AK1
חבר משקיען
- מעורבות
- 2,930
- נקודות
- 113
פשוט נמאס לי לקרוא תגובות טיפשיות ויומרניות על פני תקופה ארוכה מאוד, לא משהו חדש מעכשיורק רכך את הסיומת ואז אפשר יהיה לגזור ולשמור...
פשוט נמאס לי לקרוא תגובות טיפשיות ויומרניות על פני תקופה ארוכה מאוד, לא משהו חדש מעכשיורק רכך את הסיומת ואז אפשר יהיה לגזור ולשמור...
"ריככתי", אבל דייקתי את הסיומת.רק רכך את הסיומת ואז אפשר יהיה לגזור ולשמור...
תופעת טבע ה arb הזהמצחיק שאתה רוצה הוכחות ונתונים סטטיסטיים, כאשר כל הפוסטים שלך, ללא יוצא מן הכלל , מילא שהם נובעים מחוסר הבנה בסיסי בתחום הזה שנקרא אודיו, הם עטופים במעטה סודיות וחשאיות, עם סיפורים מכאן ועד לאמריקה.
מיהו אותו אקוסטיקאי שביצע אצלך לכאורה מדידות? לא ברור
האם ניתן לראות את הגרפים? נווו באמת
האם ניתן להבין איזו מערכת מופלאה יש לאדוני? תהיו רציניים
האם ניתן לראות תמונות של החדר המופלא עליו פסחה הפיזיקה? הצחקתם אותנו
האם ניתן להבין איזה נסיון יש לבחור? די כבר עם שאלות מציקות.
הקיצר, סתם לכתוב בשביל לכתוב. כלום ושום דבר.
רן
חחח אני לא רואה פה מודל עסקי..לדעתי זה בוט של אחד העוסקים בתחום
נראה לי שכל מי שהיה מתכנן בוט היה מכניס הרבה יותר חוכמה בהרבה פחות טקסט, ובסגנון קריא יותרתופעת טבע ה arb הזה
כל פוסט שלו ארוך כמו הגלות עם מילים של מחלקה משפטית וכל זה תחת כינוי ריק
מחזיק מכל מי שמצליח לקרוא את הפוסטים שלו. אחרי משפט וחצי אני מתייאש
לדעתי זה בוט של אחד העוסקים בתחום
חחח אני לא רואה פה מודל עסקי..
אולי טראפיק לאתרנראה לי שכל מי שהיה מתכנן בוט היה מכניס הרבה יותר חוכמה בהרבה פחות טקסט, ובסגנון קריא יותר
אני מאמין שאוכל לאמן רשת נויירונים להבין את זה. אבל אזדקק למתנדבים בשביל להפעיל supervised learningאולי טראפיק לאתר
יש מרכיב חשוב בקידום אתרים כמה זמן המשתמש מבלה בדף
ככל שזמן זה ארוך יותר האתר נחשב איכותי יותר
כל פוסט שלו אתה צריך לקרוא כמה פעמים כדי שהמילים יתחברו למשפטים בקושי
לי אין בעיה לקרוא, יש לי בעיה רק עם התכנים: היומרות, אי ההבנות, הדברים המופרכים, סוג של התנשאות, כאילו הוא מייצג את האודיופיליה... נראה לי שהוא באמת חושב שהוא מומחה, ושהאינטואיציות שלו עדיפות על מדידות...אולי טראפיק לאתר
יש מרכיב חשוב בקידום אתרים כמה זמן המשתמש מבלה בדף
ככל שזמן זה ארוך יותר האתר נחשב איכותי יותר
כל פוסט שלו אתה צריך לקרוא כמה פעמים כדי שהמילים יתחברו למשפטים בקושי
לא צריך רשת ניורוניםאני מאמין שאוכל לאמן רשת נויירונים להבין את זה. אבל אזדקק למתנדבים בשביל להפעיל supervised learning
אני חושב שזה הטופ של ההתנשאות שקיים. הבחירה של המילים , משפטים פלצניים. מכהלי אין בעיה לקרוא, יש לי בעיה רק עם התכנים: היומרות, אי ההבנות, הדברים המופרכים, סוג של התנשאות, כאילו הוא מייצג את האודיופיליה... נראה לי שהוא באמת חושב שהוא מומחה, ושהאינטואיציות שלו עדיפות על מדידות...
נו, שויין
כשעברתי לחדר קטן (3.20X4.50) מהסלון זה הרגיש לי כמו מאסר בפועל מבחינה אקוסטית, מבלי להיכנס לתהליכים אקוסטיים ואחרים ארוכים באיזשהו שלב פשוט מיקמתי את הרמקולים2 מ' קדימה שזה כמעט מרכז החדר וישבתי כמטר וחצי מהם וזה הרגיש כמו שוט של הרואין כי נוצרה במה מופלאה 1:1 כמו באוזניות עם תקליט שהייתי שומע דרך אוזניות של הקלטה לייב באולם קונצרטים, הבאסים נהיו מדויקים ובעצם זה היה קרוב לשלמות, אבל יש אילוצים בבית ושיקולים פרקטיים בחדר שנאלצתי לוותר.ב
ברור שלא 10 ס״מ.
אבל בוא ניקח מקרה תאורטי של ניר פילד של 2 מ׳ וגם רמקולים הכי מתאימים.
יש מצב שהאומלל יורשה להתעסק בהחלפת כבלים בלי שיקבל צרור למרכז מאסה?
יש לי חבר טוב מהפורום שהמערכת שלו מאוד ניר פילד ויושבים מאוד קרוב לרמקולים אבל הפלא ופלא, שומעים לטעמי נהדר.כשעברתי לחדר קטן (3.20X4.50) מהסלון זה הרגיש לי כמו מאסר בפועל מבחינה אקוסטית, מבלי להיכנס לתהליכים אקוסטיים ואחרים ארוכים באיזשהו שלב פשוט מיקמתי את הרמקולים2 מ' קדימה שזה כמעט מרכז החדר וישבתי כמטר וחצי מהם וזה הרגיש כמו שוט של הרואין כי נוצרה במה מופלאה 1:1 כמו באוזניות עם תקליט שהייתי שומע דרך אוזניות של הקלטה לייב באולם קונצרטים, הבאסים נהיו מדויקים ובעצם זה היה קרוב לשלמות, אבל יש אילוצים בבית ושיקולים פרקטיים בחדר שנאלצתי לוותר.
חייב לדעת: כשהחבר שלך פוגש בחורה אקזוטית בבר אלגנטי (אפשר גם ההיפך), הוא מציג את עצמו בתור - "פילד, ניר פילד" ?יש לי חבר טוב מהפורום שהמערכת שלו מאוד ניר פילד ויושבים מאוד קרוב לרמקולים אבל הפלא ופלא, שומעים לטעמי נהדר.
אין לך מושג כמה אתה צודק.חייב לדעת: כשהחבר שלך פוגש בחורה אקזוטית בבר אלגנטי (אפשר גם ההיפך), הוא מציג את עצמו בתור - "פילד, ניר פילד" ?
לא הבנתי: האם הקו בין לוח החשמל למערכת עובר דרך קלמרות?כל הסיפור שלי עם כבלי חשמל, שקעים, תקעים החל עם ניסיון לדעת מה אם אחבר את הקו הנפרד המגיע ישירות מהלוח לציוד.
כשסללתי את הקו השארתי במתכוון ספייר של שני מטרים לצורך העניין ועשיתי עם אותו החוט פיצול לשלושה עם קלמרה פלסטיק למגבר,לנגן ולחיבור שקעים שונים ולפעמים הייתי מסיר את הזכר מהכבל ומחבר גם אותו לקלמרה. נכון שמחוסר ברירה הייתי חייב להשתמש בתקע צד מכשיר והשתמשתי בשניים זהים כרפרנס.
עשיתי הרבה סשנים והשוואות לשקעים וכבלים שונים לדעת מה ההבדל בלי ועם ואיזו השפעה יש לכל חלק. זה תהליך שנמשך שנים עד היום.
הבדיקות נעשו ע"י בדיקת טסט סיגנלים במוצא הרמקולים של המגבר וספקטרום אנלייזר עם מיקרופון בחדר שזה כבר פחות מדויק כי החדר יכול להדגיש אקוסטית תדר זה או אחר אבל בשורה התחתונה השינוי שהתקבל בספקטרום רק בגלל החלפת כבל חשמל היתה נוכחת.
מעניינת. מה שכן, רשיון לא זול...התוכנה הזו מסוגלת למדל כל דבר - עד רמה שאתה יכול לקבל מושג איך החדר נשמע עוד לפני שנכסת אליו (ברמה האקוסטית) וודאי יכול לזהות בעיות/פתרונות .
אתה יכול לחשב את כל הפרמטרים שאמרת.Front Page
Room acoustic Simulations and MeasurementsMake professional acoustic studies for a great variety of spaces, with the most powerful Room Acoustic Software in the market. Try ODEON nowNumerous auralisation toolsListen to audio files in your virtual models. From the newest 360 auralisation to the...odeon.dk
אם יש לך שמץ כמה רחוק זה "לא רחוק" - תרגיש חופשי לחלוק...דירק הציגו מערכת RC חדשה ומהפכנית - שתושק ככל הנראה בעתיד הלא רחוק
מה זה Pelton? אולי platoon?בכל אופן עצה חברית ל-Pelton המלעיזים, הגיע העת שתתעסקו מעט יותר בתוצאת האודיו גופא. זה יאפשר לכם להנות יותר מהמוסיקה שאתם אוהבים להאזין לה.
תוכל לצרף לינק לפוסט שלך? או לפחות מה הכותרת, כדי שאפשר יהיה לחפש אותו?רק כבדרך אגב פרטים לגבי סט אפ האודיו שלי העלתי כאן בפורום עוד בזמן הקורנה. הממה לצערי רן זה פרח לך מהזכרון וכמו התאדה. מה עוד שעל הדרך פרגנת, לא נורא.
אם לא הבנת (וכנראה שלא הבנת) את מה שכתבתי, אני לא יודע האם יש/אין להם השפעה "אמיתית" או לא -- לא טענתי שאין -- ובכל מקרה משנה לי אם השפעת כבלים, רזונטורים וכיו"ב היא "אמיתית" או "מדומיינת". אני מוכן לשלם עבור אשליה אם אני מקבל אותה דרך עזרים כאלה ובלעדיהם לא, ואין לי בעיה גם אם אצל אחרים זה כך.אדרבה עמיר, אם עסקינן בשכל ישר, להסיק מסקנות לגבי טוויקים שכלל לא שמעת את מידת השפעתם, זה נראה לך הגיוני ומדעי. יודע מה, במחשבה שניה אני באמת שלא יכול לבוא אליך בטענות כל עוד לא התקבלה בפניך עדות חותכת, או גושפנקה מדעית כלשהיא . הממה גם לא תעזור כאן תמונה או כל הסבר אחר. מכאן שלא משנה איזו השפעה יש להם במרחב האקוסטי, אתה תטיל בה דופי.
עד שלא אראה את תוצאות המדידות לפני ואחרי, לא אדע במה וכמה מדובר. שניצל למשל לא הצליח למדוד השפעה, ואני מניח שאם אכן הייתה השפעה מובהקת ומדידה, יצרניות הציוד האקזוטי הזה היו מספקות בשמחה ואפילו מתגאות בנתונים טכניים וגרפים של עם ובלי. במקום זה, הן מספקות רק סיפורים מהסוג שדיקלמת, מה שרן מכנה "אודיו במילים".רק לסבר את האוזן. כאשר מדדתי את החדר לפני יותר משנה וחצי, ביקשתי למדוד אותו עם טוויקים וללא. התוצאה היותר טובה היתה במצב עם הטוויקים. כמובן שלמודד דאז יואב שדמה לא היה מושג מה שינתי ואיפה.
אני לא יודע מה מבין מה ש"מתקבל בפועל" הוא אמיתי או מדומיין, וגם אם אבוא לשמוע, יש מצב שאדמיין דברים מסוג זה, או שלא אשמע הבדל למרות השפעה אמיתית כי השמיעה שלי לא כמו פעם. אבל לא משנה, אנסה לנסח את זה כך שאולי אפילו אתה תבין:בפועל מתקבל הרבה מעבר לניחושי סרק ועוד קצת נעים לאוזן. בבוא העת אם יצא לא רק לך להאזין ולהמנע מלעסוק בנדון בספקולציות סוניות, תבין שלא מדובר כאן באשליה פסיכואקוסטית או פסוידו חישה.
הרשיון הוא בהחלט מיועד לאנשי מקצוע .קשה לי לדמיין מישהו פרטי שקונה את זה .מעניינת. מה שכן, רשיון לא זול...
ראיתי באתר שהם מתעתדים לשחרר מקור (סאונד, לא סיגנל) אומני מכויל למדידת תגובה של חדר - נחמד! זה במידה רבה מכוון לענות על שאלה הביצה והתרנגולת שעלתה פה סביב מתי מודדים - נותן אופציה להבין את החדר כנקודת מוצא לפני הכל. אני מניח שזה מכוון פחות למשתמשים פרטיים אבל בכ"ז קוסם לחוכמולוגים
אם יש לך שמץ כמה רחוק זה "לא רחוק" - תרגיש חופשי לחלוק...
Peloton הכוונה במקרה הזה לקבוצה או דבוקה בעברית יפה (בצרפתית מחלקה), מונח נפוץ בתחום מרוצי אופני הכביש.לא הבנתי: האם הקו בין לוח החשמל למערכת עובר דרך קלמרות?
לא ברור לי מה מחובר למה דרך מה, איפה הקלמרות ולמה בכלל צריך אותן ולמה צריך ספייר.
נראה לי שהתהליך צריך להיות מאוד פשוט: לבדוק ספקטרום ומתח במוצא המגבר לפני ההחלפה, להחליף כבל חשמל, ולבדוק ספקטרום ומתח במוצא המגבר אחרי ההחלפה, כמובן בלי לגעת בשום דבר אחר בשום מקום, בטח לא בווליום.
האם תוכל להראות לנו ספקטרום ומתח לפני ואחרי?