אני חושב שנחמד זה UNDERSTATEMENT, המערכת הזו (שמה UNISON) מתעתדת להביא כל חלל למקסימום (או מאד מאד קרוב) ללא שום עזרים אקוסטיים (במקרים קיצוניים יהיו מעט מאד) - מדובר במהפיכה אמיתית בתוכנות הכיול, היא מכניסה את כל התוכנות הקיימות ( כולל דיראק העכשווי) לארכיון .מעניינת. מה שכן, רשיון לא זול...
ראיתי באתר שהם מתעתדים לשחרר מקור (סאונד, לא סיגנל) אומני מכויל למדידת תגובה של חדר - נחמד! זה במידה רבה מכוון לענות על שאלה הביצה והתרנגולת שעלתה פה סביב מתי מודדים - נותן אופציה להבין את החדר כנקודת מוצא לפני הכל. אני מניח שזה מכוון פחות למשתמשים פרטיים אבל בכ"ז קוסם לחוכמולוגים
אם יש לך שמץ כמה רחוק זה "לא רחוק" - תרגיש חופשי לחלוק...
היא בתקוה גם תייתר את הדיונים המתישים האלו של מה עדיף? פסיבי או אקטיבי? שברור שכרגע התשובה היא: שילוב של שניהם !!! עם דגש על כרגע .
למי שמעניין אותו, אז כדאי לדעת שהיא בפועל גם מקצרת את זמן הכיול בהמון ! מדובר על בערך 1/10 (לפחות) מהזמן הממוצע הנוכחי..
לוח הזמנים להבנתי מדבר על תחילת שנה הבאה 1Q 2023. מתוכנן כרגע להיות מותקן רק על פרוססורים של STORM AUDIO בגלל דרישות מאד גבוהות של יכולות העיבוד בכדי לתמוך בתוכנה.
אני באופן אישי ממש מחכה ומתרגש לחוות אותה בעצמי.
ואם אפשר לבקש : לא חייבים בכל שרשור ליצור מחנאות שמעליבה ומקטינה את הצד השני - לאף אחד אין בעלות על האמת וגם לא על איך צריך לשמוע - כל אחד מאיתנו הוא שונה ! וכל אחד יכול לבחור מה עושה לו טוב..