לפי רשיון
https://live.dirac.com/overview/
ובכן, בעקבות הדברים הנוספים שנכתבו, היתה לי הסבלנות והסקרנות אתמול בערב לצלול לאתר של חברת טרינוב ולראות מה הם מציעים...
ואחד הדברים שמייד הבחנתי בו, זה שהדברים שכתבתי הם בכלל חדשות ישנות...
האופציות הקיימות למיכשור זה הן הרבה מעל מה שהפלגתי בדמיוני.
מתברר שהמכשור הזה יכול לתפקד בנוסף גם כאופטימיזר לקרוסאובר אלקטרוני, ולהערכתי, אופציונאלית, יכול גם לתפקד כקרוסאובר עצמאי, וזה ללא פגיעה בתפקודו כ-RC...
אז עכשיו מסתבר שמליץ היושר של הברון מינכהאוזן יצא פרייאר...
וההוכחה ההיסטורית הגיעה כבר מזמן.
For large multi-way speaker systems with active crossovers, Trinnov's intelligent crossover alignment dramatically reduces the effort required to set up gain and delay for each driver. While a 2-way system can be managed with a single ST2, 3-way and 4-way systems can be accommodated by combining two ST2s. Let’s now inspect the optimizer module’s main features. Based on its acoustic measurements, the optimizer automatically aligns the relative output levels of each speaker drive unit and where necessary applies delays to time-align the system. This setting can be adjusted separately for the front and optional surround speakers in the settings panel. It uses state-of-the-art time frequency algorithms to analyze the calibration measurements and distinguishes between/compensate for direct sound, first reflections, reverberation and room modes. The optimizer adjusts the loudspeakers’ frequency response for both amplitude and phase to achieve tonal balance corrections with correct time domain functions to deliver a high-resolution stereophonic landscape with well-focused phantom images. The target curves define the filters which will achieve the desired frequency response as input by the target curve the user selected. Phase and group delay may also be defined separately. Other fine-tuning options are available to customize the room correction algorithms.
צפה בקובץ המצורף 50404
6moons.com/audioreviews/trinnov/1.html
*
אבל מה אתה כבר מצפה מקוף זקן כמוני.
מדובר בקרוס אקטיבי בלבד ושני ערוצים. הטרינוב מטפל בו כולל תיקוני פאזה בהתאם לעקומת המטרה.אח יקר וואי ביי שבע. לעולם אל תפסיק להעלות רעיונות ולהפליג בדימיונך .
מדובר בקרוס אקטיבי בלבד ושני ערוצים. הטרינוב מטפל בו כולל תיקוני פאזה בהתאם לעקומת המטרה.
וזה טוב.
בעלי רמקולים עם קרוס פסיבי (הרוב) ימשיכו להמתין .
R