לגבי המחיר, כמעט כל הפרוססורים הם יקרים מאד (זה דווקא הייתי אומר לשלילה) : Lyngdorf, JBL Synthesis, ASTRAL, TRINNOV, STORM AUDIO, DATASAT וכו' ובכולם ישמעו מדהים (מכיר את רובם). אגב גם עם MINIDSP שומעים מדהים אבל מסכים שלא ברמה של הפרוססורים הנ"ל אבל זה גם מחיר אחר לחלוטין ו-VFM הרבה יותר טוב.
שוב, כמעט כולם באותו מחיר פחות או יותר וכולם מתחרים בכולם.
יש מימוש מאד משמעותי גם לגבי סטריאו וגם לגבי סראונד ! לא חושב שיש חלוקה על כך.
למה זה שמוצר הוא יקר הוא אוטומטית נחשב כמשהו שלילי? אם המוצר עצמו נותן תמורה ממשית אשר לא קיימת אצל המתחרים ו/או עדיפה על זו שקיימת אצל המתחרים אז מן הראוי שיהיה לזה ערך כספי.
זה כן עשוי להיות משהו שלילי כשיצרן יוצא עם מוצר ובתוך 5 שנים מגיע כבר ל-MK3 כאשר כל עדכון מוצר כזה הרוכשים של הדור הנוכחי מאבדים עוד ערך מהמוצר שלהם והיצרן לא מאפשר להם אופציית שדרוג מתקבלת על הדעת אם בכלל.
יש מימוש מאד משמעותי גם לגבי סטריאו וגם לגבי סראונד ! לא חושב שיש חלוקה על כך.
עד כמה שאני מבין, אין מימוש לאותו DIRAC UNISON שהוזכר פה בקונסטלציה של סטריאו, אלא רק בקונסטלציה של סראונד וגם היא לא בדיוק טיפוסית אלא רחוקה מכך. היא טיפוסית אולי במטה של CEDIA / Herman או באולפן עריכה של Lucasfilm, אם כי שם משתמשים במערכות כיול אחרות.
ושלא תטעה, זה מה שיעשה הבדל של שמיים וארץ בין מערכות הכיול השונות שמוטמעות בפרוססורים השונים
על סמך איזה נתונים / השוואה אפשר לבסס אמירה שזה יעשה הבדל של שמיים וארץ?
כל התעשייה רועשת ונרגשת מאד מהמערכת הזו.
תקרא ותראה (יש סרטונים ברשת) מה קורה בחו"ל אצל מי שהתנסה בה.. ולפי אנשים בתעשיה - אין משהו שדומה לזה !
זה לא ממש המצב...
מכל מה שיצא לי לראות, ה״סרטונים ברשת״ ו״מי שהתנסה בה״ זה למעשה בן אדם אחד, שקוראים לו Gene Della Sala והוא הבעלים של Audioholics.
אני הייתי מפעיל ביקורתיות יתר על כל מה שמר Gene Della Sala אומר, מפרשן, דוחף לו, מעלה לדיון ובטח שבטח ממליץ. לא מאתמול יש לא מעט אנשים שטוענים שהאדם הזה הוא אחד האנשים הרקובים ביותר בענף בו הוא פעיל ולפני כשנתיים בערך, כשהוא בנה/שיפץ את הבית שלו הדבר הגיע לשיא כשהוא בלי בושה פנה ליצרנים עם המסר הבא: אני בונה חדר קולנוע ואני מציע לכם את הסידור הבא - תתנו לי את המוצר שאני מבקש לצמיתות ואני אעשה לכם בתמורה ביקורת, אפרסם אותו באופן חיובי ואוהד ואדאג שיהיה עליו שיח מתמיד במדיות השונות בהן אני נמצא, כשאני באופן אקטיבי אפרגן לו.
החלק השני של הסיפור הזה הוא שמי שהוא פנה אליו והעדיף שלא להכנס לסידור הזה, הוא דאג לייצר לו תדמית שלילית בכל הזדמנות.
חוץ ממנו מה שקיים בעיקר זה הסרטונים של Volvo ואולי עוד כמה יצרני רכב שעבורם נוצרה ה-Unison מלכתחילה לפני לא מעט שנים.