AK1
חבר משקיען
- מעורבות
- 2,930
- נקודות
- 113
נראה לי שלא מדויק -- הטרינוב לא "מוציא מתח גבוה במיוחד" כנתון. הוא יכול להוציא מתח גבוה במיוחד, אבל, בהיותו גם פרה, יש volume control, שההנחה היא שלא מגיעים איתו למצב של clipping במגבר, מה שכנראה קורה רק בווליומים מחרישי אוזניים שלא מגיעים אליהם.לא מדוייק.
-הטרינוב מוציא מתח גבוה במיוחד ביחס לדאקים המיועדים לדו ערוצי. למשל הלקסמן שלי מוציא 2.5 וולט במוצא מה שדי שכיח.
-רגישות כניסה נפוצה בהמון מגברי הספק דו ערוציים היא באיזור 0.7v ל 2.5 וולט נניח. ככל שמתח הכניסה המקסימלי של המגבר גבוה יותר, הוא מוגדר כפחות רגיש. (0.7 יותר רגיש מ 4.5)
-מכיוון שרן רצה לוותר על קדם המגבר (שברוב המערכות שלנו מנחית את עצמת הסיגנל ומוציא אותו עם עכבת מוצא קבועה בכל ווליום) הוא היה צריך מגבר בעל רגישות כניסה נמוכה (ז״א המגבר מסוגל לקבל מתח גבוה בכניסה בלי שיכנס לקליפינג). ה ch בעל רגישות כניסה שניתן לכייל אותה לאיזורים שהטרינוב מוציא כאשר גם הוא מכוייל למתח המוצא המינימלי שלו (4 וולט או משהו, לא זוכר)
איך זה קשור לגיין, מסובך לי להסביר, אנסה בפוסט עוד מעט
נ.ב לא מומחה לאלקטרוניקה אבל חפרתי על זה הרבה
במונובלוקים שלי, רגישות הכניסה היא 2.4V, ומה שמוזר הוא שאני דווקא צריך להגיע לווליומים גבוהים במיוחד בטרינוב כדי לקבל פלט בעוצמה גבוהה.