רכשת את זה ביושר רב.
תודה.. אני רואה בזה מחמאה...
יושרה זה השם האמצעי שלי..
יובל.
רכשת את זה ביושר רב.
שם שאתה מעניק לעצמך...יושרה זה השם האמצעי שלי..
תודה.. אני רואה בזה מחמאה...
יושרה זה השם האמצעי שלי..
יובל.
אין לך מושג כמה רמקולים בינוניים לא עונים ב-100% על חלק מהפרמטרים האלו..
- למה שיהיה לי אכפת מרמקולים מקולקלים?
פה מדובר על פרוססור שיודע למדוד ולנתח היענות של כל אחד מפרמטרים אלו, הוא משגר את הסיגנל שלו ובוחן את התוצאה בעזרת מיקרופון, ומרכיב את הפילטר על מנת לאזן את התוצאה האקוסטית בהשמעה.
זה לכשעצמו, סוג של משוב מתקן.
- למה שיהיה לי אכפת מרמקולים מקולקלים?
לא הפרוססור מודד מה קורה בחדר, דהיינו הפוך ממה שמודדים בתכנון רמקול.
שוב, אי אפשר "לתקן" קילקול כזה. אם אתה חושב שאפשר, תסביר איך.
יובל.
בוא נשים את זה מאחורינו ונחזור לשרשור.
אני אשמח אם תשקיע את הזמן ותקשיב למערכת כזו, אתה לא חייב לאהוב, או להסכים שהיא משפרת/מוסיפה, אבל לפחות תתנסה מקרוב ותחזור עם תובנות פרקטיות.
רן
אי אפשר להמליץ על יבואן ספציפי, כי יש הרבה חברות בעולם שמתמחות ב RC ולפיכך יש הרבה יבואנים.
יש לי גם דיראק על המחשב וגם לינגדורף , התוכנה של דיראק עובדת מצויין !!!!!!יש מי שהתנסה בRC מבוסס תכנה שרצה על PC (בלי הקופסאות של חמרה נוספת) בדומה ל SONARWORKS או WAVES TRACT או משהו דומה? האם הם עושים עבודה דומה לסופר RC האלה כמו לינגדורף וטרינוב שיש להם מחירים בשביל טייקונים. מחירי מבוססי התכנה הם כמה מאות דולר בודד שגם עני כמוני אם אתאמץ קצת אצליח לקנות.
מעניין לקרוא את ההסבר הזה:יש מי שהתנסה בRC מבוסס תכנה שרצה על PC (בלי הקופסאות של חמרה נוספת) בדומה ל SONARWORKS או WAVES TRACT או משהו דומה? האם הם עושים עבודה דומה לסופר RC האלה כמו לינגדורף וטרינוב שיש להם מחירים בשביל טייקונים. מחירי מבוססי התכנה הם כמה מאות דולר בודד שגם עני כמוני אם אתאמץ קצת אצליח לקנות.
אכן יופי של מאמר פשוט שמתאר ששילוב של כל האמצעים יתן את התוצאה הטובה ביותר. טיפול אקוסטי בשילוב של RC יהיה הכי סבבה. אולי זה ישקיט קצת את הפולמוס וההתנגדות לכל דבר ש"עושה מניפולציות". אם כי אני לא בטוח שה"מאמינים" הכבדים בפיוריזם ישתכנעו. לדידם RC הוא חילול הקודש וזיהום הטוהר.מעניין לקרוא את ההסבר הזה:
https://www.sonarworks.com/blog/learn/is-room-correction-effective/
לא הבנתי...או שכן הבנתי?הוא משגר את הסיגנל שלו ובוחן את התוצאה בעזרת מיקרופון, ומרכיב את הפילטר על מנת לאזן את התוצאה האקוסטית בהשמעה.
זה לכשעצמו, סוג של משוב מתקן.
אפשר לעשות מרמקול בינוני רמקול טוב בעזרת משגר סיגנל ?לצורך העניין,משגר הכי טוב בעולם.
אני חושב שהבנתי. ל וואי ביי שבע יש הרבה רעיונות יצירתיים שיש בהם פוטנציאל. הוא אומר שניתן לשפר רמקול בינוני ע"י שימוש במשוב חשמלי של DSP ושינוי האות המגיע אליו שיתקן את התוצאה האקוסטית שהוא מוציא. רעיון מעניין... (הברון מינכהויזן הרים את עצמו ואת הסוס שלו מביצה טובענית - הוא משך בשערות ראשו עצמו והרים גם את הסוס יחד איתו)לא הבנתי...או שכן הבנתי?
אפשר לעשות מרמקול בינוני רמקול טוב בעזרת משגר סיגנל ?לצורך העניין,משגר הכי טוב בעולם.
יש מי שהתנסה בRC מבוסס תכנה שרצה על PC (בלי הקופסאות של חמרה נוספת) בדומה ל SONARWORKS או WAVES TRACT או משהו דומה? האם הם עושים עבודה דומה לסופר RC האלה כמו לינגדורף וטרינוב שיש להם מחירים בשביל טייקונים. מחירי מבוססי התכנה הם כמה מאות דולר בודד שגם עני כמוני אם אתאמץ קצת אצליח לקנות.
אני חושב שהבנתי. ל וואי ביי שבע יש הרבה רעיונות יצירתיים שיש בהם פוטנציאל. הוא אומר שניתן לשפר רמקול בינוני ע"י שימוש במשוב חשמלי של DSP ושינוי האות המגיע אליו שיתקן את התוצאה האקוסטית שהוא מוציא. רעיון מעניין... (הברון מינכהויזן הרים את עצמו ואת הסוס שלו מביצה טובענית - הוא משך בשערות ראשו עצמו והרים גם את הסוס יחד איתו)
לזה תוסיף מיקרופון איכותי לכיול עוד סדר גודל של 250 דולרזאת לא תוכנה להאזנה ביתית.
Dirac - כן, גרסת סטראו עולה כ-300 יורו
אבל זה מתאים אם מקור שלך - מחשב. וגם תוכנה תומכת ב-VST
ואתה האמנת בעבר שיתקנו את אקוסטיקת החדר בעזרת משוב שהוא תוצאה של PREDICTION מתימטי???