יוסי.
קודם כל תודה ואנא קבל את התנצלותי הכנה אם התגובה שלי הייתה מעט חריפה, כמו ששמת לב, התחום הזה של סאונד באופן כללי , גורם לי להיות אמוציונאלי.
אז ראשית, חשוב שתדע ותבין שאני מקשיב ומתעסק עם RC כ -20 שנה ולא כמה שבועות. אני קורא, מתנסה, לומד, ומקשיב לטכנולוגיות השונות ברחבי העולם.
ושנית, אני אשתף אותך באנקדוטה קצרה מלפני כ -17 שנה פחות או יותר, עת רכשתי פרוססור חדש ונוצץ של חברת לקסיקון מבית הארמן, שנחשבה אז כחברת קצה בכל הקשור לפרוססינג של סאונד (עד היום, לוג'יק 7 נחשב כפורמט שהקדים את זמנו בשנים רבות).
זמן קצר לאחר הרכישה, חבר קרוב ואחת הדמויות הדומיננטיות בפורום תפוז איתגר אותי במבחן עיוור לאותו פרוססור, שעלה עשרות אלפי שקלים, אל מול רסיבר מבית דנון.
כמובן שגיחכתי ואז שוב גיחכתי ואחרי הפעם השלישית בה גיחכתי, סחבתי איתי את הפרוססור לטובת אותו מבחן עיוור, שנערך בסלון ישראלי ממוצע או בשפה אחרת-שואה אקוסטית.
אני לא אכנס לאופן בו נערכה הבחינה, אבל לטעמי היא הייתה הוגנת ואימפירית ככל הניתן.
במהלך הבדיקה הצלחתי כל פעם לזהות מתי מנגן הלקסיקון ומתי מנגן הדנון (להפתעתי ההבדלים היו פחות דרמטיים ממה שחשבתי).
ואז, לאחר שגיחכתי בפעם הרביעית והתכוונתי ללכת, הבחור עשה משהו שלא צפיתי, הוא הפעיל RC.
באותו רגע, ההבדלים שהיו קיימים, אבל לא דרמטיים, לטובת הלקסיקון, הפכו להיות הבדלים מאוד ברורים וחד משמעיים...לטובת המכשיר שגיחכתי לגביו.
מה אתה חושב שעשיתי עם הלקסיקון?
רן